Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: juni 2011

Bli med i en konkurranse

Publisert: 23.jun.2011 @ 22:51 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

mens jeg nyter late dager i Italia kan dere klikke dere inn på bildet under, der finner dere en liten undersøkelse/konkurranse som dere kan vinne flotte premier, iPad2,speilrefleks og andre flotte premier.

det hadde vel vært morsomt med et nytt leketøy i sommer, så man kan huske sommeren 2011 som den beste, selv om den er til tider full av regn.

vet ikke om jeg kommer innen for internett mens jeg er borte. så snakkes om 2 uker!!

 

Gå for hatt!

Publisert: 18.jun.2011 @ 15:47 Kategori: Klær Kommentarer: 0

I sommer er hatt blitt noe større en på lenge, jeg har gått for stråhatt, og den skal brukes i Italia, hjemme i Norge på spessielt varme sommerdager! Jeg gleder meg!

Det fins jo mange forskjellige typer hatter, solhattene kan du få i utrolig mange varianter, men det er stråhatten som absorberer bort varmen i topplokket best, og den fører kalde vindgufs inn mot hodet. for hva er vel mer plagsomt en å kokeover og bli solbrendt i hodebunnen? isj, det er ikke noe morsomt å gre gjennom håret med en sår hodebunn! heller ikke så digg å måtte smøre hodebunnen med fet solbrent, slit at håret ser fett ut..

hattene kan man som sagt få i mange forskjelige typer og farger. Elegante,maskuline, cowboyaktige, klassiske og stilrene, alt for sin smak. Jeg gikk for en cowboyaktig, men skal ikke se bort i gra at det blir flere hatter utover sommeren. Jeg har ventet lenge på å få kunne bruke hatt, syns det er superkult!

Klikk for neste

Klikk for neste

-Go hats!

-hvilke hatt går du for i sommer?

Liker Fergies hatt veldig godt!

Ljus

Publisert: 18.jun.2011 @ 14:40 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0
Helgens forandring!

Publisert: 18.jun.2011 @ 14:03 Kategori: Sminke Kommentarer: 0helgens negler er klare for fest! nå er det snart dusjen, fiksing og  på med kjolen! nå skal det feires! forteller senere hva jeg skal ut på, ha en fin dag videre alle sammen!

 

Sommer!

Publisert: 17.jun.2011 @ 20:00 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Endelig kom sommerferien jeg har ventet på i mange uker  nå, tiden for å bli litt brun på beina, kan ikke akkurat skryte av været de siste ukene, regn regn og atter regn. skal bli godt med to ukers ferie i Italia, med shopping i Napoli, hus med stor hage og basseng, jeg gleder meg!

håper på å få tatt masse bilder når jeg er på tur, og at det ikke blir noe mafia opprør mens vi er der, det klarer jeg meg helt fint uten.

har tatt bilder, litt inspirasjon til sommeren. kommer litt senere!

Hårshow på katta

Publisert: 08.jun.2011 @ 15:48 Kategori: Hår Kommentarer: 0

Som jeg har skrevet litt lenger ned, så har jeg vært modell på et hårshow vi på design har hatt, idag så vi videoen som ble laget under showet, og den skal bli lagt ut på youtube. Legger ut videoen senere, da den har blitt lasta opp, men her er hvertfall noen bilder som ble tatt i en fotoshoot. kjempe gøy!tema er maskerade og jeg er goth. under masken hadde jeg en helt fantastisk øyenskygge, men hadde vi tenkt litt på det under fotoshooten hadde vi tatt av maska.

Sketch up

Publisert: 08.jun.2011 @ 08:38 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Sitter på skolen, på interiør og vi driver med et program som heter Sketch up, google program som det visnok er mange arkitekter som bruker når de skal lage modeller av hus, møbler og egentlig alt mulig. helt utrolig at man kan lage hva som helst, med hvilken som helst form. superkult! selv om det er litt vankelig da, siden det er mye som man skal lære, hvertfall hvordan de forskjellige elementene skal brukes for at det skal bli riktig.

på bildet under ser du et hus jeg fant på google, dette er laget i sketch up, og under ser du det jeg driver med. ikke kommet så alverdens langt med det enda, skal sette inn litt møbler, fikse tak og hage, så nå begynner moroa, blir spennede å se om jeg i det hele tatt klarer å få det til å se bra ut.

har du prøvd sketch up før?

D&G touch

Publisert: 07.jun.2011 @ 13:55 Kategori: Hva syns dere om..? Kommentarer: 2

Har dere sett de nye klokkene fra D&G? de er jo  bare supertøffe, og jeg skal jammen meg spare til en slik, selv om jeg egentlig ikke bruker klokke så ofte. alikevell, det er noe jeg kan bli bedre på utover i årene som kommer.

men over til klokkene, de finnes i rosa, orange, mørk blå, hvit og svart. og koster 1898 ,-

hva syns du om klokken?
faller den i smak hos deg?Fam irvoll

Publisert: 07.jun.2011 @ 13:34 Kategori: Designers Kommentarer: 0

Tenkte det hadde vært gøy å blogge om noe norskt, og Fam irvoll passer bra denne gangen, siden det er varme farger, mye spessielt og mye morsomt!

jeg ville nok ikke gått i alt av det hun har å by på. men om man ser på look booken hennes,på hjemmesiden finner mang fine kjoler, skjørt og topper. smykkene er heller ikke det værste, masse av det er supersøtt og virkelig noe man kan bruke.

men selv syns jeg noe av det kan gå litt over kanten, og da er det jo supert at noen tørr å gå med dette, og det er et stort pluss. tror designet er laget for at ikke alle skal bruke klærne, det skal være litt barnslig men samtidig noe stort. dette er blitt oppnådd, da det var hårbøylene og hattene med kaker på som tok av. man ser stadig vekk at både norske og kjendiser fra andre steder i verden går rundt med Fam irvoll hatter. bare det må jo være morsomt å se.

hva syns du om Fam irvoll?
kunne du brukt noe av dette?

ha en flott dag ute i solen(?) her regner det så man nesten ikke ser en meter forran seg..

hits