Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: april 2012

Vått vårvær

Publisert: 26.04.2012 @ 22:33 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Jeg er fornøyd for tiden, støvler er blitt kjøpt, jeg har kommet godt i gang med vesten jeg skal sy meg og jeg har fått fikset en del andre ting. Blant annet klippet en shorts, som jeg tror jeg skal feste på nagler på.

Hunterstøvler i svart var det jeg endte opp med, faktisk eneste de hadde som passet meg, hurra for store bein. Og som dere vet, det er jo ikke akkurat sol og sommer for tiden, mer regn og enda mer regn! Eneste som er fint med dette været er at jeg føler jeg gjorde et godt kjøp ved å kjøpe støvlene til full pris istede for på tilbud som de er denne uken hos Coop.. just my luck! 

Kaffe latte og chai latte er det jeg drikker på slike dager, noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne hatt en kaffemaskin på skolen, som laget like god kaffe som den jeg har hjemme. Peiskos er også koselig på kalde og veldig våte vårdager, det er ganske koselig, om man har tid til å sitte nede en stund å bare nye dagene.

Jeg har vært på siste utplasseringsdag i dag, hos Hege Wølner, det har vært utrolig morsomt og jeg har kost meg skikkelig, idag kom det inn regntøy, og på hvilke annen dag hadde det passet bedre? Det høljet jo ned, og jeg angret til tider på at jeg ikke hadde på meg støvlene idag, hehe! 

Hadde jeg ikke vært på utplassering idag er det klart jeg ville vært i Hamar, uten for tinghuset og sunget for full hals, jeg er så stolt av å være norsk på dager som dette, og jeg husker uken etter 22.juli som om det skulle vært i går, jeg har ikke skrevet noe som 22.juli her på bloggen fordi jeg ikke øsnker å gi personer så mye oppmerksomhet, men når folk stiller opp for landet sitt og viser at sammen er vi streke og fulle av kjærlighet er det virkelig verdt å skrive noen ord om det! 

Shorts til sommeren?

Publisert: 26.04.2012 @ 19:26 Kategori: Klær Kommentarer: 2

Hei dere!

Når Instagram endelig kom til Android mobiler kom jeg over runwaydreamz sin bruker, det ble lagt ut utrolig mye tøffe shortser og annet tøy, jeg ble veldig inspirert og har faktik planer om å sy meg en shorts lik som dems, billigere for meg og morsomt å bruke siden det er noe jeg har laget selv!

Fotballfrue har også kommet over siden dems og hun har trykket hjem en kjempe kul shorts fra dem, jeg bare elsker den! kanskje du også har sett disse shortsene før? her er hvertfall mine favoritter.


Link til siden og nettbutikken finner du herEndelig i gang

Publisert: 16.04.2012 @ 21:38 Kategori: Klær Kommentarer: 0

Nå er jeg fornøyd med meg selv! Endelig fikk jeg ræva i gang og begynte med et prosjekt jeg egentlig begynte med i høst, da bestemte jeg meg for å gjøre en redesign på en olabukse fra diesel. Nå er den blitt til fillebiter omtrent og jeg sliter egentlig litt med å få ryggen til å bli slik jeg vil, fremstykkene er klare til sying, mens jeg enda funderer litt over hvorfdan jeg skal få ryggen til å bli bra. Nesten litt redd jeg må finne en annen bukse jeg kan bruke eller så blir ryggen et skikkelig blikkfang. Uansett tror jeg at det kan bli bra tilslutt. Lurer også på om jeg skal ha nagler på den, for det er jo kjempe kult! 

Gleder meg til den er ferdig, blir morsomt å kunne gå med noe jeg selv har laget, og jeg gir meg ikke med den før jeg er fornøyd! 
Nowhere hos Nelly

Publisert: 12.04.2012 @ 21:36 Kategori: Klær Kommentarer: 0

Høsten 2011 skapte Ellen Kling og designeren Nhu Duong merket Nowhere som nå selges ekskulsivt hos nelly.com
Jeg var inne å så på klærne og jeg er positiv til klærne, de er enkle og elegante. Ta en tur inn via denne linken

Støvelldans!

Publisert: 11.04.2012 @ 22:11 Kategori: Klær Kommentarer: 0

Norge er ikke akkurat det landet jeg vet er tørrest å bo i, og med en rekke sommre å referere til kan jeg anbefale å investere i et par støvler om du ikke alt har gjort det.
Selv har jeg ikke gjort det, siden det på uskolen var "teit" og har ikke hatt bruk for det annet en da jeg drev med hest. KlimaX støvlene mine har et preg av stall og møkk, kan ikke bruke de på skolen..ser jo ut som jeg kommer rett fra stall stell.

Jeg ser derfor på støvler fra et par levrandører, klarer ikke bestemme meg for hvem og hvilke farge jeg skal gå for. Litt inspirasjon til meg selv, og kanskje til deg også! 

 Hunter glitter finish                                                                     Hunter & Jimmy Choo                            
 

Hunter Gloss /Raspberry                                                Ilse Jacobsen Long Rubber Boot

 

Har du noen tips til andre stølver, farger og fassonger? Tar i mot det med stor takk! 

Inspirasjon

Publisert: 11.04.2012 @ 16:13 Kategori: Klær Kommentarer: 0

Shopbop.com

  

By Malene BirgerM Missoni

Farger nå mot sommeren er noe jeg lengter veldig etter, jeg gleder meg til  å ha på noe annet en uggs og tykke jakker. De siste ukene har jeg faktisk funnet frem tynnere sko, men så begynte det jo å snø igjen.. så uggsene er på fortsatt gode å ha. 

hits