Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: mars 2012

Skjorte fra Gant

Publisert: 25.03.2012 @ 17:17 Kategori: Klær Kommentarer: 1


Skjorte fra Gant, kjøpte den i København i vinterferien. 

Ny sveis

Publisert: 25.03.2012 @ 17:16 Kategori: Hår Kommentarer: 1Har krøllet opp igjen sveisen litt. Det er veldig uvant selv om det er fjerde gangen jeg gjør det. Håper det varer litt lenger denne gangen en det har gjort før.

 

Snakk om kjendis party!

Publisert: 25.03.2012 @ 17:04 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Dagen var kommet og alle var klare for tur, SPEKTRUM-MORTEN RAMM og hvem hadde vel trodd at jeg kunne fikse bedre biletter en jeg faktisk gjorde! Du vet hun idol dommeren, de gutta fra Torsdag kveld, brodern til selveste Rammer`n. Jadaa, de satt på setene forran oss, så selv om biletten kosta nermere 600 kr. så brydde vi oss ikke noe om det lenger.

Showet var heller ikke dårlig, lenge siden jeg har ledd så mye tror jeg, og jeg ler jo stortsett hele tiden. Har fortsatt vondt i kjeven. Du lurer kanskje på hva denne gale mannen fant på, og tenker sikkert, herregud, hvordan klarte han å fylle spektrum 2 ganger.. og hvorfor var dette såå bra. Det var bare utrolig mange bra og kjente folk som var med, jeg kan ikke nevne alle en gang for hele kjendis norge var der! Til og med Marit Bjørgen!! 

En veldig morsom kveld jeg ikke angrer på at jeg var med på, om den kommer ut på DVD burde den kjøpes av alle i hele Norge, for dette var virkelig bra underholding! Var du i spektrum i går kanskje?! 

Sushi til kvelds

Publisert: 14.03.2012 @ 22:29 Kategori: Mat,drikke og div. Kommentarer: 1


dagens kveldsmat, sushi fra kiwi.. anbefales ikke, tror nok ekte sushi restauranter kan levere litt bedre fisk en den du kjøper på butikken, jaja, prøvd den ut hvertfall. 

Heppo.no

Publisert: 14.03.2012 @ 17:35 Kategori: Klær Kommentarer: 1

Nå kan du få 10% rabatt hos Heppo, de har kjempe salg ut april, hele 60% + at dere kan få 10% ved å bruke rabattkoden under her, tenk på det, nesten gratis sko! Det er også fri frakt. 

Rabatt kode: 

4DYdmEF57 

Det er vår

Publisert: 14.03.2012 @ 17:05 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Jeg sitter i skrivende stund med en kopp kaffe, og ser ut på snøen som smelter, fort! og herregud så glad jeg er for det, nå er det bare litt mer varme som skal til før jeg kan kjøre til skolen! Hurra! 

Dette er 5 dagen det er fint vær tror jeg, og alt som heter snø er snart borte, det er bare herligherligherlig! Uggs er byttet ut med lettere sko, boblejakka byttet ut med en lettere jakke og jeg kan bruke solbriller, bare godt det her!
Har til og med begynt ute sesongen, jogget ute i forje uke, det var kjempe godt! 

Vårens nyheter

Publisert: 06.03.2012 @ 15:42 Kategori: Klær Kommentarer: 0

Sko fra baresko.no 

De har kjempe mange fine sko, rask levering og merker som leverer gode sko og som vi kjenner til, samt noen nye her i landet, Via Uno fra brasil og Sixtyseven fra Spania foreksempel. Jeg kjøpte mine Sixtyseven Yosemite der, og de er kjempe gode! tommelopp for baresko.no 

 

Gult er kult!

Publisert: 06.03.2012 @ 15:19 Kategori: Interiør Kommentarer: 0


gult er kult, og jeg tror det bildet her kan bli skikkelig kult, har bare jobbet med det en time til nå, så det er igjen en del arbeid med det.. jeg har vært smart med malingskjøpene mine, så det er mange jeg kan mikse sammen, så dette blir bare morsomt det! 

30x80 stort, så det er ikke så stort heller, egentlig akkurat passe. 

Kjører catstyle!

Publisert: 06.03.2012 @ 15:16 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Ok, skjerpings, seriøst! Men jeg har på en måte gyldig fravær, fra torsdag til i dag har sofaen vært mitt tilholdsted, når feberen og alt det der slipper til er det jo ikke så mye mer man orker. Jeg tvang meg selv på skolen på fredag og sov fra jeg kom hjem til jeg skulle videre på jentekveld, for å levere julegaver, vet jeg er rask! 

På lørdag skulle jeg egentlig på fest, men da jeg bare ble værre og værre utover dagen måtte jeg melde pass, søren, hadde gleda meg.. men hørte på søndag at det ikke hadde vært det helt store, bra jeg ble hjemme! Søndag ble også en sofadag, tror jeg så på tv hele dagen, det er utrolig at det kan være så mye dårlig på TV på en søndag, trodde det var "tv dagen" og siden jeg brukte  hele dagen på sofaen i går også har jeg bare kunne se ut av vinduet på snøen som sakte men sikkert smelter. Det bare gleder meg, kjenne lukta av vår når man kommer ut, fuglene som kviter( selv om det bare er fint den første dagen, når man blir vekket på en fridag av den lyden vil man helst gjøre noe drastisk med de)  også finne frem scootern, det er liksom årets høydepunkt, hehe! Nå kan jeg snart ta den frem, må jo bare bli frisk først. 

Idag har jeg også vært hjemme, jeg har brukt dagen til noe annet en å ligge på sofaen, er rett og slett drit lei! Så idag har jeg malt igjen, endelig fant jeg på noe å male. Lenge lurt på hvordan jeg skulle begynne, og nå har jeg et skikkelig vår/sommer bilde på gang. eller, det er kanskje litt påske, siden det er veldig gult, hehe! 

kjørt samme stil som katten de siste dagene

hits