Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: februar 2011

Shopping i London = tom lommebok!

Publisert: 25.feb.2011 @ 21:37 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

Hallo Norge, jeg er hjemme igjen etter 4 dager i varme London, kan vel si som så at det var skuffende å komme hjem til alt for mye snø og alt for mange minuser i natt!
Så jeg skjønner hva folk mener med at vinteren gjør at man blir deprimert, brr!

Men selv om det er vinter, kaldt og vi fortsatt må ha boblejakka og giga skone på er det masse som har kommet inn i skapet mitt, sommerklær! gleder meg til jeg kan begynne å bruke alt sammen, siden noe av det må vente noen mnd, desverre..

slutt på babbel, over til innkjøpene! :
dårlig bilde..

elsker de, hihi! tenk at jeg i det hele tatt fant sko som passer! ^^skjorter, en lys og en mørk.. men de er like, hehe!
skal prøve å få tatt outfitbilder de dagene jeg har på meg noe av det :) kjøpte også 3 olabukser, tar bilder av de senere, siden de måtte slenges på vask, pga at de farger av på andre klær..

I love London

Publisert: 20.feb.2011 @ 21:16 Kategori: Anbefaling Kommentarer: 0

Om ikke mange timene reiser jeg til London, kofferten skal pakkes og lister skal skrives. nemlig alt formye som må huskes av hva som skal kjøpes hvor. Men gud som jeg gleder meg!

Jeg har blitt sponset igjen, og denne gangen var det TRESemmè shampoo og balsam som kom i posten, som alle andre produkter fra TRESemmè lukter også disse helt fantastinsk! og som de andre TRESemmè produktene jeg har testet, kan jeg ikke si at disse sviktet heller! Gud som jeg digger TRESemmè, noe av det beste jeg har prøvd noen gang. Det er et merke jeg kommer til å bruke i veldig lang tid fremover.


My new love! hihi, anbefaler dere å prøve de altså, og de koster heller ikke all verden!

Viste du forresten dette: "TRESemmé ble lansert allerede for 50 år siden, men da som et varemerke for salonger. Produktene ble brukt av profesjonelle og har blitt kjent blant hårfrisører verden over takket være deres ingredienser og suverene resultat. Tidlig på 90-tallet ble TRESemmé lansert på det brede konsumentmarkedet i USA som en revolusjonerende hårpleiekategori ved å skape et nytt segment med prisvennlige produkter av salongkvalitet. ''

Nå er siste finpuss på pakkinga, så noen timer med søvn før jeg reiser til London, vet ikke om jeg får blogget noe når jeg er i London, men blogger så fort jeg kommer hjem!

Putekrig

Publisert: 16.feb.2011 @ 21:58 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Jeg har fått putene mine, og vil derfor dele de med dere, slenger også med bilder av de andre putene mine, nå mangler jeg bare en sofa som putene kan oppbevares i, istede for klesskapet-hehe!


Puter fra MiljøgårdenPuter fra IKEA (gamle, vet ikke om de er der enda)


Puter fra KID(kjøpt for en stund siden)

Snart tid for London

Publisert: 11.feb.2011 @ 22:30 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Om 9 dager sitter jeg på flyet til London, der jeg skal tilbringe noen dager sammen med pappa. grunnen til at det bare er jeg og pappa er fordi vi hadde et veddemål som gikk på skole og snittet mitt, jeg klarte det og her er jeg, på vei til London. glder meg som et barn på julaften! virkelig, etter de siste dagene på leting etter butikker i Oxfors street og rundt om i London har jeg funnet masse god saker, og sliter litt med å finne ut hvordan jeg skal få med meg klær for oppholdet og hvordan i alle dager skal jeg få med meg alt hjem? derfor har jeg funnet ut at jeg kan legge toalettsaker i kofferten,siden jeg ikke kan ha det med inn på flyet. og har klærne i håndbagarsjen. på veien hjem kan jeg jo bare ha lag på lag om det skulle bli overvekt!

Her er noen av butikkene jeg har tenkt meg inn i:
- Nike town
- John Lewis
- Top shop
- Aldo (skobutikk)
- Urban outfitters (siden vi bare har det i Oslo og ikke Hamar..)
- River island
- New look
- Gap
- Primark
- Lillywhites
m.m!

Noen viktige jeg har glemt? kom med det! tar alle forslag med strak arm og stor takk! skal selvfølgelig til nermeste nabo ved hotellet, appstore! hehe!

