Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: september 2011

Metallisk

Publisert: 23.sep.2011 @ 16:58 Kategori: Klær Kommentarer: 1

Denne høsten er det mange trender som kommer, en av de er metallisk, som jeg nå har tatt for meg. Tenkte jeg skulle finne litt på sider som hm, ginatricot, veromoda ect. men det var ikke så mye å finne der enda, fant noen plagg som jeg vil dele med dere. 

Kjoler fra nelly.com topp fra ginatricot 

-hva syns du om det metalliske og paljettene? Jeg syns det er kjempe stilig, var ikke så fan av det før, men det er vel som med alt annet, det kommer med tiden. I sommer mens jeg var i Italia fikk jeg øye på noe jeg angrer veldig på at jeg ikke kjøpte meg, det var en nydelig vest, egentlig mørk blå, som det var sydd på massemassemasse paljetter på, og når jeg tok den på føltes det ut som å ha på seg 8 kilo med stein, siden det ble veldig tungt med alle paljettene. desverre kostet den nermerer 3000 og jeg kunne ikke ta meg råd til å kjøpe den. Men om jeg ser den igjen en gang, skal jeg jammen meg kjøpe den!! 

Nyheter fra TRESemmè

Publisert: 22.sep.2011 @ 20:42 Kategori: Hår Kommentarer: 0

Endelig kommer det noe nytt fra TRESemmè, hårproduktene jeg elsker, shampooen og balsamen er bare elsk, og i tillegg hårspray og skum som gjør det det skal, gi volum og ikke hulteribulter hår. 

Denne gangen kommer de med noe som er virkelig nytt, nemlig helt natulig hårpleie, for hvem er vel ikke kjent med tørt og livløst hår? Med nyheten TRESemmè Naturals slipper du dette, den er fri for parabener, inneholder færre sulfater ig er helt silikonfri. Istede for alt dette inneholder den aloe vera, appelsin, jojoba, kokos og avokado-olje. Aloe vera og avokado-olje som er i både shampoo og balsamen, hjelper  til med å styrke håret, og gir håret glans og en ultralett følelse.

Moussen har sertifiserte ekstrakter fra appelsin og aloe vera som gjør at håret beholder sin natulige teksur og gir lanvarig volum, dette gjør at du enkelt kan få formet deg til en frisyre som holder. Sammen med Non-aerosol hårspray som hjelper til med å få strålende og natulig glans, kan du få en frisyre med masse volum som holder hele dagen. 

Gleder meg masse til å få prøve disse produktene, de er i butikkene fra september 2011, så tror de skal være ute allerede, om de ikke er det, kommer de snart!

-LØP OG KJØP! 

 

ACNE Skin Basement

Publisert: 21.sep.2011 @ 22:42 Kategori: Klær Kommentarer: 0


 Jeg bare elsker hvordan disse leggingsene fra ACNE ser ut, og jeg har så lyst på et par slike. Har ikke du også?

ACNE Princess Mix

Publisert: 21.sep.2011 @ 17:18 Kategori: Klær Kommentarer: 1


7600,-
Er den ikke bare kjempe stilig?

Ullsokker og vaniljekaffe på menyen

Publisert: 21.sep.2011 @ 12:07 Kategori: Klær Kommentarer: 0

Høsten er her, og det har kroppen min fått kjenne på.. alt har tettet seg og idag ble den store bli-hjemme-fordi-du-er-sjuk dagen. Onsdager som faktisk kan være morsomme på skolen. i år har jeg nemlig samfunnsfag, og det er et av de fagene jeg har savnet mest etter at jeg begynte på vgs. 

nok om det, her sitter jeg hvertfall, med søndagsoutfiten på en onsdag, sammen med kaffekoppen og katten som sover i sengen min. til og med solen har sendt noen stråler ned. Litt av en dag.

Jeg skal nok tilbringe den inne, for å bli frisk igjen. 


Ha en fin dag så lenge!

 

Dagens outfit

Publisert: 15.sep.2011 @ 18:21 Kategori: Klær Kommentarer: 0

tenkte å vise dere dagens outfit, den er ikke så spennede, men den inneholder nye sko og en topp jeg kjøpte da jeg var i italia i sommer! 


topp royrogers/bukse levis/sko sixtyseven

 

Pakke i posten

Publisert: 15.sep.2011 @ 18:18 Kategori: Sminke Kommentarer: 0

Idag kom endelig sminken jeg hadde bestilt meg, venta lenge på den, for å si det sånn.. hvertfall, det var fristende å prøve ut noen produkter fra max factor. så jeg kjøpte meg mastertouch under eye concealer, miracle touch foundation(prøvd den før men i en annen farge), colouradapt og age renew foundation, sånn i tilfelle rynkene plutselig skulle trå til i litt ung alder. får håpe jeg slipper det!


begynner å teste i morgen.

 

Sko fra sixtyseven

Publisert: 14.sep.2011 @ 21:26 Kategori: Klær Kommentarer: 0

Dette innlegget skulle jeg så gjærne postet i går, men jeg var alt for sliten til å skrive det på macen. hvertfall, skoene som jeg bestilte meg på fredag kom i går, det var jo super raskt! og jeg er kjempe fornøyd, i å med at de passer også!  Gleder meg masse til å få begynt å bruke de, og første dag er nok i morgen! 

skone er bestilt på siden www.baresko.no, hvor de har en rekke utvalgte merker både til herre og dame, pensko og andre sko. de har det meste. prisene er akkurat passe, verken for dyrt eller for billig. det er jo kvalitet, og det kan til tider koste noen kroner. 

Skone jeg har kjøpt meg er av merket sixtyseven, som er et spansk merke, de ligger i toppen blant de største merkene i Spania og de er flinke med å passe inn under trender både på utseende og farger. 

hva syns du om skone? 
Kanskje du har bestilt sko fra baresko.no før, hva syns du om siden? 

Høstens sko er bestilt

Publisert: 09.sep.2011 @ 10:43 Kategori: Klær Kommentarer: 0

Da hadde jeg fått bestilt meg sko, endelig! vet ikke helt hvorfor jeg har venta så lenge på det, men nå har jeg hvertfall somla meg til å gjøre det, regner med at de kommer til meg rett over helgen, noe jeg gleder meg til, bare de passer! gjør de ikke det selger jeg de her på bloggen! :)

kom for litt siden over siden baresko (trykk på linken) der har de masse fine sko, av forskjellige merker, ble positivt overrasket og siklet etter flere par. nå håper jeg bare at de lever til forventingene med rask levering og at skone passer.  merket er sixtyseven, som er et spansk merke. de er av skinn både på utsiden og på innsiden. og helen er av gummi. gleder meg masse!

 

har du kjøpt deg sko for høstværet?13174-brun SixtySeven
13174-brun Sixtyseven Yosemite Brun

hits