Link Link Link Link Link Link

Kategori: Hverdag

Hello New York!

Publisert: 14.01.2013 @ 15:01 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Oh my!!

Jeg gleder meg som et lite barn, vi har endelig fått bestilt tur til New York som kommer til å bli kjempe bra. Selv om jeg er på sparebluss om dagen da. Tross alt en russetid, sommerferie, studietid i vente som kommer til å tømme meg for penger. MEN litt må man kunne unne seg når man først er i New York. Det er enkelte butikker som er et must når man er der borte, jeg er ute etter gode butikker hvor man kan spare noen kroner, så om du vet om noen steder jeg bare MÅ innom legg igjen navn på butikk, gate etc. da blir jeg veldig glad! 

Det er fortsatt noen uker til vi skal reise, men det kribler i meg som et lite barn alerede. Jeg har jo sett på studier der også, kanskje jeg blir bitt av basillen og ender opp i USA i stede for England.. tiden vil i såfall vise! 

Og her skal vi bo

Ka ska me bli når me blir stor?

Publisert: 14.01.2013 @ 14:43 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Hei dere, lenge siden sist!

Jeg husker faktisk ikke sist gang jeg blogget, noe som må bety at det begynner å bli en stund siden. Fortiden går jeg siste året på VGS som er veldig mye jobbing og veldig lite fritid. Det skal bli utrolig godt når juni kommer og jeg endelig kan si meg ferdig med 13 års skole. Når jeg er ferdig med russetid, presidentskap og elevråd. For ikke å snakke om all jobbingen med skolearbeid. Påbygg ble mye hardere en det jeg hadde trodd, selv om man selvfølgelig kan prioritere ting på en litt annen måte en det jeg har gjort til tider, men et utrykk jeg har brukt mye i det siste, YOLO. Man lever faktisk bare en gang så det er nå man kan leve og ha det gøy, bli kjent med nye mennesker og gjøre ting man kan le av når man blir gammel. Man vet aldri når mans siste dag blir og jeg vil sitte i himmelen og tenke tilbake på et liv nede på jorden som ble bedre en det jeg hadde sett for meg.

Det går med stormskritt mot sommer, sol og ikke minst porten til voksenlivet, jeg skal flytte hjemme fra, begynne å studere og klare meg selv. Det vil bli et stort skritt å skulle pakke ned tingene sine og ikke se mamma og pappa hver dag, å måtte lage middagen selv og handle inn alt av mat. holde orden på det økonomiske, ja det blir mye å holde styr på men jeg vedder på at det blir mange gode stunder fremover hvor jeg vokser mye som person. Jeg gleder meg uansett hvor jeg ender opp med å studere. 

Så, hvor vil jeg studere til høsten lurer du kanskje på, hva skal det bli av et menneske som meg? Jeg er usikker selv, men en ting er sikkert og det er at jeg skal bli noe kreativt. Det kribler i fingrene når jeg ser på innredningsprogrammer på TV. Jeg er nok over gjennomsnittet intressert i design, interiør, moter og alt som hører til. Vi får se hva det blir men jeg ser på noen skoler i England og i Oslo. Jeg får bare søke og se hvem jeg ender opp på, kanskje jeg ikke kommer inn en gang. Da vet jeg ikke hva jeg ender opp med å gjøre, Mexico kanskje eller Bali. Det er virkelig vanskelig å bestemme seg for hva man skal bli når man setter store forhåpninger til seg selv. 

 

På'n igjen

Publisert: 28.08.2012 @ 21:00 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Fysøren så kaldt det er om dagen, jeg har alt hoppet inn i boblejakken, og der er ikke lenger ut på høsten en august! Jeg lurer på hvordan denne vinteren blir, kjenner jeg gruer meg litt.

Med høsten hører skolestart og oppstart av andre aktiviteter, jeg fortsetter suksessen fra i vår med medlemsskap på nærmeste treningsstudio, satser på at jeg blir sprek i løpet av vinteren. Har i alle fall fylt opp skapet med mye motivasjon i form av nye sko og masse klær! Jippi.

Og nå kom mormor hjem fra stryn, hun har handlet på moods of norway, hihi! Jeg er fornøyd!

Hamar Music Festival!

