Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: november 2011

Naturen kaller

Publisert: 29.nov.2011 @ 23:34 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

I disse dager skulle det vel egentlig vært mange minuser og høye fjell med snø, men det er det altså ikke, i allefall ikke her jeg bor. Derimot har berit kommet på besøk, i noe mindre grad en det bergenserne har fått kjenne. Og det er jeg glad for, skulle tatt seg ut om mjøsa hadde hevet seg 20 meter for så å kaste seg inn mot land og ødelegge det som er. Den norske stat får kjenne på pengene så lenge vi har de, om naturen og folk skal drive på sånn som nå vil det koste oss masse tid og penger.. dette er ikkje braaa!

Mobilblogg

Publisert: 28.nov.2011 @ 00:27 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Halleluja! Blogg.no har gjort det mulig for Android å blogge via deres app! Og det er supert på mange vis, kanskje jeg får blogget mer, Heh, jobber med noen innlegg, men så er det jo så mye som skjer om dagen, egentlig ikke, men alikevel ikke tid nok til å blogge nok ganger.. blir flinkere snart!

Bursdagsbarn

Publisert: 25.nov.2011 @ 16:15 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Endelig kom dagen jeg har venta på litt for lenge nå, hehe! bursdagen min er den dagen i året jeg spiser mest kake, og jeg er et kakemonstrer..til tider ikke bra, men på dager som dette gjør det ikke noe! 

På skolen idag fikk vi kake,siden vi har sånne kakevenner så Hindel skulle bake til oss i klassa, juhu! Nå reiser jeg snart på konsert også blir det fult hus når jeg kommer hjem igjen,

Dagen kunne nok ikke blitt bedre en den er! og i tillegg ble oreokaka jeg lagde i går heller ikke så ille, i utseende hvertfall. 


Dette er en tipp topp tommel opp dag! :D

Ha en fin dag videre! 

Skoskosko

Publisert: 22.nov.2011 @ 19:20 Kategori: Klær Kommentarer: 1

Det er så mye fine sko nå, og det liker jeg, selv om jeg ikke har penger nok til å kjøpe alle parene jeg vil ha, og at de helt sikkert ikke fins i min str. det er det som er plagsomt med å ha store bein, det er enten utsolgt eller så finnes det ikke mulighet for å få de på seg. Så da får jeg heller bare se på masse fine sko og drømme meg bort i skohimmelen.


baresko.no/nelly.com

 

Armani briller på!

Publisert: 19.nov.2011 @ 23:14 Kategori: Outfit Kommentarer: 0

Tiden var kommet til at keg også skulle få briller, hadde det i 4.klasse, men jeg brukte de aldri. men nå som vi jobber så mye med data på skolen blir jeg veldig sliten i hodet, så jeg var på synstest på onsdag og fikk med briller hjem og bestilte et par på torsdag. 

Hadde aldri trodd de skulle komme så fort, selv om hun sa de kunne være ferdige til fredag hadde jeg ikke helt troen på det. men det var de i alle fall, så jeg har tatt på meg de nye brillene, og det er helt herlifg, nå kan jeg sitte å se på skjermen, selv om jeg sitter litt unna, uten å myse! dette er herlig! 

Valget falt på et par fra Armani, og jeg er kjempe formøyd! Så også på et par fra Prada, men det var mer motepreg over de, og de ble ikke så anminnelige som de jeg endte opp med. Ønsker meg de til jul da, om noen vil gi meg de, hehe! 


Kjempe fornøyd! 

Jenny Skavlan for Bikbok

Publisert: 02.nov.2011 @ 18:14 Kategori: Designers Kommentarer: 1

Ja, nå er det ikke lenge igjen før nok en kolleksjon skal slippes for bikbok, og for tredje gang er det sammen med Jenny Skavlan. Dette blir kjempe spennende, men om man følger med på bloggen hennes får man se noen smakebiter på hva hun har å tilby denne gangen. 

"Det er en leken og glamorøs kolleksjon med mange stylingmuligheter. Jeg har latt meg inspirere av det glamorøse 70 tallet, fuglerike og preppy skoleuniformer med krispy hvite krager.  Den er bygget opp av elementer som bluser, krager, statementsmykker, lange og korte skjørt, sko, slengbukser og en deilig 70talls sauepelsjakke, så det er lett å kombinere og skape sitt eget uttrykk"


skjørt,bluse, løs krage og sko fra kolleksjonen

Håper dette blir bra!

 

hits