Link Link Link Link Link Link

Kategori: Klær

Inspiration summer`12

Publisert: 20.06.2012 @ 23:20 Kategori: Klær Kommentarer: 0

Hei dere, de siste dagene har jeg vært opptatt med noe veldig morsomt! Jeg har sydd meg en shorts, skjørt og er nå på utkikk etter inspirasjon som jeg kan bruke da jeg skal sy om et par skjorter jeg har fått av pappa. hehe, de er ikke så små i str, så det er masse stoff, eller, ikke så mye at jeg trolig får meg en kjole, MEN jeg kommer garantert til å få meg et nytt plagg, som jeg kan ha med meg på ferie. 

Det er ikke mindre en 9 dager til jeg er i mitt paradis, så det er mye å henge fingrene i. Her er inspirasjon både til meg selv og til dere! Håper dere liker det. 

 
Alt er hentet fra www.mytheresa.com Det er stortsett der jeg henter inspirasjon sammen med Net-a-prter sin app, der lager jeg ønskelister! 

Jeg har kommet igang med grublingen over hva jeg skal gjøre, og tror jeg har funnet ut 2 av 3 skjerter. Ingen av de er like på noen slaks måte, så jeg vil ikke blande de sammen. tror det blir en topp og en jumpsuit, begge deler får nok beholde kragene sine, siden jeg liker skjortekrager. 

Kommer bilder så fort jeg er ferdig, eller så kan dere følge meg på instagram, der legger jeg nok bildene først: isvergja

Shorts til sommeren?

Publisert: 26.04.2012 @ 19:26 Kategori: Klær Kommentarer: 2

Hei dere!

Når Instagram endelig kom til Android mobiler kom jeg over runwaydreamz sin bruker, det ble lagt ut utrolig mye tøffe shortser og annet tøy, jeg ble veldig inspirert og har faktik planer om å sy meg en shorts lik som dems, billigere for meg og morsomt å bruke siden det er noe jeg har laget selv!

Fotballfrue har også kommet over siden dems og hun har trykket hjem en kjempe kul shorts fra dem, jeg bare elsker den! kanskje du også har sett disse shortsene før? her er hvertfall mine favoritter.






Link til siden og nettbutikken finner du her



Endelig i gang

Publisert: 16.04.2012 @ 21:38 Kategori: Klær Kommentarer: 0

Nå er jeg fornøyd med meg selv! Endelig fikk jeg ræva i gang og begynte med et prosjekt jeg egentlig begynte med i høst, da bestemte jeg meg for å gjøre en redesign på en olabukse fra diesel. Nå er den blitt til fillebiter omtrent og jeg sliter egentlig litt med å få ryggen til å bli slik jeg vil, fremstykkene er klare til sying, mens jeg enda funderer litt over hvorfdan jeg skal få ryggen til å bli bra. Nesten litt redd jeg må finne en annen bukse jeg kan bruke eller så blir ryggen et skikkelig blikkfang. Uansett tror jeg at det kan bli bra tilslutt. Lurer også på om jeg skal ha nagler på den, for det er jo kjempe kult! 

Gleder meg til den er ferdig, blir morsomt å kunne gå med noe jeg selv har laget, og jeg gir meg ikke med den før jeg er fornøyd! 




Nowhere hos Nelly

Publisert: 12.04.2012 @ 21:36 Kategori: Klær Kommentarer: 0

Høsten 2011 skapte Ellen Kling og designeren Nhu Duong merket Nowhere som nå selges ekskulsivt hos nelly.com
Jeg var inne å så på klærne og jeg er positiv til klærne, de er enkle og elegante. Ta en tur inn via denne linken





Støvelldans!

