Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: januar 2012

Utslitt

Publisert: 31.jan.2012 @ 21:12 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Heidere, det er tirsdag, jeg har hatt en helt jævlig dag, startet med at jeg bråvåknet da bussen var på skolen og jeg nesten ble vekket! DET VAR FLAUT!!! så fikk jeg kjeft av læreren i engelsken, han bare var sur idag, og resten av dagen gikk til å fargelegge perspektiv, kjempe gøy. Det som også gjorde at dagen ikke har vært så bra er at jeg hadde med meg en knekkebrødpakke det vare var igjen to knekkebrød i, og jeg hadde ikke tid til frokost, så da ble det frokost og lunsj i samme slengen. Fikk heldigvis dra før da, så jeg spiste fire brødskiver da jeg kom hjem, godt for magen! 

Så dere, dro jeg på trening, som var et helvete idag, intervaller på mølla og en ganske så hard styrkeøkt, men jeg har godt av det, og jeg skal jo ha DEN kroppen til sommeren, yee right! Så nå har jeg skrevet inn alle øktene jeg har hatt etter jul på mylog.no Det er jammen kjekke saker, kan skrive inn hva du trener, hvor lenge og sånn, også kan du legge inn måltider hvor det blir regnet ut kallorier og alt sånn som man egentlig ikke trenger, men som bare er morsomt å vite. Som foreksempel at på en zumba time forbrenner jeg 10 appelsiner, en halv grandis og fire pølser. kjekt å vite det! 


Stolt over meg selv, derfor får dere se hvor mange ganger i uka jeg leker sprek, høhøh! 

og nå trenger jeg ny motivasjon snart, nytt treningstøy hadde ikke vært feil. 

Nå er det tid for is, te og tv, sunt og godt! 

sunday, no fun day

Publisert: 29.jan.2012 @ 15:23 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Jeg er på den kreative latsiden idag, se det fra den kreative siden, jeg har brukt halve dagen på sofaen, og jeg orker ikke mer, jeg er rastløs, lyst til å gjøre noe gøy, men vet ikke helt hva og orker egentlig ikke. Derfor skal jeg fikse noen småting, bli ferdig med noen prosjekter og begynne på noen nye, har noen planer som bare venter på å slippe seg løs, tror dette blir bra! 

Måtte bare oppdatere dere litt, håper jeg kommer godt i gang med noe idag, så jeg kan vise dere! Har en vest og shorts i hodet, men vet ikke om jeg har stoff til shortsen,  hadde vært morsomt om jeg fikk til den. og jeg må få gjort ferdig silkeblusen min en dag ganske snart. 

Det som har vært bra idag er dette:

 

Ønsker meg helt sinnsykt en beetle 2012 modell!! Det er liksom himmelen på fire hjul, siden Vespa er himmelen på to, hehe! 

 

 

Nå er det heite meg hælj!

Publisert: 27.jan.2012 @ 21:20 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Nå er det heide meg hæælj! Eller noe sånn, det smaker godt hvertfall! Denne helgen er proppet full med morsomheter, jeg begynte med å ta meg en løpetur på mølla, slitsomt, men hva gjør man ikke for bikini sessongen? I morgen er det jobbings, konsert og jentekveld, kjempe kos! og på søndag er det opp på messe i Lillestrøm, det gleder jeg meg skikkelig til! Hilse på Mokki og se hva de nye trendene er, masse fint som skal bestilles også, selv om mamma var der en tur i går. 

Ellers så har denne fredagen vært så som så, jeg har sett ferdig pretty little liars, stått ute i masse snøvær pga. brannalarm på skolen, hørt masse babbel fra læreren, og skrevet alfabetet X-antall ganger, tror jeg kan det nå.. som om jeg ikke kunne det fra før. Du vet håndskriftsbøkene man fikk på barneskolen? slike ark har jeg brukt dagen min på, fordi det er noe med at vi må skrive etter ISO-standar. Skjønner jo det, men det skulle da være mulig å gjøre noe annet også, en bare å skrive hele dagen. 

Nå sitter jeg i sofaen, skal bake en kake jeg skal ha med meg i morgen, musikken er på, og jeg er ganske sliten etter trening.. Folk sier man får energi, jeg tror jeg sover mer nå en jeg noen gang har gjort! 


Pretty little liars er så spennede og jeg må ha med meg alt, derfor det tipptopptommelopp headsettet! U like? 


På ønskelista

Publisert: 26.jan.2012 @ 16:12 Kategori: Klær Kommentarer: 2


nelly.com


Coverbrands.no 

 
shopbop.com (tibi)


asos.com 


asos.com

 
mytheresa.com (Gucci)

 

Drømmer for kjøkkenet

Publisert: 26.jan.2012 @ 14:51 Kategori: Interiør Kommentarer: 1

Hei dere, som jeg har fortalt dere før går jeg på interiør, og nå har vi akkurat levert en oppgave om kjøkken, og kjøkken var faktisk ganske morsomt å arbeide med. Ikke bare får du se rundt på nette etter ting til oppgaven men du finner også ting du kanskje vil ha i ditt egent hus, når du blir stor nok til å flytte hjemme fra. 

