Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: mars 2011

Converse All Star

Publisert: 30.mar.2011 @ 12:33 Kategori: Klær Kommentarer: 5

Jeg har til nå to par converse, begge er hvite, et par lave og et par høye, de lave er i skinn og de høye i tøy.
jeg er veldig fornøyd med begge parene, de er vedlig gode å gå med, og man kan gjøre de til sånn man vil, vil du ha de stramme knyter du de stramt, vil du ha de løse trenger man ikke knyte. Selv går jeg for knyting med surring rundt ankelen på de høye.

her ser dere noe av det som er nytt fra Conversemer finner dere på converse.com

Lexington Clothing Co.

Publisert: 30.mar.2011 @ 12:14 Kategori: Klær Kommentarer: 3klærne er fra den nyeste kolleksjonen fra Lexington. jeg syns klærne er veldig fine, og kvaliteten er vel etter pris. syns det er veldig meg, da de lager klær som er maritimt inspirert.

-hva syns du om klærne?
noe som fristet?

Du finne flere fristelser på lexingtonshop.com

Odd Molly in store

Publisert: 30.mar.2011 @ 09:40 Kategori: Klær Kommentarer: 5

Hei dere, i skrivende stund sitter jeg på skolen, funnet litt fra Odd Molly, som jeg godt kunne kjøpt meg om jeg hadde tatt meg råd til det, og ikke minst hatt råd.

som dere ser, jeg er glad i litt farger og mønster.

-kunne du hatt noe av dette?

Bildene er hentet fra oddmolly.com

Nytt design

Publisert: 29.mar.2011 @ 20:00 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Som dere ser, har det idag blitt nytt design, og da må jeg gi en stor takk til Emma, som er supersnill å fiksa for meg! hehe, som den verdensmesteren jeg er, er jeg jo supergod på design fiksing, jaja, lærer det vel en dag! men som klapp på skulderen, jeg har blitt litt bedre da!
Ta en titt innom Emma sin blogg!

5 beste hårfrisyrerene

Publisert: 29.mar.2011 @ 13:34 Kategori: Hår Kommentarer: 0

Pixien er feminin, fantastisk og klassisk.
Det krever mot å klippe håret så kort, men belønningen er at du får en frisyre som gjør deg iøynefallende. Dessuten kommer trekkene dine godt fram med en slik frisyre, og du ser alltid velstelt ut.

Langt hår med ulike lengder vil for alltid være en klassiker for dette er en lettstelt frisyre som får deg til å se flott ut.

Boben kan styles i utallige varianter, og den kommer tilbake i motebildet gang på gang.
Avhengig av hvilken bob-variant du velger vil frisyren være flatterende for enhver ansiktsform, og i tillegg kan den få fint hår til å se fyldigere ut.

Langt hår i én lengde er en klassiker, og klipper du lugg vil du få en helt ny frisyre uten å forandre for mye. Dessuten vil luggen skjule eventuelle rynker i pannen slik at du ser yngre ut.

Halvlangt hår med ulike lengder vil gi deg en tøff frisyre som du har mulighet til å variere i omtrent det uendelige.

Elle Macpherson

Publisert: 29.mar.2011 @ 11:53 Kategori: Kjendis sladder Kommentarer: 2

Idag har den 48 år gamle modellen, skuespilleren og forretningskvinnen bursdag.
Hun tar faktisk fortsatt i mot noen oppdrag, noe som er ganske så flott når man er i en alder av 48 år.
Modellen bor for det meste i Storbritannia sammen med sine to sønner.
Elle har blant annet spilt i fem episoder i serien Friends, spilt sammen med George Clooney i filmen Batman & Robin og Sarah Jessica Parker i If Lucy Fell.


Gratulerer med dagen!

Ny børste fra Sheer cover

Publisert: 28.mar.2011 @ 20:33 Kategori: Sminke Kommentarer: 0

Jeg har skevet ett innlegg til dere før om sminke fra sheer cover. Innlegget finner du forøvrig her!
Det er nemlig kommet en ny børste fra Sheer cover, Duel Ended Brush. En perfekt hjelp når man skal legge øyenskygge.

Under ser du bilde av div. børster fra Sheer cover 

Kabuki Brush Kr 149, Duel Ended Brush Kr 149, Concealer Brush Kr 99, Travel Brush Kr 149, Contouring Brush Kr 119

-prøvd sminke eller børster fra Sheer cover?
selv syns jeg at børstene gir best effekt på Sheer cover produktene, dette er kanskje noe med at de er laget for å funke best på de også.

Ja, jeg lever!

Publisert: 23.mar.2011 @ 12:34 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Ohoy, dårlig med blogging om dagen, hadde litt dårlig med tid og lyst i forje uke.. skjer mye drama på bygden om dagen. men nå skal jeg prøve å få litt motivasjon i at snøen går superfort bort om dagen! Og det skal jeg si dere, jeg jubler for det! Om ikke mange dagene skal Vespan frem, vaskes og fikses, så skal jeg kjøre rundt, ta masse bilder, og leve livet for dette skal bli den beste sommeren ever!

