Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: august 2012

På'n igjen

Publisert: 28.08.2012 @ 21:00 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Fysøren så kaldt det er om dagen, jeg har alt hoppet inn i boblejakken, og der er ikke lenger ut på høsten en august! Jeg lurer på hvordan denne vinteren blir, kjenner jeg gruer meg litt.

Med høsten hører skolestart og oppstart av andre aktiviteter, jeg fortsetter suksessen fra i vår med medlemsskap på nærmeste treningsstudio, satser på at jeg blir sprek i løpet av vinteren. Har i alle fall fylt opp skapet med mye motivasjon i form av nye sko og masse klær! Jippi.

Og nå kom mormor hjem fra stryn, hun har handlet på moods of norway, hihi! Jeg er fornøyd!

SS13 - Lisbeth Dahl

Publisert: 23.08.2012 @ 23:06 Kategori: Interiør Kommentarer: 0

Hei dere, i disse dager er det gave og interiør messe på lillestrøm, dit skal jeg på søndag og jeg gleder meg masse! Mamma var innover idag og fikk gjort unna endel handling av det som skal komme rett over nytt år. Hin fikk med seg denne hjem, og jeg falt pladask for den, altså glitrer og Bling-bling er elsk for meg om dagen! Denne var helt topp!

Nails for school

Publisert: 19.08.2012 @ 18:52 Kategori: Sminke Kommentarer: 0

Har prøvd en ny teknikk på neglene idag, syns det ble skikkelig kult, ikke tok det lang tid heller. Så viser dere en liten stepp by stepp versjon av hvordan jeg gjorde dette.
-la grunn lakk, en av de to som du skal bruke. Jeg valgte den mørkeste.
-brukte en fjøl og en nål til å blande de to fargene sammen.
-brukte svamp til å påføre på neglene, overgangene bestemmer du selv med hvor mye du blander fargene og hvor mye du trykker.
-Tilslutt påfører du blank topp lakk.
Voilá!

hits