Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: mai 2011

Lenge siden

Publisert: 29.mai.2011 @ 12:15 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

hei dere, nå er det lenge siden jeg har fått blogget noe. har som sagt under her hatt eksamen, som gikk helt greit.. så håper på at karakteren blir bra. nå ser jeg virkelig frem til sommeren, skal bli godt med litt fri fra skolen, slippe å stå opp grytidlig hver morgen og komme hjem da sola går ned. men høsten kommer fortere en vi aner, og da er det på'n igjen.

hvertfall skal jeg få blogget litt, jeg har fått dilla på ringer, ikke fått så mange enda, men så fort jeg kommer meg til Italia skal jeg nok finne meg noen ringer, som ikke alle andre har. og det liker jeg. Ser jo på skolen, alle går rundt med HH jakke, de gule hettene lyser opp. var en som spurte meg på fredag-fått dere klasse jakker. og det sier jo litt om hva som synes. hadde ikke fått kommentaren om vi hadde brukt samme bukser.

Gardin fra Designers Guild

Publisert: 17.mai.2011 @ 00:28 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Denne uken fikk jeg gardinen min fra Designers Guild, pappa var så snill å hengte den opp for meg, så nå kan jeg sove lenge om morgenen, uten at sola skal forstyrre søvnen min, selv om jeg er ganske så vant med å sove uten gardin nå var det godt med litt mørkere rom.

Dette er en en lift gardin, det vil si at den er sydd så den dras opp i den ene enden og den legger seg i foller/trinn etter som den blir dratt opp.


Stoffet heter monticello-raspberry.
Det er ikke mange i Norge som selger varer fra Designers Guild, men vi var innom ei som har laget seg verksted og butikk med skolen, så det er der jeg fant henne.

hva syns du?

Matte eksamen

Publisert: 16.mai.2011 @ 21:28 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Bekalger dårlig med blogging den siste uken, men våren betyr mye å gjøre på skolen, for en gangs skyld. hvertfall, det har vært masse å gjøre, og i tillegg kom jeg opp i matte skriftlig på fredag. huff, det var virkelig det jeg trengte. men se det fra den positive siden, jeg kan få en bra karakter, lære matte og kanksje jeg får en belønning!

Derfor skal jeg prøve å få inn noen innlegg denne uken, mellom lesing, Oslo tur og 17. mai.
Mangler forjeukes designer, så det kommer to denne uken.

Prøver på å komme sterkere tilbake. kommer jo mange fridager fremover, så da blir det bloggings!

Nyheter fra TRESemmè

Publisert: 16.mai.2011 @ 21:04 Kategori: Anbefaling Kommentarer: 0

TRESemmè har kommet med en ny serie shampoo og balsam, denne gangen enda bedre en det var fra før. Det er fortsatt den deilige lukten av TRESemmè, bare at nå får du et bedre hold.

Jeg har testet Luxurious Moisture, den er rik på E-vitamin, akkurat det håret mitt trenger. Etter at jeg tok permanent sist har håret sett bedre ut, det ble mye bedre en første gangen jeg prøvde permanent, og det er nok mye med frisøren, men også hvilke hårprodukter man bruker.

Jeg er fortsatt superfornøyd med TRESemmè, så løp å kjøp! TRESemmè kan du kjøpe på ica, icamaxi.Ukens designer, uke 18

Publisert: 09.mai.2011 @ 09:58 Kategori: Designers Kommentarer: 0

Dette innlegget skulle kommet på onsdag, men vi drev med hårshow på skolen hele dagen, og da jeg kom hjem sovnet jeg med en gang, jammen meg hardt å være modell en dag. Er neimen ikke hverdagskost å måtte stå opp kl halv 5 for å være på skolen hele dagen med to fremvisninger og mye venting, før vi endelig i 6 tiden kunne dra hjem. Ble en travel uke for meg, og veldig lite tid til blogg,facebook og div andre ting jeg skulle gjort. håper dette blir en bedre uke, skal hvertfall pørve på det.

Denne ukens designer derimot er Beyond Vintage, som har fokus på vintage  tidløshet og at klærne er fra forskjellige steder i verden.
Om en liten stund blir det nettbutikk, men foreløbig finner man to butikker i Los Angeles og New York. På denne siden finner du klær fra Beyond Vintage og mange andre merker, her ligger også årets sommer kol.

ta også en titt inne på denne siden!

Finale i Topmodel-11

Publisert: 02.mai.2011 @ 19:54 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

I kveld er det finale i top model, hvem tror du stikker av med seieren? selv tror jeg det er Claudia som stikker av med seieren, men selvfølgelig så er Charlotte flink hun også, men har en liten finger på Claudia.

Hvem håper du vinner årets Top model?

hits