Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: desember 2011

4dag(itte) på Hvam!?

Publisert: 28.des.2011 @ 14:33 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Hei dere, idag er det 4 juledag, Mariell har akkurat forlatt redet og jeg driver å fikser litt på julegavene som jeg skal levere en dag denne uka. I kveld skulle jeg egentlig til partylåven Hvam, men siden gårsdagens partylosers klarte å lage så mye bråk så dagens fest er avlyst skal jeg tilbringe kvelden i kjente å kjære vestbygda! 

Anette kom hjem fra Tanzania i dag og hun skal vist ikke sove før i kveld så da kommer jeg på besøk for å holde hu våken! Lenge siden jeg har sett den kråka, så nå blir det vel ikke måte på skravling, haha!

Ellers så sover jeg, ser på film og fikser på de julegavene da.. tok meg nok litt vann over hodet, men jeg blir da ferdig en dag..! (kommer bilder) 

Jeg fikk også de jeg ønska meg til jul, vespa klokke(!!!!!!!!) moods of norway jakke, filmer, bøker og litt andre ting.. 

Kom til å tenke på en ting, det er jo ikke snø, nesten så jeg kan ta en tur med vespaen, wihuu, gleder meg til sommeren! 

Forvell, håper dere har en like chill jul som meg! overåut,tut tut! 

Jul er stress..

Publisert: 19.des.2011 @ 23:05 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Dagen idag har vært noe av det kjedeligste på lenge, selv om det var ganske godt å få gå hjem noen timer før idag.

Starta jo dagen med å forsove meg, glemme skoene som jeg skulle ha på jobben, så jeg måtte løpe hjem igjen før jeg spurta til bussen(rakk den akkurat) fikk ikke sove på bussen, så var trøtt da jeg kom på skolen, der vi hadde en litt kjedelig time, hvor jeg ikke gjorde noe. 

Så var det lunsj, kjøpte pizza og hør PIZZAEN VAR IKKE NOE GOD IDAG, var såå skuffa, kantinedamene på katta hadde på for mye løk.. så stressa jeg videre til timen som begynner fem på 12 på mandag og ikke fem over, så film om arkitekter og design.. sånn typisk minimalistist og barokk, var litt kjedelig det også gitt, så øya gled igjen, våkan av at læreren snakka, og det var litt flaut! FML

Etter dette skulle klassen spraye noen stjerner, som det endte med at jeg og Toto gjorde.. før jeg gikk på jobb. 

Beste med den dagen her er vel at vi fikk ut mange leveringer og at jeg fikk dra hjem før, spise noe annet en pizza til middag og fått meldt meg på 4 dags fest på Hvam. Nå blir det jul dere! 

Skal prøve å komme opp til mer riktig til i morgen, huske alt og jobbe noen timer lenger.. penger i kassa, jeg blir glad, alle rundt meg blir glade, livet smiler! (Eller noe sånn)


Er morsom om dagen.. Le litt da!

Oslo

Publisert: 18.des.2011 @ 23:44 Kategori: Klær Kommentarer: 0

ÆÆÆÆ, vet ikke hva jeg skal si eller gjøre, jeg er hvertfall veldig fornøyd med meg selv nå! jeg hadde jo tentamen i forje uke, som jeg jobbet godt med, og som jeg fikk ferdig. jeg ble også med på Oslo tur på fredag, hvor det ble masse fritid, og herre guud, jeg fikk kjøpt meg uggs, som jeg egentlig skulle kjøpe fra USA(som jeg ikke fikk fort nok) så skulle jeg kjøpe på Hamar, som hadde tomt i min str (storebein er flott) og såå gikk jeg opp på Grensen hvor de hadde sko til meg, og da var dagen redda! Men ikke nok med uggs, måtte jo innom Moods of norway for å se om de hadde noe kult, og der hadde de fått inn nye lommebøker og pcvesker dagen før, altså torsdag. og jeg så på den ene som var veldig fin, så på prisen og tenkte for meg selv, ja..hm, ikke så dyr, men vil jeg bruke pengene mine på en sånn.. Så kom jo ekpiditøren bort til meg og sier -Er de ikke fine? Vi fikk de inn i går, og dette er den siste.. så var hu stille litt før hu la til, den er sydd på samme sted som mulberry, og er i ekte skinn! 


Noe som var god nok grunn for meg! Jeg kjøpte den tvert! 

Jeg så også på mansjetter til min snille pappa, men vite ikke helt, derfor får jeg kjøpe de på Branstad om jeg finner ut at jeg skal gi han det som en etter jul gave. hehe!

Så da ble den en toppers tur til Oslo, var jo på stortinget også da, hvor vi hilste på et par politikere og sånn, som også var veldig morsomt! 