Og i helga var jeg på brudemesse på Hamar, mamma hadde med brudebuketter som ble brukt oppe på catwalken og det var en rekke utstillere der. blant annet noen fra Elverum som hadde med seg produkter fra KitchenAid. 

Jeg vet ikke om du har hørt om det før, men det er produkter som bærer preg av å være retro, og de har designet sine produkter etter hvordan de så ut i 1919. Kjempe tøft synes jeg, men så liker jeg det når det er litt retro også da. 

Produktene er av god kvalitet, som er viktig! man kjøper jo ikke kjøkkenutstyr som ikke funker slik det skal. De finnes i mange farger og det er jo morsomt å kunne ha noen detaljer i et rom som frisker opp. Kjempe kult!

Jeg har fått så lyst til å bake cupcakes i det siste, og for en stund siden fikk jeg en bok av mamma med masse oppskrifter på forskjellige cupcakes, så nå venter jeg bare på rette anledningen til å lage en haug med små søte, for å dekorere de med masse frosting og pynt. Grunnen til at jeg skriver om KitchenAid er fordi at jeg ønsker meg det på mitt kjøkken den dagen jeg flytter for meg selv. men det er vanskelig å vite hvilke farge man vil ha når det er så mange å velge mellom. 


Er ikke de kule så vet ikke jeg! du kan også få like i foreksempel foodprosessor, kaffekvern, espressomaskin, belgiskvaffeljern, brødrister. ganske så kult, ikke sant?! 

 

Avhengig av PLL!

Publisert: 25.jan.2012 @ 23:10 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Jeg er blitt hekta på pretty little liars og har gått inn i en slags bloggdvale, eller bare ikke fått tid til å poste innleggene jeg driver med, har to på gang hvertfall, de kommer om ikke lenge, jeg er hvertfall snart ferdig med alle episodene i sesong 2, som har kommet til nå, sykt spennende! Her er bevis, Jeg koser meg hvertfall, og mellom episodene lager jeg meg chai latte eller cappuccino, namnam!

Mørk og mystisk

Publisert: 15.jan.2012 @ 21:48 Kategori: Klær Kommentarer: 2Føler meg mørk og mystisk idag, kommer ett mer sommer og vår antrekk snart!

tubetopp fra nelly, kjole fra bikbok, shorts fra bikbok, sko og kjole hentet fra members.com 

Hello

Publisert: 15.jan.2012 @ 21:48 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Var ikke mye blogging her de første ukene av 2012 nei, men nå, denne søndags kvelden skal jeg få ned noen ord her.. motivasjonen er ikke Møkkamann på øret, eller skal jeg si "mokkamann"? LOL, jeg blir oppgitt over at madcon kan rase så mye mot Plumbo, som med en gang sa at det var tull!! Madcon som til vanlig tuller hele tiden, burde ta dette som en spøk og det burde alle andre også, dette er tross alt 2012!! 

over til noe annet, 2012 har med seg snø, latter og sene kvelder.. Skole, trening og ellers ikke stort er det som skjer om dagen for meg. Tenk at jeg har begynt å trene, og det er heller ikke så ille som jeg hadde trodd det ville bli, kanskje noe med at når man går i følge er det litt lettere?! I allefall, sommeren kan bare komme til meg! 

om et par uker, det vil si, mange.. reiser jeg en kjapp tur ned til København, for å fa en liten avlasting fra denne "travle" hverdagen, shoppe litt til sommeren og bruke siste rest av penger før jeg setter alt som heter lønn inn på konto, spare til russetiden.. 

Denne helgen har jeg brukt på jobb, ta bilder, være med gode venner og egentlig bare slappe av. Nu trenger jeg et innlegg med litt stiletter, kjoler og glææm! Snart tilbake med det! 

2012

Publisert: 05.jan.2012 @ 22:09 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Godt nytt år! Inne i 2012, som skal bli et bra år, jeg har alt vært to ganger i stangehallen denne uka, så nå skal det bygges muskler! Vet ikke helt hvor ladd jeg er etter at gårsdagens stølhet har preget meg i hele dag, men skal nok få opp litt motivasjon da Anette også kommer i gang. 

Men å skirve om trening er ikke så kult, siden det faktisk ikke er det morsomste jeg vet.. vet vel egentlig ikke hva det morsomste jeg vet er, uten om å sove og sitte stille. 

Jeg ser egentlig frem til 2012, skal ut på så masse morsomt, og jeg har jo nevnt egentlig det meste, Italia, Morten Ramm, Maria Mena, Operaen og oppsparing til en fet russefeiring.. Det sier seg jo selv at det blir en del jobbing på meg dette året, men jeg skal nok klare meg helt fint, kjekt å ha noe å gjøre. Begynner jo også i 3 klasse til høsten, blir skummelt! Da er jeg plutselig ferdig med VGS også snart. Lurer på hva det skal bli av meg..Lyst til så mye, det eneste jeg vet er at det må være noe kreativt, som ikke er å gjøre det samme hver dag, ingen dag skal være lik.

Håper 2012 blir et bra år, bedre en 2011, og at jorda ikke går under! Kommer sterkere tilbake da jeg er mindre støl! 

25 uker igjen!

hits