Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: juni 2012

Hamar Music Festival!

Publisert: 29.06.2012 @ 01:18 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Nå kan jeg skrike ut i vildensky, jeg har i kveld hatt det helt supert, sett Team me, Maria Mena(min stjerne nr.1) OG Lido lido! For ikke å snakke om at Italia er videre til finalen i EM, snakk om bra timet at jeg er i Italia da finalen spilles på søndag, dette blir stemning!!

 
Team meMaria Mena 


Lidolido! 
 

Det blir nok ikke mye blogging da jeg er i Italia heller, men det er bare å følge meg på instagram: isvergja, regner med å poste noen bilder etter hvert som brunfargen kommer, også av alle de kjekke italienerne da. Jeg skal i år, som i fjor spise så mye is at jeg nesten sprekker også skal jeg fylle opp med pizza og annet godt fra det italienske kjøkken, Jeg virkelig elsker Italia! Da spessielt sør-Italia. Det er noe med de små landsbyene og forskjellen på rik og fattig, spenningen som var i Napoli er jo også litt forskjellig fra både Hamar og Oslo, kom heldig vis ikke over noen skyte drama i fjor, og slipper nok unna i år også! 

Blogges under sitrontrærne neste gang dere, håper dere får en fin og god sommer! 


 

Inspiration summer`12

Publisert: 20.06.2012 @ 23:20 Kategori: Klær Kommentarer: 0

Hei dere, de siste dagene har jeg vært opptatt med noe veldig morsomt! Jeg har sydd meg en shorts, skjørt og er nå på utkikk etter inspirasjon som jeg kan bruke da jeg skal sy om et par skjorter jeg har fått av pappa. hehe, de er ikke så små i str, så det er masse stoff, eller, ikke så mye at jeg trolig får meg en kjole, MEN jeg kommer garantert til å få meg et nytt plagg, som jeg kan ha med meg på ferie. 

Det er ikke mindre en 9 dager til jeg er i mitt paradis, så det er mye å henge fingrene i. Her er inspirasjon både til meg selv og til dere! Håper dere liker det. 

 
Alt er hentet fra www.mytheresa.com Det er stortsett der jeg henter inspirasjon sammen med Net-a-prter sin app, der lager jeg ønskelister! 

Jeg har kommet igang med grublingen over hva jeg skal gjøre, og tror jeg har funnet ut 2 av 3 skjerter. Ingen av de er like på noen slaks måte, så jeg vil ikke blande de sammen. tror det blir en topp og en jumpsuit, begge deler får nok beholde kragene sine, siden jeg liker skjortekrager. 

Kommer bilder så fort jeg er ferdig, eller så kan dere følge meg på instagram, der legger jeg nok bildene først: isvergja

Snart sommer

Publisert: 07.06.2012 @ 11:25 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Hei dere, lenge siden jeg har fått blogget nå, det nermer seg sommer og ferie så nå er det siste innspurt på alt. Jeg var i Oslo for et par uker siden, da ble det mye shopping på meg og det fikk svi litt i lommeboka. Så nå er det bare å spare alt som kommer inn. 

I neste uke har jeg eksamen, tror det skal gå bra, bare det er et lett rom vi skal innrede. Jeg går på interiør, så min praktiske eksamen går ut på å tegne plan, oppriss og perspektiv av et oppgitt rom, i riktig målestokk selvfølgelig. Så må jeg finne møbler og veggdekor, som jeg skal sette sammen til et materialkart. Så det er mye som skal gjøres på de 5 timene vi har til rådighet. Det er også to dager med forberedelse som jeg må bruke på å finne møbler og slikt. Det skal bli godt å bli ferdig nå kjenner jeg, og gud som jeg gleder meg til Italia. 

I år som i fjor reiser jeg ned til Italia, det er virkelig så flott der at jeg må si det er mitt paradis. Det er noe med sjarmen disse små byene har, trange gater med masse folkeliv. Det er virkelig noe annet en her hjemme hvor du om du er heldig ser en og annen gå gjennom gågata. Maten er jo også fantastisk, pizza og pasta hver dag klager jeg ikke over! hehe

 

 

hits