Publisert: 29.06.2012 @ 01:18 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Nå kan jeg skrike ut i vildensky, jeg har i kveld hatt det helt supert, sett Team me, Maria Mena(min stjerne nr.1) OG Lido lido! For ikke å snakke om at Italia er videre til finalen i EM, snakk om bra timet at jeg er i Italia da finalen spilles på søndag, dette blir stemning!!

 
Team meMaria Mena 


Lidolido! 
 

Det blir nok ikke mye blogging da jeg er i Italia heller, men det er bare å følge meg på instagram: isvergja, regner med å poste noen bilder etter hvert som brunfargen kommer, også av alle de kjekke italienerne da. Jeg skal i år, som i fjor spise så mye is at jeg nesten sprekker også skal jeg fylle opp med pizza og annet godt fra det italienske kjøkken, Jeg virkelig elsker Italia! Da spessielt sør-Italia. Det er noe med de små landsbyene og forskjellen på rik og fattig, spenningen som var i Napoli er jo også litt forskjellig fra både Hamar og Oslo, kom heldig vis ikke over noen skyte drama i fjor, og slipper nok unna i år også! 

Blogges under sitrontrærne neste gang dere, håper dere får en fin og god sommer! 


 

Snart sommer

Publisert: 07.06.2012 @ 11:25 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Hei dere, lenge siden jeg har fått blogget nå, det nermer seg sommer og ferie så nå er det siste innspurt på alt. Jeg var i Oslo for et par uker siden, da ble det mye shopping på meg og det fikk svi litt i lommeboka. Så nå er det bare å spare alt som kommer inn. 

I neste uke har jeg eksamen, tror det skal gå bra, bare det er et lett rom vi skal innrede. Jeg går på interiør, så min praktiske eksamen går ut på å tegne plan, oppriss og perspektiv av et oppgitt rom, i riktig målestokk selvfølgelig. Så må jeg finne møbler og veggdekor, som jeg skal sette sammen til et materialkart. Så det er mye som skal gjøres på de 5 timene vi har til rådighet. Det er også to dager med forberedelse som jeg må bruke på å finne møbler og slikt. Det skal bli godt å bli ferdig nå kjenner jeg, og gud som jeg gleder meg til Italia. 

I år som i fjor reiser jeg ned til Italia, det er virkelig så flott der at jeg må si det er mitt paradis. Det er noe med sjarmen disse små byene har, trange gater med masse folkeliv. Det er virkelig noe annet en her hjemme hvor du om du er heldig ser en og annen gå gjennom gågata. Maten er jo også fantastisk, pizza og pasta hver dag klager jeg ikke over! hehe

 

 

Vått vårvær

Publisert: 26.04.2012 @ 22:33 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Jeg er fornøyd for tiden, støvler er blitt kjøpt, jeg har kommet godt i gang med vesten jeg skal sy meg og jeg har fått fikset en del andre ting. Blant annet klippet en shorts, som jeg tror jeg skal feste på nagler på.

Hunterstøvler i svart var det jeg endte opp med, faktisk eneste de hadde som passet meg, hurra for store bein. Og som dere vet, det er jo ikke akkurat sol og sommer for tiden, mer regn og enda mer regn! Eneste som er fint med dette været er at jeg føler jeg gjorde et godt kjøp ved å kjøpe støvlene til full pris istede for på tilbud som de er denne uken hos Coop.. just my luck! 

Kaffe latte og chai latte er det jeg drikker på slike dager, noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne hatt en kaffemaskin på skolen, som laget like god kaffe som den jeg har hjemme. Peiskos er også koselig på kalde og veldig våte vårdager, det er ganske koselig, om man har tid til å sitte nede en stund å bare nye dagene.

Jeg har vært på siste utplasseringsdag i dag, hos Hege Wølner, det har vært utrolig morsomt og jeg har kost meg skikkelig, idag kom det inn regntøy, og på hvilke annen dag hadde det passet bedre? Det høljet jo ned, og jeg angret til tider på at jeg ikke hadde på meg støvlene idag, hehe! 

Hadde jeg ikke vært på utplassering idag er det klart jeg ville vært i Hamar, uten for tinghuset og sunget for full hals, jeg er så stolt av å være norsk på dager som dette, og jeg husker uken etter 22.juli som om det skulle vært i går, jeg har ikke skrevet noe som 22.juli her på bloggen fordi jeg ikke øsnker å gi personer så mye oppmerksomhet, men når folk stiller opp for landet sitt og viser at sammen er vi streke og fulle av kjærlighet er det virkelig verdt å skrive noen ord om det! 