Publisert: 11.04.2012 @ 22:11 Kategori: Klær Kommentarer: 0

Norge er ikke akkurat det landet jeg vet er tørrest å bo i, og med en rekke sommre å referere til kan jeg anbefale å investere i et par støvler om du ikke alt har gjort det.
Selv har jeg ikke gjort det, siden det på uskolen var "teit" og har ikke hatt bruk for det annet en da jeg drev med hest. KlimaX støvlene mine har et preg av stall og møkk, kan ikke bruke de på skolen..ser jo ut som jeg kommer rett fra stall stell.

Jeg ser derfor på støvler fra et par levrandører, klarer ikke bestemme meg for hvem og hvilke farge jeg skal gå for. Litt inspirasjon til meg selv, og kanskje til deg også! 

 



Hunter glitter finish                                                                     Hunter & Jimmy Choo                            
 

Hunter Gloss /Raspberry                                                Ilse Jacobsen Long Rubber Boot

 

Har du noen tips til andre stølver, farger og fassonger? Tar i mot det med stor takk! 

Inspirasjon

Publisert: 11.04.2012 @ 16:13 Kategori: Klær Kommentarer: 0

Shopbop.com

  

By Malene Birger



M Missoni

Farger nå mot sommeren er noe jeg lengter veldig etter, jeg gleder meg til  å ha på noe annet en uggs og tykke jakker. De siste ukene har jeg faktisk funnet frem tynnere sko, men så begynte det jo å snø igjen.. så uggsene er på fortsatt gode å ha. 

Skjorte fra Gant

Publisert: 25.03.2012 @ 17:17 Kategori: Klær Kommentarer: 1


Skjorte fra Gant, kjøpte den i København i vinterferien. 

Heppo.no

Publisert: 14.03.2012 @ 17:35 Kategori: Klær Kommentarer: 1

Nå kan du få 10% rabatt hos Heppo, de har kjempe salg ut april, hele 60% + at dere kan få 10% ved å bruke rabattkoden under her, tenk på det, nesten gratis sko! Det er også fri frakt. 

Rabatt kode: 

4DYdmEF57 

Vårens nyheter

Publisert: 06.03.2012 @ 15:42 Kategori: Klær Kommentarer: 0

Sko fra baresko.no 

De har kjempe mange fine sko, rask levering og merker som leverer gode sko og som vi kjenner til, samt noen nye her i landet, Via Uno fra brasil og Sixtyseven fra Spania foreksempel. Jeg kjøpte mine Sixtyseven Yosemite der, og de er kjempe gode! tommelopp for baresko.no 

 

Innkjøp, trening

Publisert: 19.02.2012 @ 17:29 Kategori: Klær Kommentarer: 0

Jeg trengte ny motivasjon, og trengte mer treningstøy, her er resultatet.

Innkjøp

Publisert: 19.02.2012 @ 17:04 Kategori: Klær Kommentarer: 0

I går handlet vi på strøget, Jeg endte opp med blandt annet dette. Bluse-monki, skjorte-Levis,genser-monki, bukse-Levis.

På ønskelista

Publisert: 26.01.2012 @ 16:12 Kategori: Klær Kommentarer: 2


nelly.com


Coverbrands.no 

 
shopbop.com (tibi)


asos.com 


asos.com

 
mytheresa.com (Gucci)

 

Mørk og mystisk

Publisert: 15.01.2012 @ 21:48 Kategori: Klær Kommentarer: 2



Føler meg mørk og mystisk idag, kommer ett mer sommer og vår antrekk snart!

tubetopp fra nelly, kjole fra bikbok, shorts fra bikbok, sko og kjole hentet fra members.com 

