Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: september 2010

Sko fra Spania/Barcelona

Publisert: 15.sep.2010 @ 21:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hei igjen dere, denne gangen skal jeg skrive litt om sko. og denne gangen er det litt om spanske merker ; hispanitas, looky og  fordi mamma har inportert litt sko fra spania, og da er det disse merkene hun har fått opp til kalde Norge. men er de ikke bare vakre? jeg liker hvertfall de jeg har kjempe godt, de er kjempe behagelige å ha på seg! de er kanskje litt dyre, men det er designer sko, så hva skal man forlange?

 

skone er fra hispanitas (de over) de som er under er hentet fra looky sin koleksjon.


skone under er fra muxart
syns du det var noen av disse som falt i smak? utover kommer det flere spanske designere på både klær, sko og vesker. noen spessielle land du vil skal komme frem i lyset? eller noen spessielle merker?

Hva jeg syns: Artdeco

Publisert: 09.sep.2010 @ 21:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Jeg har nå testet ut Artdeco i en uke, og det jeg har å si om den er bare - FANTASTISK!
den er super lett og påføre, den sitter utrolig godt, den er lett og få av med sminkefjerner og man får ikke skiller om man her det litt travelt om morgenen..

Den er virkelig vært det den koster! og man bruker under at halvt pump av den om dagen, noe som også gjør at den holder utrolig lenge! jeg elsker den!

for å få mere flyt i ansiktet og mere glans bruker jeg litt av sheer cover sminken over igjen, egentlig bare for å få brukt den, men jeg syns også den fyller godt ut artdeco sminken godt, så ansiktet får et bedre uttrykk! rett og slett vidunder middel!i morgen kommer det litt bilder med sminken på, og litt outfit bilder!  håper det blir fint vær så det går an å ta bilder ute!

Høstmoten

Publisert: 02.sep.2010 @ 21:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Denne høsten er det så mye fine og ikke minst vakre klær! jeg blir helt forelsket i så mange plagg, men jeg må nok si at mine favorietter er buksene, dressjakkene og skone.
nå skal vi titte litt på det som er moderne denne høsten og jeg velger å begynne med overdeler, deretter nedover til bukser og sko.

Jakker, gensere og bluser:
Som alle andre høster er skinnjakken pakket ut av skapet igjen, den kan denne høsten sprites opp med belter og skinnprints på buksene, eller kanskje et par med skinnstøvletter. uansett hvordan du setter sammen et antrekk burde nok skinnjakken fremheves, den er jo bare vakker i seg selv.. det kan nok være vanskelig å finne den rette jakken, selv sliter jeg veldig med å finne den rette. derfor setter jeg mitt fokus på noe annet, som bluser eller gensere. For det er også hot denne høsten, store gensere, rene og enkle eller med puffermer. store kreger er også noe å tenke på.

a

Buksene i høst er som mange av dere sikkert har fått med dere, høye og ligner på dressbukser.
jeg har kjøpt meg en bukse fra volcom, dressbukse med leg. den er nok kanskje vanskelig å finne tilbehør til. selv om den er svart. med disse buksene er det viktig å holde fokus på buksen, og ikke la overdelen ta hederen.
andre bukser som også er inn nå er haremsbuksen.. den er fortsatt med oss, bare i en annen variant. nå er det heller ettersittende bein og et stort skritt. men de er også i mere abstrakte mønstre.

Det finnes så mye forskjellige sko, og hva man skal velge denne høsten må man nesten velge litt ut ifra smak og behag, for det er ikke alle som klarer å gå i skyhøye heler. Selv har jeg investert i både støvletter med og uten hel, av den grunnen at da er det fritt frem for meg selv, lettere å velge hva jeg skal bruke. dere kan få bilder av de senere, finner de ikke på nett. og kameraet er ikke her akkurat nå.

Det er også viktig å huske på det lille ekstra, smykker,armbånd og ørepynt!

Høstens sminke

Publisert: 02.sep.2010 @ 20:10 Kategori: Sminke Kommentarer: 0
Denne høsten skal sminken understreke hvem du er, din personlighet og din stil.
det går også i bruntoner og naturlige duse farger.  de røde leppene er også med videre utover høsten, jeg syns selv det er kjempe fint med røde lepper, men på meg selv ville jeg ikke hatt det. det er nok da snakk om selvtilitt, eller kanskje noe med oppvekst, at lebestift fremhever for mye. men det er også viktig å huske på at lepper og øyne ikke skal konkurere, det vil si at du må ikke ha en øyenskygge som tar alt for mye fokus, da vil ansiktet få en ubalanse.


noen eksempler til dere:
 har du prøvd ut de røde leppene?

Sminke: Artdeco pure minerals

Publisert: 02.sep.2010 @ 19:39 Kategori: Sminke Kommentarer: 0

Det var på tide å kjøpe ny sminke, rettere sagt foundation. og siden de ikke hadde Isadora og heller ikke igjen noe fra Max factor, ble jeg anbefalt denne. selv om den er litt for dyr for min lommebok akkurat nå, skal den nok plasseres fint på hyllen og bli brukt med forsiktige mengder.

Siden jeg kjøpte den i går har jeg ikke fått testet den så veldig godt enda, men om en uke skal jeg skrive om den igjen, for å si dere hva jeg syns om den. så for at dere skal få noe ut av dette innlegget skriver jeg litt fakta om denne foundationen.

Det er et mineral produkt, som da vil si at det er laget av de riktige og beste mineralene som er fine for huden. det er en bløt foundation som det ikke trengs store mengder av, da den sitter godt og er veldig drøy i seg selv. prisen er på ca 295,-har du noen gang prøvd noen produkter fra Artdeco?

I back!

Publisert: 02.sep.2010 @ 19:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Jeg er tilbake, beklager så mye at dette ikke har gått som jeg hadde tengt, men nå er jeg motivert og tilbake for fult!
det er mye som har skjedd denne sommeren og nå som jeg er over den verste kneika med tanke på skolestart, skal dette gå bra.

fått masse inspirasjon, så uttover kvelden kan dere vente dere masse innlegg!! stay tuned
hits