Snakk om kjendis party!

Publisert: 25.03.2012 @ 17:04 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Dagen var kommet og alle var klare for tur, SPEKTRUM-MORTEN RAMM og hvem hadde vel trodd at jeg kunne fikse bedre biletter en jeg faktisk gjorde! Du vet hun idol dommeren, de gutta fra Torsdag kveld, brodern til selveste Rammer`n. Jadaa, de satt på setene forran oss, så selv om biletten kosta nermere 600 kr. så brydde vi oss ikke noe om det lenger.

Showet var heller ikke dårlig, lenge siden jeg har ledd så mye tror jeg, og jeg ler jo stortsett hele tiden. Har fortsatt vondt i kjeven. Du lurer kanskje på hva denne gale mannen fant på, og tenker sikkert, herregud, hvordan klarte han å fylle spektrum 2 ganger.. og hvorfor var dette såå bra. Det var bare utrolig mange bra og kjente folk som var med, jeg kan ikke nevne alle en gang for hele kjendis norge var der! Til og med Marit Bjørgen!! 

En veldig morsom kveld jeg ikke angrer på at jeg var med på, om den kommer ut på DVD burde den kjøpes av alle i hele Norge, for dette var virkelig bra underholding! Var du i spektrum i går kanskje?! 

Det er vår

Publisert: 14.03.2012 @ 17:05 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Jeg sitter i skrivende stund med en kopp kaffe, og ser ut på snøen som smelter, fort! og herregud så glad jeg er for det, nå er det bare litt mer varme som skal til før jeg kan kjøre til skolen! Hurra! 

Dette er 5 dagen det er fint vær tror jeg, og alt som heter snø er snart borte, det er bare herligherligherlig! Uggs er byttet ut med lettere sko, boblejakka byttet ut med en lettere jakke og jeg kan bruke solbriller, bare godt det her!
Har til og med begynt ute sesongen, jogget ute i forje uke, det var kjempe godt! 

Kjører catstyle!

Publisert: 06.03.2012 @ 15:16 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Ok, skjerpings, seriøst! Men jeg har på en måte gyldig fravær, fra torsdag til i dag har sofaen vært mitt tilholdsted, når feberen og alt det der slipper til er det jo ikke så mye mer man orker. Jeg tvang meg selv på skolen på fredag og sov fra jeg kom hjem til jeg skulle videre på jentekveld, for å levere julegaver, vet jeg er rask! 

På lørdag skulle jeg egentlig på fest, men da jeg bare ble værre og værre utover dagen måtte jeg melde pass, søren, hadde gleda meg.. men hørte på søndag at det ikke hadde vært det helt store, bra jeg ble hjemme! Søndag ble også en sofadag, tror jeg så på tv hele dagen, det er utrolig at det kan være så mye dårlig på TV på en søndag, trodde det var "tv dagen" og siden jeg brukte  hele dagen på sofaen i går også har jeg bare kunne se ut av vinduet på snøen som sakte men sikkert smelter. Det bare gleder meg, kjenne lukta av vår når man kommer ut, fuglene som kviter( selv om det bare er fint den første dagen, når man blir vekket på en fridag av den lyden vil man helst gjøre noe drastisk med de)  også finne frem scootern, det er liksom årets høydepunkt, hehe! Nå kan jeg snart ta den frem, må jo bare bli frisk først. 

Idag har jeg også vært hjemme, jeg har brukt dagen til noe annet en å ligge på sofaen, er rett og slett drit lei! Så idag har jeg malt igjen, endelig fant jeg på noe å male. Lenge lurt på hvordan jeg skulle begynne, og nå har jeg et skikkelig vår/sommer bilde på gang. eller, det er kanskje litt påske, siden det er veldig gult, hehe! 

kjørt samme stil som katten de siste dagene

Reiser på hyttetur

Publisert: 21.02.2012 @ 12:35 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Jeg er hjemme fra København, og jeg skal si dere kofferten ble full, og jeg handlet enda litt mer etter at den ble lukket, det gikk fint da, og det lille jeg kjøpte skal jeg vise dere på torsdag. jeg reiser på hyttetur nå nemlig, det blir veldig koselig vet jeg! 