Oslo

Publisert: 18.12.2011 @ 23:44 Kategori: Klær Kommentarer: 0

ÆÆÆÆ, vet ikke hva jeg skal si eller gjøre, jeg er hvertfall veldig fornøyd med meg selv nå! jeg hadde jo tentamen i forje uke, som jeg jobbet godt med, og som jeg fikk ferdig. jeg ble også med på Oslo tur på fredag, hvor det ble masse fritid, og herre guud, jeg fikk kjøpt meg uggs, som jeg egentlig skulle kjøpe fra USA(som jeg ikke fikk fort nok) så skulle jeg kjøpe på Hamar, som hadde tomt i min str (storebein er flott) og såå gikk jeg opp på Grensen hvor de hadde sko til meg, og da var dagen redda! Men ikke nok med uggs, måtte jo innom Moods of norway for å se om de hadde noe kult, og der hadde de fått inn nye lommebøker og pcvesker dagen før, altså torsdag. og jeg så på den ene som var veldig fin, så på prisen og tenkte for meg selv, ja..hm, ikke så dyr, men vil jeg bruke pengene mine på en sånn.. Så kom jo ekpiditøren bort til meg og sier -Er de ikke fine? Vi fikk de inn i går, og dette er den siste.. så var hu stille litt før hu la til, den er sydd på samme sted som mulberry, og er i ekte skinn! 


Noe som var god nok grunn for meg! Jeg kjøpte den tvert! 

Jeg så også på mansjetter til min snille pappa, men vite ikke helt, derfor får jeg kjøpe de på Branstad om jeg finner ut at jeg skal gi han det som en etter jul gave. hehe!

Så da ble den en toppers tur til Oslo, var jo på stortinget også da, hvor vi hilste på et par politikere og sånn, som også var veldig morsomt! 

Nå er det straks ny uke dere, det er den siste uken før jul, jeg er redd det blir for mange timer på jobb og alt for lite søvn, men penger i kassa er jo ikke feil! 

Skoskosko

Publisert: 22.11.2011 @ 19:20 Kategori: Klær Kommentarer: 1

Det er så mye fine sko nå, og det liker jeg, selv om jeg ikke har penger nok til å kjøpe alle parene jeg vil ha, og at de helt sikkert ikke fins i min str. det er det som er plagsomt med å ha store bein, det er enten utsolgt eller så finnes det ikke mulighet for å få de på seg. Så da får jeg heller bare se på masse fine sko og drømme meg bort i skohimmelen.


baresko.no/nelly.com

 

Ny innkjøpt

Publisert: 27.10.2011 @ 15:16 Kategori: Klær Kommentarer: 3

Hei dere! Idag hadde jeg en liten tur på Maxi, siden jeg har drømt om en kjole, den har vært på bikbok før, men den har kommet i andre farger, som jeg syns passet meg yppelig, vet ikke helt hva det er med meg og lilla og røde nyanser for tiden, men jeg er helt hekta! Hvertfall endte jeg opp med denne kjolen og en ny negllakk fra isadora, så nå har jeg to fra årets høst kolleksjon! tar bilde av de senere, regner med den nye kommer for på! 


hvilke farger er du hekta på? 

We found love!

Publisert: 13.10.2011 @ 20:37 Kategori: Klær Kommentarer: 2


mytheresa.com

Noe av dette du ønsker deg? 

På ønskelisten

Publisert: 06.10.2011 @ 16:19 Kategori: Klær Kommentarer: 0

Det er så mye fint denne høsten, at jeg skulle ønske jeg hadde vinnerflaks og vant i lotto! 

Her er hvertfall noe av det som skulle vært i min garderobe. 


sko fra sixtyseven, baresko.no


topp fra Topshop.com


sko fra bikbok/Withney Port  kolleskjonene slippes idag, kl 18! 


kjole fra moods of Norway 


sko fra Bianco

Metallisk

Publisert: 23.09.2011 @ 16:58 Kategori: Klær Kommentarer: 1

Denne høsten er det mange trender som kommer, en av de er metallisk, som jeg nå har tatt for meg. Tenkte jeg skulle finne litt på sider som hm, ginatricot, veromoda ect. men det var ikke så mye å finne der enda, fant noen plagg som jeg vil dele med dere. 

