Link Link Link Link Link Link

Kategori: Interiør

SS13 - Lisbeth Dahl

Publisert: 23.08.2012 @ 23:06 Kategori: Interiør Kommentarer: 0

Hei dere, i disse dager er det gave og interiør messe på lillestrøm, dit skal jeg på søndag og jeg gleder meg masse! Mamma var innover idag og fikk gjort unna endel handling av det som skal komme rett over nytt år. Hin fikk med seg denne hjem, og jeg falt pladask for den, altså glitrer og Bling-bling er elsk for meg om dagen! Denne var helt topp!

Gult er kult!

Publisert: 06.03.2012 @ 15:19 Kategori: Interiør Kommentarer: 0


gult er kult, og jeg tror det bildet her kan bli skikkelig kult, har bare jobbet med det en time til nå, så det er igjen en del arbeid med det.. jeg har vært smart med malingskjøpene mine, så det er mange jeg kan mikse sammen, så dette blir bare morsomt det! 

30x80 stort, så det er ikke så stort heller, egentlig akkurat passe. 

Drømmer for kjøkkenet

Publisert: 26.01.2012 @ 14:51 Kategori: Interiør Kommentarer: 1

Hei dere, som jeg har fortalt dere før går jeg på interiør, og nå har vi akkurat levert en oppgave om kjøkken, og kjøkken var faktisk ganske morsomt å arbeide med. Ikke bare får du se rundt på nette etter ting til oppgaven men du finner også ting du kanskje vil ha i ditt egent hus, når du blir stor nok til å flytte hjemme fra. 

Og i helga var jeg på brudemesse på Hamar, mamma hadde med brudebuketter som ble brukt oppe på catwalken og det var en rekke utstillere der. blant annet noen fra Elverum som hadde med seg produkter fra KitchenAid. 

Jeg vet ikke om du har hørt om det før, men det er produkter som bærer preg av å være retro, og de har designet sine produkter etter hvordan de så ut i 1919. Kjempe tøft synes jeg, men så liker jeg det når det er litt retro også da. 

Produktene er av god kvalitet, som er viktig! man kjøper jo ikke kjøkkenutstyr som ikke funker slik det skal. De finnes i mange farger og det er jo morsomt å kunne ha noen detaljer i et rom som frisker opp. Kjempe kult!

Jeg har fått så lyst til å bake cupcakes i det siste, og for en stund siden fikk jeg en bok av mamma med masse oppskrifter på forskjellige cupcakes, så nå venter jeg bare på rette anledningen til å lage en haug med små søte, for å dekorere de med masse frosting og pynt. Grunnen til at jeg skriver om KitchenAid er fordi at jeg ønsker meg det på mitt kjøkken den dagen jeg flytter for meg selv. men det er vanskelig å vite hvilke farge man vil ha når det er så mange å velge mellom. 


Er ikke de kule så vet ikke jeg! du kan også få like i foreksempel foodprosessor, kaffekvern, espressomaskin, belgiskvaffeljern, brødrister. ganske så kult, ikke sant?! 

 

Juletentamen

Publisert: 14.12.2011 @ 19:06 Kategori: Interiør Kommentarer: 0

Hei, dette skirves i fullfart, jeg er veldig opptatt denne uken med jobb, tentamesoppgave som skal levere si morgen og at jeg må få ferdig julegavene til fredag! Ånei, hvordan skal jeg rekke alt! 

Jeg kan jo si at  jeg snart er ferdig med tentamenen, som er en "hjemme oppgave" skal innrede et vindfang og en hall, og jeg syns jeg fikk det til ganske bra, selv om det er litt vanskelig å plassere noe i hallen da du alt har fylt opp vindfanget med ting. Hvertfall, den skal egentlig leveres på fredag, men da skal jeg på tur til Oslo og må levere den i morgen.  Jeg jobber også hver dag denne uka, uten om i går hvor jeg satt i 9 timer å jobba.. skal si jeg var kokt og stekt på alle sider da jeg endelig kunne legge meg. Julegavene kan jeg ikke si så mye om siden de er topphemmelige, snart ferdig med de. 

Og nå må jeg fortsette med denne oppgaven da, skal for all del ikke klage på at vi har dårlig tid, klager heller på at vi har hatt for lange frister på oppgavene før i høst, og at det her var et veldig dårlig tidspunkt å legge en tentamen på. Så lenge jeg blir ferdig er jeg fornøyd.


vindfang og hall, denne tegningen har jeg tegnet på nytt, men må fikse litt på den på skolen. 


Veggoppriss av vindfang

Nå mangler jeg bare å skrive ut produkt og materialkart, så er jeg done! 

Endelig fant jeg deg!

Publisert: 30.10.2011 @ 17:18 Kategori: Interiør Kommentarer: 0

Denne  helgen har det vært høstmesse i vikingskipet, ja dere vet det oppned skipet som ligger nesten utti Mjøsa. Der vandret jeg rundt sammen med mamma på lørdag, ute etter en ting, en kontorstol, som skulle kunne snurres rundt, og som hadde gamllesdags stil, vet egentlig ikke hva slike stoler heter, men jeg fant en i hvertfall! 

Og selv om mormor er veldig i mot at jeg skal male den, så velger jeg å gjøre det, for om den ikke skal males, og forbli i den mørke eikefargen passer den ikke inn på rommet mitt, basta! Den skal jo selvfølgelig se gammel ut, men fargen må endres. 

Hvertfall fant jeg stolen, og det kunne sikkert vært mye annet jeg kunne kommet hjem med, men det var ikke noe annet som falt i smak,  og heller ikke mer penger som forsvant! 

så når denne er pusset og fikset er rommet mitt så godt som ferdig! 

hits