Mulberry SS-11

Publisert: 11.feb.2011 @ 22:16 Kategori: Klær Kommentarer: 0

Jeg bare silker etter det Mulberry har å by på denne sesongen, fysøren! skulle bare ønske pengene rakk til. selv om man helt klart finner noe som ligner på billig kjedene, hadde det vært utrolig morsomt å hatt en ekte mulberry kjole!

bare se på disse godbitene:


Flere godsaker finner du på www.mulberry.com

Anbefaling: Let's shave!

Publisert: 11.feb.2011 @ 21:59 Kategori: Anbefaling Kommentarer: 0

Det stemmer, det går mot lysere tider, og da mot sommeren. noe man kanskje ikke er så morsomt å sprade rundt i er bikini og badedrakt om man har glemt av en viktig del av prosessen før man kan legge seg ned på stranden.

Den nye bikini trimmeren fra Gillette "Venus bikini trimmer" gjør det slutt på neglesaks(?) og andre vidundermidler. du slipper kutt og sår, da Gillette har funnet en enkel måte å slippe unna dette på! ved å ha en kam mellom huden og barberbladet, dette gjør at du kan oppnå ønsket lengde og stil.

Denne smarte shaveren finnes i butikkene fra Februar -11 og prisen er på ca 50 kr.

løp å kjøp jinter!!

Interiør

Publisert: 11.feb.2011 @ 21:38 Kategori: Hva syns dere om..? Kommentarer: 9

Hei dere, idag har jeg fått masse nytt til hjemmet, og siden jeg ikke bor for meg selv er det soverommet som har fått nye ting. vi har også fått inn en komode i gangen som jeg også legger med bilde av.

Klokke fra Miljøgården, husker ikke pris i farta.


Speil fra Miljørgården, husker ikke pris. hyllen ved siden av er fra IKEA, minste hyllen fra "lack"

Sengeteppe fra Miljøgården og teppe mamma har strikket til meg.

Sminkepung fra Lisbeth Dahl

Komode fra Miljøgården, bildene er Jan Baker bilder. og lysestakene er fra Miljøgården

pappa har også hengt opp hyller for meg, ikke idag men før i år. hyllene er fra IKEA og er modellen "Lack"

om det skulle være et ønske å vite priser på det forskjellige så er det bare å spørre, så skal jeg få funnet ut det.
-Hva syns du om det jeg har fått meg?

 

Anbefaling: Produkter fra TRESemmè

Publisert: 09.feb.2011 @ 21:34 Kategori: Anbefaling Kommentarer: 2

Grunnen til at dette innlegget kommer litt lenge etter hårkuren er fordi at jeg har brukt god tid på å teste produktene, men her er det altså!

Volum mousse:
Denne moussen er veldig bra, den lukter godt! når man føner håret blir det jo best effekt av den. men også da man lar håret lufttørke får det en bra nok volum til å se bra ut. virkelig et produkt jeg skal satse videre på!

Varmespray:
Aaah, for en god lukt! det er et skikkelig pluss ved disse produktene. de lukter helt fantastisk! varmesprayen funker helt utrolig bra, virkelig fornøyd med den også! merker det godt på håret at den funker, jeg bruker for det meste føner, men i helgene blir det litt krølling eller bølging og da merker jeg ekstra godt hvor  bra den er!

begge produktene har en pris på 89,90.--Har du prøvd noen av TRESemmè produktene, og evt, hva syns du?

Velkommen februar, jeg har nye sko!

Publisert: 01.feb.2011 @ 14:34 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

For ikke mange dagene siden kom det en hyggelig telefon til meg, mens jeg satt på cafè i Hamar og ventet på at tiden skulle gå. senere på kvelden ringte det på døren og der sto en mann med en pakke i hånden, så hyggelig!

jeg har nå fått et av de to par skone jeg har bestilt meg, hvite converse i skinn. elsker de, jeg brukte de på fredag,  men siden jeg kom hjem 15 min før gjenstene mine skulle komme rakk jeg ikke annet en å begynne å lage maten før jentene kom en etter en inn døren.

skal vise dere den nye kjolen min så fort jeg får tatt bilder av den. jeg liker den, siden den er uten om det vanlige.
jeg fikk meg også nye sko til ballet jeg var på på lørdag, de er så søte.

skal også legge ut de siste anbefalingene idag, nå har jeg fått testet de mange ganger på forskjellige måter.

-har du fått en fin start på den andre måneden i dette året?

hits