Kjoler fra nelly.com 



topp fra ginatricot 

-hva syns du om det metalliske og paljettene? Jeg syns det er kjempe stilig, var ikke så fan av det før, men det er vel som med alt annet, det kommer med tiden. I sommer mens jeg var i Italia fikk jeg øye på noe jeg angrer veldig på at jeg ikke kjøpte meg, det var en nydelig vest, egentlig mørk blå, som det var sydd på massemassemasse paljetter på, og når jeg tok den på føltes det ut som å ha på seg 8 kilo med stein, siden det ble veldig tungt med alle paljettene. desverre kostet den nermerer 3000 og jeg kunne ikke ta meg råd til å kjøpe den. Men om jeg ser den igjen en gang, skal jeg jammen meg kjøpe den!! 

ACNE Skin Basement

Publisert: 21.09.2011 @ 22:42 Kategori: Klær Kommentarer: 0


 Jeg bare elsker hvordan disse leggingsene fra ACNE ser ut, og jeg har så lyst på et par slike. Har ikke du også?

ACNE Princess Mix

Publisert: 21.09.2011 @ 17:18 Kategori: Klær Kommentarer: 1


7600,-
Er den ikke bare kjempe stilig?

Ullsokker og vaniljekaffe på menyen

Publisert: 21.09.2011 @ 12:07 Kategori: Klær Kommentarer: 0

Høsten er her, og det har kroppen min fått kjenne på.. alt har tettet seg og idag ble den store bli-hjemme-fordi-du-er-sjuk dagen. Onsdager som faktisk kan være morsomme på skolen. i år har jeg nemlig samfunnsfag, og det er et av de fagene jeg har savnet mest etter at jeg begynte på vgs. 

nok om det, her sitter jeg hvertfall, med søndagsoutfiten på en onsdag, sammen med kaffekoppen og katten som sover i sengen min. til og med solen har sendt noen stråler ned. Litt av en dag.

Jeg skal nok tilbringe den inne, for å bli frisk igjen. 


Ha en fin dag så lenge!

 

Dagens outfit

Publisert: 15.09.2011 @ 18:21 Kategori: Klær Kommentarer: 0

tenkte å vise dere dagens outfit, den er ikke så spennede, men den inneholder nye sko og en topp jeg kjøpte da jeg var i italia i sommer! 


topp royrogers/bukse levis/sko sixtyseven

 

Sko fra sixtyseven

Publisert: 14.09.2011 @ 21:26 Kategori: Klær Kommentarer: 0

Dette innlegget skulle jeg så gjærne postet i går, men jeg var alt for sliten til å skrive det på macen. hvertfall, skoene som jeg bestilte meg på fredag kom i går, det var jo super raskt! og jeg er kjempe fornøyd, i å med at de passer også!  Gleder meg masse til å få begynt å bruke de, og første dag er nok i morgen! 

skone er bestilt på siden www.baresko.no, hvor de har en rekke utvalgte merker både til herre og dame, pensko og andre sko. de har det meste. prisene er akkurat passe, verken for dyrt eller for billig. det er jo kvalitet, og det kan til tider koste noen kroner. 

Skone jeg har kjøpt meg er av merket sixtyseven, som er et spansk merke, de ligger i toppen blant de største merkene i Spania og de er flinke med å passe inn under trender både på utseende og farger. 

hva syns du om skone? 
Kanskje du har bestilt sko fra baresko.no før, hva syns du om siden? 

Høstens sko er bestilt

Publisert: 09.09.2011 @ 10:43 Kategori: Klær Kommentarer: 0

Da hadde jeg fått bestilt meg sko, endelig! vet ikke helt hvorfor jeg har venta så lenge på det, men nå har jeg hvertfall somla meg til å gjøre det, regner med at de kommer til meg rett over helgen, noe jeg gleder meg til, bare de passer! gjør de ikke det selger jeg de her på bloggen! :)

kom for litt siden over siden baresko (trykk på linken) der har de masse fine sko, av forskjellige merker, ble positivt overrasket og siklet etter flere par. nå håper jeg bare at de lever til forventingene med rask levering og at skone passer.  merket er sixtyseven, som er et spansk merke. de er av skinn både på utsiden og på innsiden. og helen er av gummi. gleder meg masse!