Skal bli godt å slappe litt av oppe på fjellet, også er det en ganske så ny hytte, og det liker jeg. Er ikke så veldig fan av gamlehytter uten vann og strøm. Boblebad og badstu skal bli godt vet jeg, hihi. Har med meg ski også, så kanskje vi ender opp med å være skikkelig spreke også, 

Jeg har trent så langt idag, løpt og pumpet, blir så sterk at folk burde bli redde for meg.. hoho(håper dere ser ironien)

Nå må jeg forte meg tilbake til pakkingen, kjempe fint vær å reise på hyttetur idag da, det er jo så fint vær! Påskesol! 


pusen var veldig glad når jeg kom hjem i går, hun er så oppmerksomhetssjuk hele tiden, hihi! 

Oslove

Publisert: 16.02.2012 @ 22:11 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

I dag har jeg vært på utdanningsmesse i spektrum, og før turen var jeg egentlig ikke såå gira på å dra på den, siden de jeg har vært på før liksom ikke har vært så mye å skryte av. Men det ville jo også vært fint å vært der, siden jeg ikke er helt sikker på hva jeg vil etter VGS, og siden jeg bare har igjen neste år, så er det jo lurt å begynne å tenke ut hva jeg vil inn på. For hva skal jeg bli liksom, hva er det jeg skal jobbe med da jeg blir "stor" 

Sånn jeg ser for meg livet mitt nå havner jeg nok i utlandet et sted, og etter turen i spektrum idag er det New York som frister mest. Men selvfølgelig, det er mye som skal fikses og mye som skal tenkes ut før jeg eventuelt setter meg på flyet for å studere i USA. Er jo ganske mye penger som skal brukes, og det er jo viktig at man trives med det man går på. Det blir helt sikkert hardt også, men det er jo det som er morsomt, right? Å ha noe å gjøre er jo mye morsomere en å ikke gjøre noe, man lærer jo ikke noe av å ikke ha noe å gjøre.. 

Det blir nok mye lesing og undersøking om forskjellige studier fremover, må jo ha et mål å jobbe mot neste år, trenger motivasjon!

 

Tilbake til pakking, københavn i morgen! 

Om du er lei deg..

Publisert: 08.02.2012 @ 17:07 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0Noe jeg syns hjelper er å finne bilder og fine ord, Jeg følte meg hvertfall bedre etter å ha lest disse. We♥it! 

 

I morgen kommer atter en dag!

Publisert: 07.02.2012 @ 00:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Jeg kommer sterkere tilbake i morgen, har masse å skrive om, og er veldig motivert! Kommer noe sånn som vår/sommer, farger, trender, inspirasjon og helt sikkert masse motiverende ord.. har vært i tenkeboksen et par dager nå, og er ferdig med det, klar med blanke ark, kanskje jeg skal måle et nytt bilde en dag, for å vise for meg selv at jeg er min egen lykkesmed! Bortsett fra at det bare gjelder visse ting og ikke ting som omhandler Norge/ verden( har vært på politisk møte i dag, Jeg syns det er viktig å vite noe om politikk, Skal jo snart stemme selv, og alt fikk mer mening etter sommeren'11, vil ikke skrive så mye om det her på bloggen da jeg mener dette er noe som skal minnes som venner og kjente ikke som ord på en random blogg, det er for upersonlig for meg å legge ut om noe sånn..)
I kveld har jeg også blitt revet med av mamma til å fylle ut mer på et slektstre jeg begynte på for noen år siden, Jeg fant en side hvor jeg la inn de jeg viste så har det etterpå kommet på mange, er oppe i et par hindre nå, pluss at pappa skulle finne noen fra hans slekt. Syns det er litt morsomt å vite hva de forskjellige het, og kanskje finne svar på hvorfor folk heter det de heter.

Nå kvelder jeg, voksesmerter i begge beina men jeg skal vel egentlig ikke klage etter å ha sett gårsdagens episode av "ingen grenser" fysøren for en gjeng! Jeg blir stolt hver gang jeg ser Kari i Hamar, neste gang jeg ser hun skal jeg gå bort å hilse på henne og fortelle henne hvor flink hin har vært og at hun virkelig må være stolt over seg selv. Jeg tror ikke jeg hadde hatt sjans på den turen, i alle fall hadde ikke humøret vært på den positive siden, Hehe..

Nei nå har det gått noen minutter til.. søren! Bildet er laget til tante, ga henne det på lørdag da jeg var der, hva syns du? Liker du abstrakte ting/bilder?

