Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: januar 2011

Anbefaling: AXA Great blåbær

Publisert: 17.jan.2011 @ 21:08 Kategori: Anbefaling Kommentarer: 2

I dag ble den siste prøveboksen spist opp, denne gangen med blåbær smak, dette var helt klart den beste! Og blåbærene var faktisk blåbær, det kjentes ut som om det var ferske blåbær jeg spiste, ikke sånne inntørka vonde som man alltid får i blåbær mat. Jeg er veldig fornøyd med AXA grøtene, de var kjempe gode og jeg gleder meg masse til de kommer i butikkene, har et lite håp om at de skal ta den inn på skolen også, for da hadde jeg blitt veldig glad!

Lover dere folkens, den er kjempe god, jeg er egentlig ikke så glad i havregrøt, men denne var virkelig god! Den får en annen smak enn det vanlig grøt gjør, som gjør at den både ser bedre ut og smaker bedre.

Gled dere til 1.februar, da kommer dette fantastiske produktet i butikkene.

15 kr. og du finner de i butikkene fra 1.Februar!

Anbefaling: AXA havregrøt med eplesmak

Publisert: 14.jan.2011 @ 20:36 Kategori: Mat,drikke og div. Kommentarer: 1

I dag testet jeg ut AXA havregrøt med eplesmak, den var veldig god, faktisk! Den var jeg egentlig litt skeptisk til, men den funka faktisk veldig bra!

Det er samme greia med denne som den jeg anbefalte i går, lages på akkurat samme måten og koster også 15 kr. Disse grøtene er ikke i butikkene enda, men så fort de kommer skal jeg løpe til butikken for å få meg et lager av disse. Kjempe godt! Disse produktene er også nøkkelhullmerket, rett og slett sunnhet på boks!

Shoppingferie i uke 8!

Publisert: 13.jan.2011 @ 21:39 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

I vinterferien reiser jeg på shopping i London, noe jeg gleder meg masse til. Derfor kommer jeg til å se en del på hvilke butikker som finnes i byen. Jeg har aldri vært i London før, så dette kommer til å bli spennende. Og jeg er veldig klar på å få masse nytt i klesskapet.

Selv om jeg for ikke lenge siden bestilte meg masse klær og sko, kan jeg virkelig ikke la være å åpne lommeboka da jeg besøker selveste London!

De nærmeste dagene kommer det innlegg om butikker og div. som kan være kjekt å titte innom da man skal til London, og som jeg skal innom tiden jeg skal være der borte. Det er forresten igjen 38 dager til jeg reiser! Gleder meg masse!

Har du noen gang hvert i London, noen butikker du anbefaler å titte innom?

Anbefaling: TRESemmè hårkur

Publisert: 13.jan.2011 @ 20:28 Kategori: Anbefaling Kommentarer: 0

Når hårkuren sitter i håret kan man ta en ansiktsmaske mens man venter. To fluer i en smekk!
I går kveld testet jeg ut hårkuren som jeg har fått. Og aller først må jeg bare få si at, lukta, den er helt fantastisk!! Går å lukter på håret mitt hele tiden, haha!

Hårkuren er veldig bra, håret blir helt fantastisk mykt og glansen som jeg fikk var bare helt nydelig! Det er ikke overdriving dette jeg skriver, jeg er skikkelig fornøyd, det er rett og slett den beste hårkuren jeg noen gang har prøvd! Elsker den!

Den koster heller ikke all verden, ca 89,90 for en så bra kur er virkelig noe som er verdt det! Så denne anbefales på det aller sterkeste.

Bilde kommer: får ikke lastet opp..

Anbefaling: AXA havregrøt

Publisert: 13.jan.2011 @ 17:27 Kategori: Anbefaling Kommentarer: 2

Hvor mange ganger har vi ikke hørt ?Frokost er dagens viktigste måltid. Og det skal jeg si dere, det er ikke bare bullshit, for de gangene jeg har fått det for travelt så jeg ikke har fått spist har jeg vært kjempe slapp og ikke fått med meg noen ting av det læreren sier på skolen.
men derimot om jeg spiser en god frokost, kan jeg holde ut i mange timer, og lærer dessuten veldig mye mer på kortere tid. Skal ikke legge ut om hvor viktig fem om dagen er, for jeg er nok ikke av de flinkeste til å få i meg nok frukt og grønt. men med AXA havregrøt får du en god start på dagen, jeg har prøvd ut den med tranebær i dag. Og den er kjempe god. Jeg ble kjempe mett og holdt i mange timer før jeg ble sulten. Noe som er nytt til å være meg, så dette er virkelig et produkt jeg gleder meg til å spise mer av!

Pakningene koster 15 kr. og er snart å se i butikkene!


På bildene under ser dere hvordan man enkelt og kjapt lager seg en porsjon med god og sunn frokost:


Denne er kjempe god!

1: kok opp vann2: Hell vannet opp i begeret til merket. "Water up to here", vent 1 minutt

3. Etter 1 minutt er grøten klar til å bli spist, Enjoy!

I morgen kommer det en ny anbefaling av havregrøtene.

Pakke i posten!

Publisert: 12.jan.2011 @ 16:06 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Idag har jeg fått pakker i posten, hurra!
Jeg har nemlig blitt sponset med både AXA frokostblanding (ikke landsert enda)  og hårprodukter fra TRESemmè.
I løpet av de nermeste dagene skal jeg teste produktene og skrive andmeldelse på de. Så det er bare å følge med.
Klar for en ny start

Publisert: 10.jan.2011 @ 12:41 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Hei dere, om et par dager kommer det en liten overraskelse hjem til meg. jeg kommer til å fortelle dere nermere hva dette er. men jeg kan love dere at dette kommer til å bli gøy, hvertfall syns jeg det er det.

I mens jeg venter på alle pakkene jeg skal få, kan dere tenke litt på hva dere har lyst til å lese om. bare sleng igjen en kommentar så skal jeg blogge i vei.

det kommer altså til å bli mer aktiv blogging frem over. om mote, skjønnhetsprodukter og kanskje litt om kosthold, det er bare å følge med om du syns dette høres bra ut!

SB12 boost

Publisert: 07.jan.2011 @ 17:02 Kategori: Mat,drikke og div. Kommentarer: 2


Det har blitt landsert en ny tyggis fra SB12, nå med eucalyptus smak. den gir deg frisk pust i flere timer og tennene blir synelig hvitere med en gang.
du får kjøpt boost'ene på apoteket for 59 kr. og det er verdt pengene, for disse boostene funker bedre en det vanlig tyggis man kjøper på butikken gjør.

Det er ikke alle tyggiser som gir deg frisk pust i flere timer og som gjør tennene så hvite som disse gjør. så  jeg sier som på de gjør på reklamen - Finnes på Apoteket!

Back on track

Publisert: 07.jan.2011 @ 16:21 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Jula er over og det er tid for å få bort det som kom på i løpet av høytiden, ja, jeg snakker om juleribba og all den gode maten man stapper i seg dag etter dag.
vi har jo også kommet inn i et nytt år, 2011, året jeg skal nyte som bare det, dette skal bli enda bedre en det 2010 var, og jeg kan ikke si det var et dårlig år for meg. selv om det funket litt dårlig med bloggingen til tider så hadde jeg det veldig morsomt. og så mange bekjentskaper jeg har fått meg, er nesten utrolig!

men det er jo ikke om meg og hva som har skjedd jeg skal skrive om på denne bloggen. det er tid for å begynne å blogge for fult, om det bloggen handler om mote, sminke og alt du kan finne på innen for dette.

har du hatt en bra start på 2011?

hits