Link Link Link Link Link Link

Kategori: Hår

Testing av Wen

Publisert: 11.05.2012 @ 11:00 Kategori: Hår Kommentarer: 0

Jeg har over en lengre periode teste ut produkter fra Wen, dette er en serie med produkter uten silikon og parabener som sliter veldig på håret. Dette er heller ikke shampo og balsam hver for seg men altså bare balsamen alene. Ja, det er faktisk nok! Så lenge du har et produkt uten silikon slipper du tanken på å måtte bruke shampo. 
Selv er jeg veldig fornøyd med Wen, jeg har fått tykkere og mer glansfult hår alerede etter første vask. jeg sto faktisk å måpte da jeg så hvordan håret mitt ble etter første vask, virkelig verdt å teste ut. 

I pakken følger det med Cleansing Conditoner, Texture Balm, Styling Crème og Moist Intensive Treatment. ved bruk av Styling Crème og Texture balm blir håret lettere å ha med å gjøre. jeg har permanent og ved bruk av Styling Crème holder krøllene gjennom dagen, håret holder seg også på plass, og det liker vi jo. 

Jeg leste for noen dager siden om forskjellige måter å vaske håret på, noen bruker faktisk bare vann, men så langt vil jeg nok ikke gå selv. Det er jo en god følelse du får da du er ferdig med å vaske håret og den gode duften svimler rundt halsen din, om denne lukten ikke skulle vært der ville hvert fall jeg følt meg møkkete og ekkel, og det vil jeg vel ikke si er et sjakk trekk!  http://www.klikk.no/mote/detnye/skjonnhet/article750794.ece  

Wen er verdt pengene, jeg er super fornøyd! 

//Sponset produkt

Ny sveis

Publisert: 25.03.2012 @ 17:16 Kategori: Hår Kommentarer: 1Har krøllet opp igjen sveisen litt. Det er veldig uvant selv om det er fjerde gangen jeg gjør det. Håper det varer litt lenger denne gangen en det har gjort før.

 

My new haircut

Publisert: 30.10.2011 @ 17:26 Kategori: Hår Kommentarer: 0

Jeg fikk meg ny sveis  på fredag og jeg liker det kjempe godt! for lengden bak er omtrent like lang som fra før og forran er det blitt tatt av masse, så nå kom krøllene bedre frem og det går ann å gjøre litt mer med det. Dette blir bra, selv om jeg må opp mye før for å fikse håret mer en før. hehe

TRESemmè hårmousse og hårspray

Publisert: 06.10.2011 @ 15:29 Kategori: Hår Kommentarer: 0

rett før helgen fikk jeg en pakke i posten, den inneholdt blandt annet hårmousse og hårspray fra TRESemmè, og for å si det sånn, så ser man forskjell om man  har i mousse eller ikke, håret får fylde og volum og krøllene holder utrolig godt. Jeg har jo permanent, og de dagene jeg ikke har i mousse har jeg rett hår med en gang. mens med moussen holder det utrolig godt hele dagen!

Hårsprayen er også kjempe god, den holder der den skal, ganske lett å børste ut, og håret har fortsatt volum effekten da man har børstet. 

Dette er mitt nye elsker-over-alt-på-jord! så ikke bare sitt der, løp, kjøp, nyyyt!


Nyheter fra TRESemmè

Publisert: 22.09.2011 @ 20:42 Kategori: Hår Kommentarer: 0

Endelig kommer det noe nytt fra TRESemmè, hårproduktene jeg elsker, shampooen og balsamen er bare elsk, og i tillegg hårspray og skum som gjør det det skal, gi volum og ikke hulteribulter hår. 

Denne gangen kommer de med noe som er virkelig nytt, nemlig helt natulig hårpleie, for hvem er vel ikke kjent med tørt og livløst hår? Med nyheten TRESemmè Naturals slipper du dette, den er fri for parabener, inneholder færre sulfater ig er helt silikonfri. Istede for alt dette inneholder den aloe vera, appelsin, jojoba, kokos og avokado-olje. Aloe vera og avokado-olje som er i både shampoo og balsamen, hjelper  til med å styrke håret, og gir håret glans og en ultralett følelse.