 

har du kjøpt deg sko for høstværet?13174-brun SixtySeven
13174-brun Sixtyseven Yosemite Brun

Gå for hatt!

Publisert: 18.06.2011 @ 15:47 Kategori: Klær Kommentarer: 0

I sommer er hatt blitt noe større en på lenge, jeg har gått for stråhatt, og den skal brukes i Italia, hjemme i Norge på spessielt varme sommerdager! Jeg gleder meg!

Det fins jo mange forskjellige typer hatter, solhattene kan du få i utrolig mange varianter, men det er stråhatten som absorberer bort varmen i topplokket best, og den fører kalde vindgufs inn mot hodet. for hva er vel mer plagsomt en å kokeover og bli solbrendt i hodebunnen? isj, det er ikke noe morsomt å gre gjennom håret med en sår hodebunn! heller ikke så digg å måtte smøre hodebunnen med fet solbrent, slit at håret ser fett ut..

hattene kan man som sagt få i mange forskjelige typer og farger. Elegante,maskuline, cowboyaktige, klassiske og stilrene, alt for sin smak. Jeg gikk for en cowboyaktig, men skal ikke se bort i gra at det blir flere hatter utover sommeren. Jeg har ventet lenge på å få kunne bruke hatt, syns det er superkult!

Klikk for neste

Klikk for neste

-Go hats!

-hvilke hatt går du for i sommer?

Liker Fergies hatt veldig godt!

Vip-salg på nelly

Publisert: 28.04.2011 @ 14:05 Kategori: Klær Kommentarer: 0

I dag kl 12 begynte nelly vip-salg og du får tilgangen til å være med  på få se alle plaggene før de på fredag slippes ut for resten av befolkningen som ikke har koden.


Det er alt fra 50-70 % rabatt på masser av produkter, alt du trenger å gjøre er å skrive inn koden: VIPSALE

Dagens innkjøp

Publisert: 27.04.2011 @ 22:32 Kategori: Klær Kommentarer: 1

Var med mamma en tur på G-sport før idag og endte opp med noe som lenge har stått på ønskelista.
Nå skal vinterjakka byttes ut, og heller kjøre scooter til skolen i ført en rød helly hansen jakke. hehe, nesten litt rart man skal være helt i himmelen når det bare er en jakke, men sånn er det da med ting man ønsker seg.

Skagen jakke SPAR 1500,-

det er altså denne jakken jeg er blitt eier av.
Har du helly hansen jakke?

Sko

Publisert: 13.04.2011 @ 17:58 Kategori: Klær Kommentarer: 0

Denne våren går vinfor platå, med farger og masse 70-tall.

Selv syns jeg platå lett kan bli litt mye, om man er høy fra før hvertfall, og hvordan skoen ser ut har også mye å si, det har det i grunn alltid. har ikke platåsko selv, ikke sånne som er skyhøye hvertfall. pumpsene jeg kjøpe meg i London er det litt på, men ikke nok til at jeg vil kalle det platåsko.

dette forbinder jeg med platåsko:

Wood Tanya Plateau NOK 899, Sanita - NELLY.COM

Ofelia Suede Shoe NOK 3079, Whyred - NELLY.COM

Adonia NOK 399, Nelly
Shoes - NELLY.COM

Hentet fra nelly.com

hva syns du om platå?

Clothing from Moods of Norway, Woman

Publisert: 04.04.2011 @ 11:46 Kategori: Klær Kommentarer: 0

Kjolene fra Moods of Norway er veldig meg, hvertfall disse som er på bildet under, noe av det som står øverst på ønskelista atm! hadde vært så fint å hatt med en til Italia i sommer, gud som jeg gleder meg!
nå er det vel bare å spare, så skal jeg nok få inn litt i garderoben av moods klær !



klærne er hentet fra webshopen til Moods of Norway.