Nå er det straks ny uke dere, det er den siste uken før jul, jeg er redd det blir for mange timer på jobb og alt for lite søvn, men penger i kassa er jo ikke feil! 

Juletentamen

Publisert: 14.des.2011 @ 19:06 Kategori: Interiør Kommentarer: 0

Hei, dette skirves i fullfart, jeg er veldig opptatt denne uken med jobb, tentamesoppgave som skal levere si morgen og at jeg må få ferdig julegavene til fredag! Ånei, hvordan skal jeg rekke alt! 

Jeg kan jo si at  jeg snart er ferdig med tentamenen, som er en "hjemme oppgave" skal innrede et vindfang og en hall, og jeg syns jeg fikk det til ganske bra, selv om det er litt vanskelig å plassere noe i hallen da du alt har fylt opp vindfanget med ting. Hvertfall, den skal egentlig leveres på fredag, men da skal jeg på tur til Oslo og må levere den i morgen.  Jeg jobber også hver dag denne uka, uten om i går hvor jeg satt i 9 timer å jobba.. skal si jeg var kokt og stekt på alle sider da jeg endelig kunne legge meg. Julegavene kan jeg ikke si så mye om siden de er topphemmelige, snart ferdig med de. 

Og nå må jeg fortsette med denne oppgaven da, skal for all del ikke klage på at vi har dårlig tid, klager heller på at vi har hatt for lange frister på oppgavene før i høst, og at det her var et veldig dårlig tidspunkt å legge en tentamen på. Så lenge jeg blir ferdig er jeg fornøyd.


vindfang og hall, denne tegningen har jeg tegnet på nytt, men må fikse litt på den på skolen. 


Veggoppriss av vindfang

Nå mangler jeg bare å skrive ut produkt og materialkart, så er jeg done! 

En liten anbefaling

Publisert: 09.des.2011 @ 16:57 Kategori: Anbefaling Kommentarer: 0

Etter en bra bursdag og et par gaver rikere har jeg testet en ny shampoo og conditoner, og volum pudder.

Kan begynne med shampooen og conditoneren som kommer fra Bed head Tigi. Den gir håret beskyttelse og ny "energi" Håret blir mykt og lukten av kokos er med deg hele dagen. Vet ikke helt hva det er med at kokos er blitt så poppis.. er ikke helt der selv, men det er ikke sånn at jeg er helt mot det, den roer seg jo ned etter at håret har blitt tørt, og andre hjelpende produkter er tilført håret, slik at håret ikke ser ut som et uvær(noe det egentlig gjør uansett hva jeg gjør) 

Det jeg syns er bra med shampooen og conitoneren er at den ikke gjør håret så silkemykt at hårspray og annen styling ikke sitter, håret mitt er glatt fra før, derfor jeg foresten har permanent, slik at jeg kan få litt volum og stylingmuligheter. 


Så ved hjelp av volum pudderet fra Osis+ og litt ekstra blir det da sånn nogenlunde ut. Det blir i alle fall volum, og produktene gjør jobbene sine, som de skal. 
Vil nok anbefale Osis+ til de som ønsker mer volum på kort tid, det er heller ikke så vanskelig å påføre eller style med. Det man skal være obs på er å ikke ta i masse, da blir det bare ekkelt. Men veldig morsomt å se at det faktisk funker! 

(skrev dette innlegget for to uker siden, men har ikke hatt tid til å skrive det ferdig..)

Maria Mena konsert

Publisert: 09.des.2011 @ 16:49 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

ÆÆÆÆ! Jeg tror jeg selv har gitt bort en veldig fin bursdagsgave til min gode veninne Anette, hun og jeg er veldig glade i Maria Mena, og jeg ga derfor bort en billett til en konsert på nyåret, og det viser seg at hun skal til Lørenskog den 29 Februar. Hun skal også spille på Hamar, men da er vi for små..vinterbarn er ikke alltid like kult.

Men vi skal på konsert så fort jeg får bestilt, og da er det jo bare å glede seg masse til nyåret, da blir det konsert og tur til Oslo i mars på Morten Ramm, hoho! mye å se frem til! 

Og når jeg er ferdig med dette er det heller ikke lenge til sommerferien, da er det tur til Italia, å fyttigriisen som jeg gleder meg! Idag er det 203 dager igjen! :D 


Santa Maria di Castellabate <3 Ligger ca 2 timer unna Napoli, så er ganske så langt sør.

 

-Ha en god helg, jeg skal fikse på noen julegaver og jobbe denne helgen.

Wordfeud

Publisert: 05.des.2011 @ 16:40 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Har desverre blitt hekta på wordfeud, det har kommet under en millimeter snø, spiste is på skolen og jeg fryser når jeg venter på bussen! Kommer sterkere tilbake, kanskje allerede i kveld!

hits