Moussen har sertifiserte ekstrakter fra appelsin og aloe vera som gjør at håret beholder sin natulige teksur og gir lanvarig volum, dette gjør at du enkelt kan få formet deg til en frisyre som holder. Sammen med Non-aerosol hårspray som hjelper til med å få strålende og natulig glans, kan du få en frisyre med masse volum som holder hele dagen. 

Gleder meg masse til å få prøve disse produktene, de er i butikkene fra september 2011, så tror de skal være ute allerede, om de ikke er det, kommer de snart!

-LØP OG KJØP! 

 

Hårshow på katta

Publisert: 08.06.2011 @ 15:48 Kategori: Hår Kommentarer: 0

Som jeg har skrevet litt lenger ned, så har jeg vært modell på et hårshow vi på design har hatt, idag så vi videoen som ble laget under showet, og den skal bli lagt ut på youtube. Legger ut videoen senere, da den har blitt lasta opp, men her er hvertfall noen bilder som ble tatt i en fotoshoot. kjempe gøy!tema er maskerade og jeg er goth. under masken hadde jeg en helt fantastisk øyenskygge, men hadde vi tenkt litt på det under fotoshooten hadde vi tatt av maska.

Krøller i håret

Publisert: 19.04.2011 @ 22:56 Kategori: Hår Kommentarer: 2Jeg har tatt permanent igjen, denne gangen er jeg mer fornøyd en sist, for denne gangen ble håret mitt krøllete, ikke rett igjen med en gang!

jeg måtte klippe tuppene litt, og forme det så det skulle bli mer hold i det, og ikke så tungt. det var egentlig godt med litt kortere hår, for det var så mye volum jeg ønsket.Da er det bare å håpe på at det holder seg sånn en god stund, så jeg blir fornøyd i litt fler dager en bare den første.

-hva syns du om krøller og permanent?

5 beste hårfrisyrerene

Publisert: 29.03.2011 @ 13:34 Kategori: Hår Kommentarer: 0

Pixien er feminin, fantastisk og klassisk.
Det krever mot å klippe håret så kort, men belønningen er at du får en frisyre som gjør deg iøynefallende. Dessuten kommer trekkene dine godt fram med en slik frisyre, og du ser alltid velstelt ut.

Langt hår med ulike lengder vil for alltid være en klassiker for dette er en lettstelt frisyre som får deg til å se flott ut.

Boben kan styles i utallige varianter, og den kommer tilbake i motebildet gang på gang.
Avhengig av hvilken bob-variant du velger vil frisyren være flatterende for enhver ansiktsform, og i tillegg kan den få fint hår til å se fyldigere ut.

Langt hår i én lengde er en klassiker, og klipper du lugg vil du få en helt ny frisyre uten å forandre for mye. Dessuten vil luggen skjule eventuelle rynker i pannen slik at du ser yngre ut.

Halvlangt hår med ulike lengder vil gi deg en tøff frisyre som du har mulighet til å variere i omtrent det uendelige.

Louis Vuitton

Publisert: 09.04.2010 @ 23:39 Kategori: Hår Kommentarer: 0

alle kulturer skal mikses sammen i en herlig fashionkavalkade, en verden samlet under samme motetak.
skrekkelig,viskes det. vågalt,aplauderes det med stempler i passet. Denim kombineres med blomster,khaki,batikk,kanvas og frynser, dette satt sammen med en svær afroparykk.

noen nøkkelord for stilen: pelshale på vesken, batikk og steinvaskede elementer, mønster og materialmiks, rysjer, khaki,brunt og militær, lyseblå øyemakeup og rosa skinn.

Alexander Wang fletten

Publisert: 04.04.2010 @ 20:12 Kategori: Hår Kommentarer: 3

 

Som dere sikkert vet, denne våren er det Alexandre Wang fletten som er HOT!

Jeg digger fletten, og skulle ønske jeg hadde så fint hår som modellene som sendes ut på catwalken.

Fletten er lett å lage og det finnes mange varianter, men «orginalen» er laget løt rundt hodet og den går ned på den ene siden av hodet.
Hva syns du om fletten?

hits