Link Link Link Link Link Link

Kategori: Mokki Collection

Mokki Collection

Publisert: 05.mar.2011 @ 14:50 Kategori: Mokki Collection Kommentarer: 2

Under gave og interiør messa på Lillestrøm kom jeg og mamma over mokki sin stand, vi gikk bare å tulset og hadde egentlig ingen planer om å ta inn noe mer til butikkene. Jeg hadde sett på Mokki sine briller før, men bare på nett, viste vel egentlig ikke hva det var, men fant jo fort ut at dette var noe stort. og siden de hadde hylle opp og hylle ned med solbriller var det bare å begynne å se over om det var noe som kunne passe meg. Ja,jeg har solbrille dilla! Det er jo noe man ikke får nok av, og man kan vel si som så at Mokki har utrolig mye å velge mellom, de har 850 modeller å by på, og arbeider med å få et større spekter.

Kjempe morro tenkte vi da vi fant masse briller som kunne passe i butikken, vi har nå fått brillene og jeg har fått oppgaven med å selge de. Brillene koster 195,- og det er bare å si i fra om du kunne tenke deg et par av disse.

Mokki Collection ble etablert i 1987 da Moshe Ohana flyttet til norge, og er i dag en av Skandinavias største levrandører innen solbriller. Siden 2003 har Mokki kunnet tilby sine egne varemerker og kolleksjoner med alt fra kjente og velbrukte modeller til helt nye design. Mokki Collection har siden starten av fokusert på kvaliteten ved sine solbriller, og det er bare en av grunnene til at vi i dag regnes som en av Skandinavias største.


nr1

nr2

nr3

nr4nr5

nr6
Som sagt: vil du ha et par av brillene til 195 ,- ta kontakt!
Selges også hos Bodèn blomster på Stange.

hits