Jeg driver med et innlegg om en sponsorgave jeg har fått, men ikke helt ferdig med det enda. satser på å bli ferdig i kveld, senest i morgen. så da krysser vi fingerne for det.

Nå sitter jeg på skolen, har interiør. dette har jeg kanskje ikke fortalt dere før, men jeg går design og håndverk vg1. Det er sånn helt greit, ikke helt min greie til ut i fingerspissene, men jeg lærer da litt av det. kanskje jeg får bruk for det en gang i tidens løp, eller så får jeg i det minste ta  med meg erfaringene fra dette året videre.

Gleder meg til å få tatt litt bilder utover, vurderer å ha med meg kamera over alt! for 2011, skal bli et heidundranes år! selvfølgelig med blogging også, hvertfall prøve på det.

men nå er det på tide å finne på noe som skal plasseres inne i rommet jeg skal lage, får se om jeg finner på noe.

L'orèal Paris Secrets smoothing resurfacing primer

Publisert: 11.mar.2011 @ 22:31 Kategori: Sminke Kommentarer: 0

Tenkte å vise dere et vidundermiddel, denne gangen en primer fra L'orèal Paris.
Siden jeg ikke har den selv har jeg spurt en herlig skjel om litt assistanse, så tusen takk for det, Trude!

-Jeg kan jo starte med at jeg har forelska meg i den , og at den har en utrolig bra effekt. Den gir huden en mattere tone, sånn at den lett kan brukes under foundation der du ofte blir litt rød, eller litt blankere om du ikke vil være blank i ansiktet. Jeg bruker den over og under øya, mellom øya(øyebryna) og litt rundt nesa.. grunnen til at jeg har den over og under øya er for at jeg vil at øyenskyggen skal sitte bedre og lenger.

Den kan kjøpes der du kjøper sminke, og koster 189 ,-

Dagens fargerike outfit

Publisert: 07.mar.2011 @ 19:35 Kategori: Outfit Kommentarer: 1

De som kjenner meg vet at jeg er glad i farger, og nå er jeg veldig i sommer modus, skulle ønske at snøen gikk bort fort, og at jeg kunne finne frem igjen vespaen som står fint parkert for tiden.. gud som jeg gleder meg til å kjøre til skolen, kjøre rundt for meg selv! skal bli godt med sommer og varme nå!Dagens outfit består av nyheter i mitt klesskap.
Bukse fra Bikbok
Topp fra Topshop
Olajakke fra HM
Sko fra DNA,converse
Armbåndene er laget selv

Vårens øyne

Publisert: 07.mar.2011 @ 17:27 Kategori: Sminke Kommentarer: 0Brukt mascaraen fra max factor i et par dager nå, og jeg kan som forventet si at jeg er forelsket i den, flate, den er ikke som alle andre, selv om ingen er like, så er dette virkelig en som skiller seg ut!
liker den bedre en mange av de andre mascaraene fra max factor.

Noe som så absolutt skal anbefales til de som vil ha volum men fortsatt et trykk på øynene.

legger også på eyeliner for å få et klart trykk på øynene, denne våren er det moderne med markerte øyne, noe jeg digger! Syns det til tider er finere en masse øyenskygge. Så finn frem den svarte eyelineren og kjør på, enten du lager en liten ?snert? på den eller bare avslutter den etter øyet er opp til en selv.


Dagens outfit fra Gap

Publisert: 06.mar.2011 @ 17:36 Kategori: Outfit Kommentarer: 3

Dagen har gått til å kjøre bil, egentlig. Var først en tur på Gardemoen med søskenbarnet som er kommet vel hjem til Kr.sund, videre dro vi til Skøyen for pappa skulle hente noe til jobbe, vi  var på showrommet dems, og der var det skikkelig mye fint, og fant sånn stol jeg vil ha på rommet, men fant ut etter å ha prøve søtti den at det ikke var den perfekte. mange tøffe lamper og stole,sofaer der, så gleder meg til jeg skal flytte for meg selv.. selv om det er mye sparing som skal til for at jeg skal få det slik jeg vil da.

her er dagens outfit


Buksedress - Gap
Ola jakke - HM

(hau, skal slenge på meg vaskedame klærne mine og se til å vaske speilen ja!..)

Dagens outfit

Publisert: 05.mar.2011 @ 18:59 Kategori: Outfit Kommentarer: 3Bukse- Bikbok
Genser - Volcom
Sko - Converse
Briller - Mokki

-Ka du syns?

Mokki Collection

Publisert: 05.mar.2011 @ 14:50 Kategori: Mokki Collection Kommentarer: 2

Under gave og interiør messa på Lillestrøm kom jeg og mamma over mokki sin stand, vi gikk bare å tulset og hadde egentlig ingen planer om å ta inn noe mer til butikkene. Jeg hadde sett på Mokki sine briller før, men bare på nett, viste vel egentlig ikke hva det var, men fant jo fort ut at dette var noe stort. og siden de hadde hylle opp og hylle ned med solbriller var det bare å begynne å se over om det var noe som kunne passe meg. Ja,jeg har solbrille dilla! Det er jo noe man ikke får nok av, og man kan vel si som så at Mokki har utrolig mye å velge mellom, de har 850 modeller å by på, og arbeider med å få et større spekter.

