Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: april 2011

Vip-salg på nelly

Publisert: 28.apr.2011 @ 14:05 Kategori: Klær Kommentarer: 0

I dag kl 12 begynte nelly vip-salg og du får tilgangen til å være med  på få se alle plaggene før de på fredag slippes ut for resten av befolkningen som ikke har koden.


Det er alt fra 50-70 % rabatt på masser av produkter, alt du trenger å gjøre er å skrive inn koden: VIPSALE

Ukens designer, uke 17

Publisert: 27.apr.2011 @ 23:18 Kategori: Designers Kommentarer: 1

Denne ukens designer er Anna Sui, en amerikansk designer som leverer klær, sminke og accessories i europa, amerika, asia og midt østen, hvor hun selger mye av sine fargerike og kultur inspirerte klær.

Gjennom den 20 års lange karrieren har den 46 år gamle damen fått mange priser og kommet med mange kolleksjoner.

Selv tror jeg det blir litt for dystert for meg, men noe av det hun har å by på er flotte plagg.

Hva syns du om Anna Sui's  klær?
Hørt om hun før?

Dagens innkjøp

Publisert: 27.apr.2011 @ 22:32 Kategori: Klær Kommentarer: 1

Var med mamma en tur på G-sport før idag og endte opp med noe som lenge har stått på ønskelista.
Nå skal vinterjakka byttes ut, og heller kjøre scooter til skolen i ført en rød helly hansen jakke. hehe, nesten litt rart man skal være helt i himmelen når det bare er en jakke, men sånn er det da med ting man ønsker seg.

Skagen jakke SPAR 1500,-

det er altså denne jakken jeg er blitt eier av.
Har du helly hansen jakke?

Påska er over

Publisert: 26.apr.2011 @ 23:02 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Påsken er over, og nå er det tilbake til å blogge litt oftere igjen, det ble mye jobbing på meg, og ellers også mye å henge med på, så ikke mange late dager denne ferien heller.

viser dere noen bilder jeg har tatt idag, for mamma, siden hu skal være med i et magasin som kommer ut på fredag. for oss som bor rundt Hamar.


Alt fra Bodèn blomster.

Ukens designer, uke 16

Publisert: 20.apr.2011 @ 22:39 Kategori: Designers Kommentarer: 3

Denne uken er det Alexander Wang som skal pressenteres. Da han som 18 åring flyttet til New York for å studere på den prestisjetunge skolen Parsons the new school for design hvor det var fachion design som ble studert var han i 2007 klar med sin første design, og senere vunnet priser for deignen sin.

Wangs design er  men tilfeldig, kul og downtown preget stil hvor han henter inspirasjon fra nittitallet og fransk chic. kolleksjonene er ofte i svart og mørke farger for høst og vinter, mens vår og sommer kommer i enten hvitt og lyse farger, eller som våren 2009 da han kom med en fargesprakendes kolleksjon, fordi folket  ønsket det. 

Den 26 år gamle mannen har en lang karriere forran seg, og man kommer til å se masse bra fra denne karen fremover! 

Vårens kolleksjon er hvit, løs og luftig, men fortsatt elegant og tøff.

Krøller i håret

Publisert: 19.apr.2011 @ 22:56 Kategori: Hår Kommentarer: 2Jeg har tatt permanent igjen, denne gangen er jeg mer fornøyd en sist, for denne gangen ble håret mitt krøllete, ikke rett igjen med en gang!

jeg måtte klippe tuppene litt, og forme det så det skulle bli mer hold i det, og ikke så tungt. det var egentlig godt med litt kortere hår, for det var så mye volum jeg ønsket.Da er det bare å håpe på at det holder seg sånn en god stund, så jeg blir fornøyd i litt fler dager en bare den første.

-hva syns du om krøller og permanent?

Litt fiksing

Publisert: 15.apr.2011 @ 17:23 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4Jeg har funnet en stol på loftet som jeg fikset litt på, nå er den ikke mørkeblå lenger, men omgjort til noe som passer mitt rom.

Jeg brukte sengeteppet og putene fra miljøgaarden.

