Link Link Link Link Link Link

Kategori: Mat,drikke og div.

Sushi til kvelds

Publisert: 14.mar.2012 @ 22:29 Kategori: Mat,drikke og div. Kommentarer: 1


dagens kveldsmat, sushi fra kiwi.. anbefales ikke, tror nok ekte sushi restauranter kan levere litt bedre fisk en den du kjøper på butikken, jaja, prøvd den ut hvertfall. 

Søvnig, ikke nå lenger!

Publisert: 25.okt.2011 @ 11:21 Kategori: Mat,drikke og div. Kommentarer: 2

Nå som det er mørkt og trist og kalt ute blir man jo trøtt, det blir hvertfall jeg. og da er det jo fint om det hadde fantes noe så fint som tyggis eller piller eller noe som gjør at du blir mer våken.

Ikke vent lenger med å ønske deg det, jeg driver med en utprøving av noen tyggiser fra vigo. og mens jeg sitter her på skolen og egentlig ikke gjør så mye, siden yrkesfag er ganske slapt, desverre! blir jeg trøtt, så trøtt at om jeg lukker igjen øynene så sover jeg. Tok meg akkurat en tyggis, fordi jeg som sagt var  sykt trøtt, og når jeg hadde begynt å tygge gikk det bort med en  gang, jeg er blitt vekt opp fra de døde, føles sånn hvertfall.. ikke at jeg har lyst til å løpe skolen rundt eller noe sånn, men jeg er da blitt mer våken.

Det betyr at hvertfal tyggisen med navn focus gjør jobben sin, i morgen er det gym i første time og jeg skal da prøve en annen type, kommer tilbake med hvordan den funket.

Jeg tygger i vei, for å holde meg våken! Hurra, redningen er kommet!

 

Anbefaling: AXA havregrøt med eplesmak

Publisert: 14.jan.2011 @ 20:36 Kategori: Mat,drikke og div. Kommentarer: 1

I dag testet jeg ut AXA havregrøt med eplesmak, den var veldig god, faktisk! Den var jeg egentlig litt skeptisk til, men den funka faktisk veldig bra!

Det er samme greia med denne som den jeg anbefalte i går, lages på akkurat samme måten og koster også 15 kr. Disse grøtene er ikke i butikkene enda, men så fort de kommer skal jeg løpe til butikken for å få meg et lager av disse. Kjempe godt! Disse produktene er også nøkkelhullmerket, rett og slett sunnhet på boks!

SB12 boost

Publisert: 07.jan.2011 @ 17:02 Kategori: Mat,drikke og div. Kommentarer: 2


Det har blitt landsert en ny tyggis fra SB12, nå med eucalyptus smak. den gir deg frisk pust i flere timer og tennene blir synelig hvitere med en gang.
du får kjøpt boost'ene på apoteket for 59 kr. og det er verdt pengene, for disse boostene funker bedre en det vanlig tyggis man kjøper på butikken gjør.

Det er ikke alle tyggiser som gir deg frisk pust i flere timer og som gjør tennene så hvite som disse gjør. så  jeg sier som på de gjør på reklamen - Finnes på Apoteket!

hits