Kjempe morro tenkte vi da vi fant masse briller som kunne passe i butikken, vi har nå fått brillene og jeg har fått oppgaven med å selge de. Brillene koster 195,- og det er bare å si i fra om du kunne tenke deg et par av disse.

Mokki Collection ble etablert i 1987 da Moshe Ohana flyttet til norge, og er i dag en av Skandinavias største levrandører innen solbriller. Siden 2003 har Mokki kunnet tilby sine egne varemerker og kolleksjoner med alt fra kjente og velbrukte modeller til helt nye design. Mokki Collection har siden starten av fokusert på kvaliteten ved sine solbriller, og det er bare en av grunnene til at vi i dag regnes som en av Skandinavias største.


nr1

nr2

nr3

nr4nr5

nr6
Som sagt: vil du ha et par av brillene til 195 ,- ta kontakt!
Selges også hos Bodèn blomster på Stange.

Dagens innkjøp

Publisert: 04.mar.2011 @ 18:51 Kategori: Sminke Kommentarer: 10

Da jeg dro til Hamar idag hadde jeg ikke planer om å komme hjem med tre poser, hehe.. siden jeg akkurat har kommet hjem fra London, og kontoen litt i minus. men til mitt forsvar: jeg trengte det jo!


converse, nå har jeg høye og lave, begge er hvite, og et par skinn, ett par tøy!

bukse fra bikbok, den har vært i hodet mitt helt siden tirsdag, så måtte bare kjøpe den, kosta uansett ikke mer en 199,-

primer, må bli bedre på å bruke den da, men håper den får øyenskyggen til å sitte bedre. -stort håp!

hørt den er bra, så måtte teste den, trenger uansett ny.

og jeg fikk buksa mi fra H&M idag, i posten. venta lenge på den, og tenk at den skulle komme på samme dag som jeg kjøpte meg en nesten lik bukse.. jaja, kommer godt med da sommeren kommer!

- hva syns du om dagens innkjøp?
-bruker du også mye penger på klær og sminke om dagen?

Lilla fra gosh

Publisert: 04.mar.2011 @ 10:36 Kategori: Sminke Kommentarer: 1

Fått på meg neglelakken fra Gosh, og den er veldig fin altså!
skulle egentlig ta bilder av den på onsdag, men da var jeg opptatt med rydding hele dagen, så derfor kommer det bilde av den nå. skal en tur til byen nå snart, så spørs om det blir noe på meg idag også.

(klokke fra nixon)

ha en fin dag!

God morgen, dagens outfit!

Publisert: 04.mar.2011 @ 10:30 Kategori: Outfit Kommentarer: 9

God morgen alle sammen, denne helgen begynte i går faktisk, siden jeg har fått helge besøk fra Kristiansund fant jeg ut at det var mest passende å være hjemme fra skolen denne fredagen. og da benyttet jeg muligheten til å bruke litt lenger tid forran speilet, så jeg fikk testet hvordan silver storm fra max factor funket, KJEMPE fornøyd! den var litt vanskelig å legge da jeg prøvde den på tirsdag, men da jeg fikk tenkt litt over hvordan den kunne legges for at den skulle se bedre ut og fikk testet det ble jeg veldig fornøyd.

her er også dagens outfit:

topp fra primark
cardigan fra quiksilver
bukse fra Dorothy Perkins

 

Dagens outfit

Publisert: 01.mar.2011 @ 22:05 Kategori: Outfit Kommentarer: 5

Siden jeg idag hadde på meg noe av det jeg kjøpte da jeg var i London har jeg tatt outfit bilder.
Bukse-Levi's
Singlett-H&M
Genser-Topshop

-Hva syns du?

Silver storm

Publisert: 01.mar.2011 @ 20:45 Kategori: Sminke Kommentarer: 1

Hei dere!
Etter en tur på kjøpesenteret i fritimen idag klarte jeg ikke dy meg, måtte bare kjøpe med noe. Tross, jeg trengte det jo, hadde et stort behov for en ny måte å legge øyenskyggen, derfor kjøpte jeg med meg max factor øyeskyggen 2-in-1 (smoky eye effect) i fargen silver storm. dette for det er den som passet best til min øyenfarge av de som var inne. forteller dere så fort jeg kan om hvordan jeg syns den er å bruke, og efekten den gir i forhold til hva jeg er vant til, med annen øyenskygge.

 

Kjøpte også med en lilla neglelakk fra gosh, fargen wild lilack 571. og siden jeg glemte å kjøpe med meg en kost i London endte jeg opp med en fra gosh, blusher brush, siden det var det jeg trengte.

hadde litt problemer med å laste opp bilder nå, desverre!

-testet noe av dette?

hits