Utslitt

Publisert: 31.01.2012 @ 21:12 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Heidere, det er tirsdag, jeg har hatt en helt jævlig dag, startet med at jeg bråvåknet da bussen var på skolen og jeg nesten ble vekket! DET VAR FLAUT!!! så fikk jeg kjeft av læreren i engelsken, han bare var sur idag, og resten av dagen gikk til å fargelegge perspektiv, kjempe gøy. Det som også gjorde at dagen ikke har vært så bra er at jeg hadde med meg en knekkebrødpakke det vare var igjen to knekkebrød i, og jeg hadde ikke tid til frokost, så da ble det frokost og lunsj i samme slengen. Fikk heldigvis dra før da, så jeg spiste fire brødskiver da jeg kom hjem, godt for magen! 

Så dere, dro jeg på trening, som var et helvete idag, intervaller på mølla og en ganske så hard styrkeøkt, men jeg har godt av det, og jeg skal jo ha DEN kroppen til sommeren, yee right! Så nå har jeg skrevet inn alle øktene jeg har hatt etter jul på mylog.no Det er jammen kjekke saker, kan skrive inn hva du trener, hvor lenge og sånn, også kan du legge inn måltider hvor det blir regnet ut kallorier og alt sånn som man egentlig ikke trenger, men som bare er morsomt å vite. Som foreksempel at på en zumba time forbrenner jeg 10 appelsiner, en halv grandis og fire pølser. kjekt å vite det! 


Stolt over meg selv, derfor får dere se hvor mange ganger i uka jeg leker sprek, høhøh! 

og nå trenger jeg ny motivasjon snart, nytt treningstøy hadde ikke vært feil. 

Nå er det tid for is, te og tv, sunt og godt! 

sunday, no fun day

Publisert: 29.01.2012 @ 15:23 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Jeg er på den kreative latsiden idag, se det fra den kreative siden, jeg har brukt halve dagen på sofaen, og jeg orker ikke mer, jeg er rastløs, lyst til å gjøre noe gøy, men vet ikke helt hva og orker egentlig ikke. Derfor skal jeg fikse noen småting, bli ferdig med noen prosjekter og begynne på noen nye, har noen planer som bare venter på å slippe seg løs, tror dette blir bra! 

Måtte bare oppdatere dere litt, håper jeg kommer godt i gang med noe idag, så jeg kan vise dere! Har en vest og shorts i hodet, men vet ikke om jeg har stoff til shortsen,  hadde vært morsomt om jeg fikk til den. og jeg må få gjort ferdig silkeblusen min en dag ganske snart. 

Det som har vært bra idag er dette:

 

Ønsker meg helt sinnsykt en beetle 2012 modell!! Det er liksom himmelen på fire hjul, siden Vespa er himmelen på to, hehe! 

 

 

Nå er det heite meg hælj!

Publisert: 27.01.2012 @ 21:20 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Nå er det heide meg hæælj! Eller noe sånn, det smaker godt hvertfall! Denne helgen er proppet full med morsomheter, jeg begynte med å ta meg en løpetur på mølla, slitsomt, men hva gjør man ikke for bikini sessongen? I morgen er det jobbings, konsert og jentekveld, kjempe kos! og på søndag er det opp på messe i Lillestrøm, det gleder jeg meg skikkelig til! Hilse på Mokki og se hva de nye trendene er, masse fint som skal bestilles også, selv om mamma var der en tur i går. 

Ellers så har denne fredagen vært så som så, jeg har sett ferdig pretty little liars, stått ute i masse snøvær pga. brannalarm på skolen, hørt masse babbel fra læreren, og skrevet alfabetet X-antall ganger, tror jeg kan det nå.. som om jeg ikke kunne det fra før. Du vet håndskriftsbøkene man fikk på barneskolen? slike ark har jeg brukt dagen min på, fordi det er noe med at vi må skrive etter ISO-standar. Skjønner jo det, men det skulle da være mulig å gjøre noe annet også, en bare å skrive hele dagen. 

Nå sitter jeg i sofaen, skal bake en kake jeg skal ha med meg i morgen, musikken er på, og jeg er ganske sliten etter trening.. Folk sier man får energi, jeg tror jeg sover mer nå en jeg noen gang har gjort! 


Pretty little liars er så spennede og jeg må ha med meg alt, derfor det tipptopptommelopp headsettet! U like? 


