Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: oktober 2011

My new haircut

Publisert: 30.okt.2011 @ 17:26 Kategori: Hår Kommentarer: 0

Jeg fikk meg ny sveis  på fredag og jeg liker det kjempe godt! for lengden bak er omtrent like lang som fra før og forran er det blitt tatt av masse, så nå kom krøllene bedre frem og det går ann å gjøre litt mer med det. Dette blir bra, selv om jeg må opp mye før for å fikse håret mer en før. hehe

Endelig fant jeg deg!

Publisert: 30.okt.2011 @ 17:18 Kategori: Interiør Kommentarer: 0

Denne  helgen har det vært høstmesse i vikingskipet, ja dere vet det oppned skipet som ligger nesten utti Mjøsa. Der vandret jeg rundt sammen med mamma på lørdag, ute etter en ting, en kontorstol, som skulle kunne snurres rundt, og som hadde gamllesdags stil, vet egentlig ikke hva slike stoler heter, men jeg fant en i hvertfall! 

Og selv om mormor er veldig i mot at jeg skal male den, så velger jeg å gjøre det, for om den ikke skal males, og forbli i den mørke eikefargen passer den ikke inn på rommet mitt, basta! Den skal jo selvfølgelig se gammel ut, men fargen må endres. 

Hvertfall fant jeg stolen, og det kunne sikkert vært mye annet jeg kunne kommet hjem med, men det var ikke noe annet som falt i smak,  og heller ikke mer penger som forsvant! 

så når denne er pusset og fikset er rommet mitt så godt som ferdig! 

Ny innkjøpt

Publisert: 27.okt.2011 @ 15:16 Kategori: Klær Kommentarer: 3

Hei dere! Idag hadde jeg en liten tur på Maxi, siden jeg har drømt om en kjole, den har vært på bikbok før, men den har kommet i andre farger, som jeg syns passet meg yppelig, vet ikke helt hva det er med meg og lilla og røde nyanser for tiden, men jeg er helt hekta! Hvertfall endte jeg opp med denne kjolen og en ny negllakk fra isadora, så nå har jeg to fra årets høst kolleksjon! tar bilde av de senere, regner med den nye kommer for på! 


hvilke farger er du hekta på? 

Søvnig, ikke nå lenger!

Publisert: 25.okt.2011 @ 11:21 Kategori: Mat,drikke og div. Kommentarer: 2

Nå som det er mørkt og trist og kalt ute blir man jo trøtt, det blir hvertfall jeg. og da er det jo fint om det hadde fantes noe så fint som tyggis eller piller eller noe som gjør at du blir mer våken.

Ikke vent lenger med å ønske deg det, jeg driver med en utprøving av noen tyggiser fra vigo. og mens jeg sitter her på skolen og egentlig ikke gjør så mye, siden yrkesfag er ganske slapt, desverre! blir jeg trøtt, så trøtt at om jeg lukker igjen øynene så sover jeg. Tok meg akkurat en tyggis, fordi jeg som sagt var  sykt trøtt, og når jeg hadde begynt å tygge gikk det bort med en  gang, jeg er blitt vekt opp fra de døde, føles sånn hvertfall.. ikke at jeg har lyst til å løpe skolen rundt eller noe sånn, men jeg er da blitt mer våken.

Det betyr at hvertfal tyggisen med navn focus gjør jobben sin, i morgen er det gym i første time og jeg skal da prøve en annen type, kommer tilbake med hvordan den funket.

Jeg tygger i vei, for å holde meg våken! Hurra, redningen er kommet!

 

Babor hudpleie

Publisert: 13.okt.2011 @ 20:53 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Denne uken har jeg høstferie, og det er jo kjempe godt. Begynte den med et par dager på Savalen, og der er det jo spa avdeling, som jeg benyttet meg av. På mandag var jeg på krystallmassasje noe som var kjempe godt, selv om jeg ble støl dagen etter..(?) 

Vi hadde leid en hytte med plass til 14, og den passet oss ganske så bra, greit med vann og strøm egentlig, så man slipper å føle seg så udigg, selv om litt av hyttekosen blir borte.

Hvertfall, på Savalen bruker de en serie med navn Babor, og mormor hadde kjøpt med noen produkter da hun var ferdig med den siste bahandlingen sin, jeg fikk en peeling som jeg testet ut i dag. Den gir huden ny glans og tar bort urenheter i huden. huden min ble flrisk og fin etter at jeg hadde prøvd den, også lukter den godt. Det er noe jeg syns er viktig med et produkt, at det gjør det det skal og at det ikke lukter vondt. 


Har du vært på savalen før, eller kanskje spa?

We found love!

Publisert: 13.okt.2011 @ 20:37 Kategori: Klær Kommentarer: 2


mytheresa.com

Noe av dette du ønsker deg? 

På ønskelisten

Publisert: 06.okt.2011 @ 16:19 Kategori: Klær Kommentarer: 0

Det er så mye fint denne høsten, at jeg skulle ønske jeg hadde vinnerflaks og vant i lotto! 

Her er hvertfall noe av det som skulle vært i min garderobe. 


sko fra sixtyseven, baresko.no


topp fra Topshop.com


sko fra bikbok/Withney Port  kolleskjonene slippes idag, kl 18! 


kjole fra moods of Norway 


sko fra Bianco

TRESemmè hårmousse og hårspray

Publisert: 06.okt.2011 @ 15:29 Kategori: Hår Kommentarer: 0

rett før helgen fikk jeg en pakke i posten, den inneholdt blandt annet hårmousse og hårspray fra TRESemmè, og for å si det sånn, så ser man forskjell om man  har i mousse eller ikke, håret får fylde og volum og krøllene holder utrolig godt. Jeg har jo permanent, og de dagene jeg ikke har i mousse har jeg rett hår med en gang. mens med moussen holder det utrolig godt hele dagen!

Hårsprayen er også kjempe god, den holder der den skal, ganske lett å børste ut, og håret har fortsatt volum effekten da man har børstet. 

Dette er mitt nye elsker-over-alt-på-jord! så ikke bare sitt der, løp, kjøp, nyyyt!


Liten update

Publisert: 06.okt.2011 @ 15:11 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

For en travel uke, hvorfor skal alt skje på en uke, og det er uken før høstferien. jaja, da kjenner man vel at man har godt av ferien da helga kommer. 

På tirsdag var jeg på Lillehammer tur med klassen, vi var en time på Maihaugen hvor vi så på hus fra 1900 tallet og opp til idag, det var ganske spennede å se at vi idag har masse fra de forskjellige tidene. og hvor mye som er blitt tatt med til re-design. Etter å ha slitt oss ut opp alle bakkene og gått ned igjen samlet vi oss på peppes, hvor vi spiste før vi tog toget hjem. kort og grei skoledag. 

Jeg dro opp en time før resten av klassen, slik at jeg fikk shoppet litt, kjøpte meg ny levis bukse og en genser fra bikbok. Elsker buksa, kunne gått med den for evig! hehe

I går(onsdag) hadde vi først 3000 i gymmen, slitsomt! så kom vi til norsken hvor det var skriveøkt, som vi ikke hadde fått beskjed om, men det gikk da det også. og i siste timen hadde vi stor samf. prøve. som jeg håper gikk bra. skal kanskje ikke klage da det er årets første prøve. 

Og i dag har vi hatt hjemmearbeids dag, har laget en logo, og jeg kan vel si at det tok jammen meg lang tid!! men litt morsomt selv om jeg ble veldig sint på photoshop etter en stund, he-he!

Dagens ukes update, kommer snart et innlegg om TRESemmè produktene jeg fikk i posten her en dag!

hits