Hårprodukter fra Tresemmè

Publisert: 13.apr.2011 @ 23:03 Kategori: Anbefaling Kommentarer: 2

Dette sier jeg dere folkens, tror jeg aldri har vært borti bedre hårprodukter en de jeg har fra tresemmè, det er helt sykt.
da jeg var hos frisør sist, som blir 3 juledag, klippet jeg bort det slitte, etter dette begynte jeg å kure håret en gang i uken og merket at håret ikke ble slitt så fort. nå har jeg enda ikke klipt meg, og da vi kjente på hverandres hår på skolen en dag merket vi at mitt hår var superglatt og ikke slitt, mens andres var veldig slitt, dette kan ha noe med at de også farger håret sitt, men de bruker også hårkur og balsam.selv vil jeg si at håret  ikke blir like fort slitt om man bruker produkter fra Tresemmè, sånn er det hvertfall med mitt hår. på mandag skal jeg klippe håret, ikke fordi det trengs men fordi jeg skal ta permanent, da blir kanskje håret mitt litt fortere slitt, siden en permanent tar på håret, men da håper jeg produktene hjelper til slik at det alikevell blir mykt og friskt.

 

som jeg også har sagt før, produktene lukter helt fantastisk, minner meg litt om sommer, så den hjelper på nå som det er så fint ute.

-har du prøvd produkter fra tresemmè?

Ukens designer

Publisert: 13.apr.2011 @ 22:36 Kategori: Designers Kommentarer: 1

Denne ukens designer er Acne, som i 1996 ble grunnlangt i stocholm for å la folket finne sin egen stil. Acne så et stort behov for mer utvalg i denim og laget 100 forskjellige unisex bukser, dette merket Elle magazine og merket ble fort stort og økende.

Siden selskapet økte, økte også designernes design, de begynte å produsere topper, skjørt og jakker. Og er store den dag i dag med både mote, grafisk design, film og reklame.

Dette er noe av det du finner av Acnes SS/11 kolleksjon.
Mer finner du på acnestudios.com

Sko

Publisert: 13.apr.2011 @ 17:58 Kategori: Klær Kommentarer: 0

Denne våren går vinfor platå, med farger og masse 70-tall.

Selv syns jeg platå lett kan bli litt mye, om man er høy fra før hvertfall, og hvordan skoen ser ut har også mye å si, det har det i grunn alltid. har ikke platåsko selv, ikke sånne som er skyhøye hvertfall. pumpsene jeg kjøpe meg i London er det litt på, men ikke nok til at jeg vil kalle det platåsko.

dette forbinder jeg med platåsko:

Wood Tanya Plateau NOK 899, Sanita - NELLY.COM

Ofelia Suede Shoe NOK 3079, Whyred - NELLY.COM

Adonia NOK 399, Nelly
Shoes - NELLY.COM

Hentet fra nelly.com

hva syns du om platå?

Tori Spelling er gravid igjen

Publisert: 12.apr.2011 @ 15:51 Kategori: Kjendis sladder Kommentarer: 0

Skuespilleren Tori Spelling er gravid for tredje gang, fra før har hun og mannen Dean McDermott sønnen Liam og datteren Stella. Beverly Hills 90210 stjernen gleder seg til å treffe nurket i magen og avslørte graviditeten på twitter.

Tori Spelling er gravid igjen

 

Er det sant?

Publisert: 08.apr.2011 @ 17:12 Kategori: Kjendis sladder Kommentarer: 1

På skolen idag kom Emma plustelig med et utbrudd, hun var egentlig i dyp konsentrasjon med å lese en blogg, da hun kom over et innlegg - Justin Bieber har aids! ikke vet jeg om det er sant eller ei, men om han har det er det jo litt synd på gutten. Ikke at jeg er noen big fan eller no, men i dette tilfellet er det jo litt synd på han.

generelt om Bieber er jo at han er født i 1994, Canadisk og ble oppdaget på youtube hvor han stadig legger ut videoer hvor han synger.

Justin Drew Bieber
-tror du dette er sant?