Clothing from Moods of Norway

Publisert: 04.04.2011 @ 11:01 Kategori: Klær Kommentarer: 4

Begynner med litt fra Herreavdelingen, ikke bare fordi det er her det er størst utvalg av tøffe produkter, men også fordi det er lenge siden jeg har skrevet noe om herreklær, sko og div.

syns det passer å blogge om Moods og norway, de er for det første fra Norge, for det andre har de masse kult å tilby, og for det tredje jeg digger klærne fra moods! virkelig herligherlig!





idag har jeg ikke tatt hensyn til fargevalg egentlig, bare tok det jeg syns var tøft. og som dere ser, og sikkert vet, moods of norway har masse kult, men man trenger kanskje guts til å gå med noen av de "villeste" dressene de har å tilby, selv vil jeg bare si at de er skikkelig tøffe, og hadde jeg vært gutt, hehe, hadde jeg kasnkje gått for en slik dress!

-Hva syns du om klær fra Moods of Norway?
-Hadde du gått med en slik dress?

Converse All Star

Publisert: 30.03.2011 @ 12:33 Kategori: Klær Kommentarer: 5

Jeg har til nå to par converse, begge er hvite, et par lave og et par høye, de lave er i skinn og de høye i tøy.
jeg er veldig fornøyd med begge parene, de er vedlig gode å gå med, og man kan gjøre de til sånn man vil, vil du ha de stramme knyter du de stramt, vil du ha de løse trenger man ikke knyte. Selv går jeg for knyting med surring rundt ankelen på de høye.

her ser dere noe av det som er nytt fra Converse



mer finner dere på converse.com

Lexington Clothing Co.

Publisert: 30.03.2011 @ 12:14 Kategori: Klær Kommentarer: 3



klærne er fra den nyeste kolleksjonen fra Lexington. jeg syns klærne er veldig fine, og kvaliteten er vel etter pris. syns det er veldig meg, da de lager klær som er maritimt inspirert.

-hva syns du om klærne?
noe som fristet?

Du finne flere fristelser på lexingtonshop.com

Odd Molly in store

Publisert: 30.03.2011 @ 09:40 Kategori: Klær Kommentarer: 5

Hei dere, i skrivende stund sitter jeg på skolen, funnet litt fra Odd Molly, som jeg godt kunne kjøpt meg om jeg hadde tatt meg råd til det, og ikke minst hatt råd.





som dere ser, jeg er glad i litt farger og mønster.

-kunne du hatt noe av dette?

Bildene er hentet fra oddmolly.com

Mulberry SS-11

Publisert: 11.02.2011 @ 22:16 Kategori: Klær Kommentarer: 0

Jeg bare silker etter det Mulberry har å by på denne sesongen, fysøren! skulle bare ønske pengene rakk til. selv om man helt klart finner noe som ligner på billig kjedene, hadde det vært utrolig morsomt å hatt en ekte mulberry kjole!

bare se på disse godbitene:


Flere godsaker finner du på www.mulberry.com

Herre mote:sko

Publisert: 09.04.2010 @ 23:10 Kategori: Klær Kommentarer: 3

jeg tengte det at jeg kunne begynne med sko, siden sko, det er noe vi trenger og det finnes så utrolig mye kule,tøffe,fine og morsomme sko. og vi har alle vår egen smak, så håper du liker noen av de jeg tar med her..
Adidas Gazelle OG Blue - G16237Vans Authentic - EE33B2Adidas Valley Low - G13801Tretorn T56 Mid GTX - 471795 03

satser på at neste, Herre mote, innlegg blir bedre. jeg vet liksom ikke hva gutter liker av sko.. men jeg har værtfall prøvd.

hits