Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: februar 2012

Outfit

Publisert: 29.feb.2012 @ 13:15 Kategori: Outfit Kommentarer: 0

Dagens outfit besår av den nye blusen min fra monki og en ny bukse fra claire. 
Nå reiser jeg til Lørenskog på Maria Mena konsert, gleder meg! 

Reiser på hyttetur

Publisert: 21.feb.2012 @ 12:35 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Jeg er hjemme fra København, og jeg skal si dere kofferten ble full, og jeg handlet enda litt mer etter at den ble lukket, det gikk fint da, og det lille jeg kjøpte skal jeg vise dere på torsdag. jeg reiser på hyttetur nå nemlig, det blir veldig koselig vet jeg! 

Skal bli godt å slappe litt av oppe på fjellet, også er det en ganske så ny hytte, og det liker jeg. Er ikke så veldig fan av gamlehytter uten vann og strøm. Boblebad og badstu skal bli godt vet jeg, hihi. Har med meg ski også, så kanskje vi ender opp med å være skikkelig spreke også, 

Jeg har trent så langt idag, løpt og pumpet, blir så sterk at folk burde bli redde for meg.. hoho(håper dere ser ironien)

Nå må jeg forte meg tilbake til pakkingen, kjempe fint vær å reise på hyttetur idag da, det er jo så fint vær! Påskesol! 


pusen var veldig glad når jeg kom hjem i går, hun er så oppmerksomhetssjuk hele tiden, hihi! 

Innkjøp, trening

Publisert: 19.feb.2012 @ 17:29 Kategori: Klær Kommentarer: 0

Jeg trengte ny motivasjon, og trengte mer treningstøy, her er resultatet.

Innkjøp

Publisert: 19.feb.2012 @ 17:04 Kategori: Klær Kommentarer: 0

I går handlet vi på strøget, Jeg endte opp med blandt annet dette. Bluse-monki, skjorte-Levis,genser-monki, bukse-Levis.

Outfit

Publisert: 19.feb.2012 @ 10:46 Kategori: Outfit Kommentarer: 0

Dette er dagens Outfit, genser fra monki, skjerfet er mamma sitt.

Elsk, drikk, lev <3

Publisert: 18.feb.2012 @ 18:22 Kategori: Anbefaling Kommentarer: 0

Tror ikke det finnes bedre forklaring! Skal si dere jeg ble glad over Starbucks i køben, siden jeg ikke rakk innom på gardermoen. Nå ligger jeg på hotellrommet, utslitt etter x-antall timer med shopping, mer i morgen, det blir bra!

Oslove

Publisert: 16.feb.2012 @ 22:11 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

I dag har jeg vært på utdanningsmesse i spektrum, og før turen var jeg egentlig ikke såå gira på å dra på den, siden de jeg har vært på før liksom ikke har vært så mye å skryte av. Men det ville jo også vært fint å vært der, siden jeg ikke er helt sikker på hva jeg vil etter VGS, og siden jeg bare har igjen neste år, så er det jo lurt å begynne å tenke ut hva jeg vil inn på. For hva skal jeg bli liksom, hva er det jeg skal jobbe med da jeg blir "stor" 

Sånn jeg ser for meg livet mitt nå havner jeg nok i utlandet et sted, og etter turen i spektrum idag er det New York som frister mest. Men selvfølgelig, det er mye som skal fikses og mye som skal tenkes ut før jeg eventuelt setter meg på flyet for å studere i USA. Er jo ganske mye penger som skal brukes, og det er jo viktig at man trives med det man går på. Det blir helt sikkert hardt også, men det er jo det som er morsomt, right? Å ha noe å gjøre er jo mye morsomere en å ikke gjøre noe, man lærer jo ikke noe av å ikke ha noe å gjøre.. 

Det blir nok mye lesing og undersøking om forskjellige studier fremover, må jo ha et mål å jobbe mot neste år, trenger motivasjon!

 

Tilbake til pakking, københavn i morgen! 

Om du er lei deg..

Publisert: 08.feb.2012 @ 17:07 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0Noe jeg syns hjelper er å finne bilder og fine ord, Jeg følte meg hvertfall bedre etter å ha lest disse. We♥it! 

 

I morgen kommer atter en dag!

Publisert: 07.feb.2012 @ 00:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Jeg kommer sterkere tilbake i morgen, har masse å skrive om, og er veldig motivert! Kommer noe sånn som vår/sommer, farger, trender, inspirasjon og helt sikkert masse motiverende ord.. har vært i tenkeboksen et par dager nå, og er ferdig med det, klar med blanke ark, kanskje jeg skal måle et nytt bilde en dag, for å vise for meg selv at jeg er min egen lykkesmed! Bortsett fra at det bare gjelder visse ting og ikke ting som omhandler Norge/ verden( har vært på politisk møte i dag, Jeg syns det er viktig å vite noe om politikk, Skal jo snart stemme selv, og alt fikk mer mening etter sommeren'11, vil ikke skrive så mye om det her på bloggen da jeg mener dette er noe som skal minnes som venner og kjente ikke som ord på en random blogg, det er for upersonlig for meg å legge ut om noe sånn..)
I kveld har jeg også blitt revet med av mamma til å fylle ut mer på et slektstre jeg begynte på for noen år siden, Jeg fant en side hvor jeg la inn de jeg viste så har det etterpå kommet på mange, er oppe i et par hindre nå, pluss at pappa skulle finne noen fra hans slekt. Syns det er litt morsomt å vite hva de forskjellige het, og kanskje finne svar på hvorfor folk heter det de heter.

Nå kvelder jeg, voksesmerter i begge beina men jeg skal vel egentlig ikke klage etter å ha sett gårsdagens episode av "ingen grenser" fysøren for en gjeng! Jeg blir stolt hver gang jeg ser Kari i Hamar, neste gang jeg ser hun skal jeg gå bort å hilse på henne og fortelle henne hvor flink hin har vært og at hun virkelig må være stolt over seg selv. Jeg tror ikke jeg hadde hatt sjans på den turen, i alle fall hadde ikke humøret vært på den positive siden, Hehe..

Nei nå har det gått noen minutter til.. søren! Bildet er laget til tante, ga henne det på lørdag da jeg var der, hva syns du? Liker du abstrakte ting/bilder?

hits