Casamania

Publisert: 08.apr.2011 @ 16:31 Kategori: Hva syns dere om..? Kommentarer: 1

Leste litt i Bonytt som kom i posten idag, syns det er morsomt å se på ting til hjemmet. nå er det også mye til hagen og for å få til et flott uterom trenger man ikke mer en noen koselige stoler og et fint bord, resten kan man mekke med sine egne hender. men nå er det ikke hagen jeg skal blogge om, jeg fant en morsom stol fra Casamania, du kan få her eller him modellen. det er som du ser på bildet, konturen av et menneske.


-hva syns du om sånne stoler? kunne du hatt sånne rundt kjøkkenbordet?

Designers

Publisert: 08.apr.2011 @ 09:43 Kategori: Designers Kommentarer: 1

Tenker litt på å begynne med noe nytt, en gang i uka har jeg planer om å legge ut litt info og seneste kolleksjon fra designeren. dette blir i alfabetisk rekkefølge, og håper på at dette kan blir litt morsomt!hva syns du om prosjektet mitt?
dette er jo nesten som den gangen jeg blogget om sko fra spania.

Bloggen er 1 år idag!

Publisert: 04.apr.2011 @ 17:17 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Å gud a meg, det viste jeg jo forje mandag at i dag måtte jeg huske på å skrive et innlegg om at bloggen er ett år idag.
har jo gått gjennom mye opp og ned, og tror at jeg nå begynner å komme inn i en "rutine" med å blogge ganske jevnlig.

i løpet av dette året har jeg skevet om masse, gått gjennom masse og lært masse, så tilbake på noen innlegg fra begynnelsen, hehe, kan si jeg har forandret litt på stilen min ja. men det er jo bare morsomt å ha noe å se tilbake på.
i disse dager er det heller ikke lenge til jeg skal til frisøren, denne gangen blir det klipping og krøllings, så jeg håper det blir bedre denne gangen en sist.

nok babbel, tid for å feire!
HURRA!
---------------
litt i overkant av ivrig når det kommer til bursdager, og bloggen er inget unntak!
ha en strålendes dag i solen!

Clothing from Moods of Norway, Woman

Publisert: 04.apr.2011 @ 11:46 Kategori: Klær Kommentarer: 0

Kjolene fra Moods of Norway er veldig meg, hvertfall disse som er på bildet under, noe av det som står øverst på ønskelista atm! hadde vært så fint å hatt med en til Italia i sommer, gud som jeg gleder meg!
nå er det vel bare å spare, så skal jeg nok få inn litt i garderoben av moods klær !klærne er hentet fra webshopen til Moods of Norway.

Clothing from Moods of Norway

Publisert: 04.apr.2011 @ 11:01 Kategori: Klær Kommentarer: 4

Begynner med litt fra Herreavdelingen, ikke bare fordi det er her det er størst utvalg av tøffe produkter, men også fordi det er lenge siden jeg har skrevet noe om herreklær, sko og div.

syns det passer å blogge om Moods og norway, de er for det første fra Norge, for det andre har de masse kult å tilby, og for det tredje jeg digger klærne fra moods! virkelig herligherlig!

idag har jeg ikke tatt hensyn til fargevalg egentlig, bare tok det jeg syns var tøft. og som dere ser, og sikkert vet, moods of norway har masse kult, men man trenger kanskje guts til å gå med noen av de "villeste" dressene de har å tilby, selv vil jeg bare si at de er skikkelig tøffe, og hadde jeg vært gutt, hehe, hadde jeg kasnkje gått for en slik dress!

-Hva syns du om klær fra Moods of Norway?
-Hadde du gått med en slik dress?

Dagens outfit

Publisert: 03.apr.2011 @ 21:00 Kategori: Outfit Kommentarer: 2

chill out!
liker litt slakke dager, selv om jeg har jobbet idag har jeg ikke gjort stort annet en å slække. været har også vært på min side, hurra for at jeg endelig, etter 3 dager uten kjøring kunne kjøre igjen! wohoo!

skjorte - m&s (london)
topp -HM
skjerf - HM
bukse - HM

hatt en bra helg?

hits