Avhengig av PLL!

Publisert: 25.01.2012 @ 23:10 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Jeg er blitt hekta på pretty little liars og har gått inn i en slags bloggdvale, eller bare ikke fått tid til å poste innleggene jeg driver med, har to på gang hvertfall, de kommer om ikke lenge, jeg er hvertfall snart ferdig med alle episodene i sesong 2, som har kommet til nå, sykt spennende! Her er bevis, Jeg koser meg hvertfall, og mellom episodene lager jeg meg chai latte eller cappuccino, namnam!

Hello

Publisert: 15.01.2012 @ 21:48 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Var ikke mye blogging her de første ukene av 2012 nei, men nå, denne søndags kvelden skal jeg få ned noen ord her.. motivasjonen er ikke Møkkamann på øret, eller skal jeg si "mokkamann"? LOL, jeg blir oppgitt over at madcon kan rase så mye mot Plumbo, som med en gang sa at det var tull!! Madcon som til vanlig tuller hele tiden, burde ta dette som en spøk og det burde alle andre også, dette er tross alt 2012!! 

over til noe annet, 2012 har med seg snø, latter og sene kvelder.. Skole, trening og ellers ikke stort er det som skjer om dagen for meg. Tenk at jeg har begynt å trene, og det er heller ikke så ille som jeg hadde trodd det ville bli, kanskje noe med at når man går i følge er det litt lettere?! I allefall, sommeren kan bare komme til meg! 

om et par uker, det vil si, mange.. reiser jeg en kjapp tur ned til København, for å fa en liten avlasting fra denne "travle" hverdagen, shoppe litt til sommeren og bruke siste rest av penger før jeg setter alt som heter lønn inn på konto, spare til russetiden.. 

Denne helgen har jeg brukt på jobb, ta bilder, være med gode venner og egentlig bare slappe av. Nu trenger jeg et innlegg med litt stiletter, kjoler og glææm! Snart tilbake med det! 

2012

Publisert: 05.01.2012 @ 22:09 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Godt nytt år! Inne i 2012, som skal bli et bra år, jeg har alt vært to ganger i stangehallen denne uka, så nå skal det bygges muskler! Vet ikke helt hvor ladd jeg er etter at gårsdagens stølhet har preget meg i hele dag, men skal nok få opp litt motivasjon da Anette også kommer i gang. 

Men å skirve om trening er ikke så kult, siden det faktisk ikke er det morsomste jeg vet.. vet vel egentlig ikke hva det morsomste jeg vet er, uten om å sove og sitte stille. 

Jeg ser egentlig frem til 2012, skal ut på så masse morsomt, og jeg har jo nevnt egentlig det meste, Italia, Morten Ramm, Maria Mena, Operaen og oppsparing til en fet russefeiring.. Det sier seg jo selv at det blir en del jobbing på meg dette året, men jeg skal nok klare meg helt fint, kjekt å ha noe å gjøre. Begynner jo også i 3 klasse til høsten, blir skummelt! Da er jeg plutselig ferdig med VGS også snart. Lurer på hva det skal bli av meg..Lyst til så mye, det eneste jeg vet er at det må være noe kreativt, som ikke er å gjøre det samme hver dag, ingen dag skal være lik.

Håper 2012 blir et bra år, bedre en 2011, og at jorda ikke går under! Kommer sterkere tilbake da jeg er mindre støl! 

25 uker igjen!

4dag(itte) på Hvam!?

Publisert: 28.12.2011 @ 14:33 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Hei dere, idag er det 4 juledag, Mariell har akkurat forlatt redet og jeg driver å fikser litt på julegavene som jeg skal levere en dag denne uka. I kveld skulle jeg egentlig til partylåven Hvam, men siden gårsdagens partylosers klarte å lage så mye bråk så dagens fest er avlyst skal jeg tilbringe kvelden i kjente å kjære vestbygda! 

Anette kom hjem fra Tanzania i dag og hun skal vist ikke sove før i kveld så da kommer jeg på besøk for å holde hu våken! Lenge siden jeg har sett den kråka, så nå blir det vel ikke måte på skravling, haha!

Ellers så sover jeg, ser på film og fikser på de julegavene da.. tok meg nok litt vann over hodet, men jeg blir da ferdig en dag..! (kommer bilder) 

Jeg fikk også de jeg ønska meg til jul, vespa klokke(!!!!!!!!) moods of norway jakke, filmer, bøker og litt andre ting.. 

