Link Link Link Link Link Link

Kategori: Designers

Acne SS12

Publisert: 08.05.2012 @ 17:02 Kategori: Designers Kommentarer: 0//acnestudios.com

 

Jenny Skavlan for Bikbok

Publisert: 02.11.2011 @ 18:14 Kategori: Designers Kommentarer: 1

Ja, nå er det ikke lenge igjen før nok en kolleksjon skal slippes for bikbok, og for tredje gang er det sammen med Jenny Skavlan. Dette blir kjempe spennende, men om man følger med på bloggen hennes får man se noen smakebiter på hva hun har å tilby denne gangen. 

"Det er en leken og glamorøs kolleksjon med mange stylingmuligheter. Jeg har latt meg inspirere av det glamorøse 70 tallet, fuglerike og preppy skoleuniformer med krispy hvite krager.  Den er bygget opp av elementer som bluser, krager, statementsmykker, lange og korte skjørt, sko, slengbukser og en deilig 70talls sauepelsjakke, så det er lett å kombinere og skape sitt eget uttrykk"


skjørt,bluse, løs krage og sko fra kolleksjonen

Håper dette blir bra!

 

Fam irvoll

Publisert: 07.06.2011 @ 13:34 Kategori: Designers Kommentarer: 0

Tenkte det hadde vært gøy å blogge om noe norskt, og Fam irvoll passer bra denne gangen, siden det er varme farger, mye spessielt og mye morsomt!

jeg ville nok ikke gått i alt av det hun har å by på. men om man ser på look booken hennes,på hjemmesiden finner mang fine kjoler, skjørt og topper. smykkene er heller ikke det værste, masse av det er supersøtt og virkelig noe man kan bruke.

men selv syns jeg noe av det kan gå litt over kanten, og da er det jo supert at noen tørr å gå med dette, og det er et stort pluss. tror designet er laget for at ikke alle skal bruke klærne, det skal være litt barnslig men samtidig noe stort. dette er blitt oppnådd, da det var hårbøylene og hattene med kaker på som tok av. man ser stadig vekk at både norske og kjendiser fra andre steder i verden går rundt med Fam irvoll hatter. bare det må jo være morsomt å se.

hva syns du om Fam irvoll?
kunne du brukt noe av dette?

ha en flott dag ute i solen(?) her regner det så man nesten ikke ser en meter forran seg..

Ukens designer, uke 18

Publisert: 09.05.2011 @ 09:58 Kategori: Designers Kommentarer: 0

Dette innlegget skulle kommet på onsdag, men vi drev med hårshow på skolen hele dagen, og da jeg kom hjem sovnet jeg med en gang, jammen meg hardt å være modell en dag. Er neimen ikke hverdagskost å måtte stå opp kl halv 5 for å være på skolen hele dagen med to fremvisninger og mye venting, før vi endelig i 6 tiden kunne dra hjem. Ble en travel uke for meg, og veldig lite tid til blogg,facebook og div andre ting jeg skulle gjort. håper dette blir en bedre uke, skal hvertfall pørve på det.

Denne ukens designer derimot er Beyond Vintage, som har fokus på vintage  tidløshet og at klærne er fra forskjellige steder i verden.
Om en liten stund blir det nettbutikk, men foreløbig finner man to butikker i Los Angeles og New York. På denne siden finner du klær fra Beyond Vintage og mange andre merker, her ligger også årets sommer kol.

ta også en titt inne på denne siden!

Ukens designer, uke 17

Publisert: 27.04.2011 @ 23:18 Kategori: Designers Kommentarer: 1

Denne ukens designer er Anna Sui, en amerikansk designer som leverer klær, sminke og accessories i europa, amerika, asia og midt østen, hvor hun selger mye av sine fargerike og kultur inspirerte klær.

Gjennom den 20 års lange karrieren har den 46 år gamle damen fått mange priser og kommet med mange kolleksjoner.

Selv tror jeg det blir litt for dystert for meg, men noe av det hun har å by på er flotte plagg.

Hva syns du om Anna Sui's  klær?
Hørt om hun før?

Ukens designer, uke 16

Publisert: 20.04.2011 @ 22:39 Kategori: Designers Kommentarer: 3

Denne uken er det Alexander Wang som skal pressenteres. Da han som 18 åring flyttet til New York for å studere på den prestisjetunge skolen Parsons the new school for design hvor det var fachion design som ble studert var han i 2007 klar med sin første design, og senere vunnet priser for deignen sin.

Wangs design er  men tilfeldig, kul og downtown preget stil hvor han henter inspirasjon fra nittitallet og fransk chic. kolleksjonene er ofte i svart og mørke farger for høst og vinter, mens vår og sommer kommer i enten hvitt og lyse farger, eller som våren 2009 da han kom med en fargesprakendes kolleksjon, fordi folket  ønsket det. 

Den 26 år gamle mannen har en lang karriere forran seg, og man kommer til å se masse bra fra denne karen fremover! 

Vårens kolleksjon er hvit, løs og luftig, men fortsatt elegant og tøff.

Ukens designer

Publisert: 13.04.2011 @ 22:36 Kategori: Designers Kommentarer: 1

Denne ukens designer er Acne, som i 1996 ble grunnlangt i stocholm for å la folket finne sin egen stil. Acne så et stort behov for mer utvalg i denim og laget 100 forskjellige unisex bukser, dette merket Elle magazine og merket ble fort stort og økende.

Siden selskapet økte, økte også designernes design, de begynte å produsere topper, skjørt og jakker. Og er store den dag i dag med både mote, grafisk design, film og reklame.

Dette er noe av det du finner av Acnes SS/11 kolleksjon.
Mer finner du på acnestudios.com

Designers

Publisert: 08.04.2011 @ 09:43 Kategori: Designers Kommentarer: 1

Tenker litt på å begynne med noe nytt, en gang i uka har jeg planer om å legge ut litt info og seneste kolleksjon fra designeren. dette blir i alfabetisk rekkefølge, og håper på at dette kan blir litt morsomt!hva syns du om prosjektet mitt?
dette er jo nesten som den gangen jeg blogget om sko fra spania.

hits