Kom til å tenke på en ting, det er jo ikke snø, nesten så jeg kan ta en tur med vespaen, wihuu, gleder meg til sommeren! 

Forvell, håper dere har en like chill jul som meg! overåut,tut tut! 

Jul er stress..

Publisert: 19.12.2011 @ 23:05 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Dagen idag har vært noe av det kjedeligste på lenge, selv om det var ganske godt å få gå hjem noen timer før idag.

Starta jo dagen med å forsove meg, glemme skoene som jeg skulle ha på jobben, så jeg måtte løpe hjem igjen før jeg spurta til bussen(rakk den akkurat) fikk ikke sove på bussen, så var trøtt da jeg kom på skolen, der vi hadde en litt kjedelig time, hvor jeg ikke gjorde noe. 

Så var det lunsj, kjøpte pizza og hør PIZZAEN VAR IKKE NOE GOD IDAG, var såå skuffa, kantinedamene på katta hadde på for mye løk.. så stressa jeg videre til timen som begynner fem på 12 på mandag og ikke fem over, så film om arkitekter og design.. sånn typisk minimalistist og barokk, var litt kjedelig det også gitt, så øya gled igjen, våkan av at læreren snakka, og det var litt flaut! FML

Etter dette skulle klassen spraye noen stjerner, som det endte med at jeg og Toto gjorde.. før jeg gikk på jobb. 

Beste med den dagen her er vel at vi fikk ut mange leveringer og at jeg fikk dra hjem før, spise noe annet en pizza til middag og fått meldt meg på 4 dags fest på Hvam. Nå blir det jul dere! 

Skal prøve å komme opp til mer riktig til i morgen, huske alt og jobbe noen timer lenger.. penger i kassa, jeg blir glad, alle rundt meg blir glade, livet smiler! (Eller noe sånn)


Er morsom om dagen.. Le litt da!

Maria Mena konsert

Publisert: 09.12.2011 @ 16:49 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

ÆÆÆÆ! Jeg tror jeg selv har gitt bort en veldig fin bursdagsgave til min gode veninne Anette, hun og jeg er veldig glade i Maria Mena, og jeg ga derfor bort en billett til en konsert på nyåret, og det viser seg at hun skal til Lørenskog den 29 Februar. Hun skal også spille på Hamar, men da er vi for små..vinterbarn er ikke alltid like kult.

Men vi skal på konsert så fort jeg får bestilt, og da er det jo bare å glede seg masse til nyåret, da blir det konsert og tur til Oslo i mars på Morten Ramm, hoho! mye å se frem til! 

Og når jeg er ferdig med dette er det heller ikke lenge til sommerferien, da er det tur til Italia, å fyttigriisen som jeg gleder meg! Idag er det 203 dager igjen! :D 


Santa Maria di Castellabate <3 Ligger ca 2 timer unna Napoli, så er ganske så langt sør.

 

-Ha en god helg, jeg skal fikse på noen julegaver og jobbe denne helgen.

Wordfeud

Publisert: 05.12.2011 @ 16:40 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Har desverre blitt hekta på wordfeud, det har kommet under en millimeter snø, spiste is på skolen og jeg fryser når jeg venter på bussen! Kommer sterkere tilbake, kanskje allerede i kveld!

Naturen kaller

Publisert: 29.11.2011 @ 23:34 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

I disse dager skulle det vel egentlig vært mange minuser og høye fjell med snø, men det er det altså ikke, i allefall ikke her jeg bor. Derimot har berit kommet på besøk, i noe mindre grad en det bergenserne har fått kjenne. Og det er jeg glad for, skulle tatt seg ut om mjøsa hadde hevet seg 20 meter for så å kaste seg inn mot land og ødelegge det som er. Den norske stat får kjenne på pengene så lenge vi har de, om naturen og folk skal drive på sånn som nå vil det koste oss masse tid og penger.. dette er ikkje braaa!

Mobilblogg

Publisert: 28.11.2011 @ 00:27 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Halleluja! Blogg.no har gjort det mulig for Android å blogge via deres app! Og det er supert på mange vis, kanskje jeg får blogget mer, Heh, jobber med noen innlegg, men så er det jo så mye som skjer om dagen, egentlig ikke, men alikevel ikke tid nok til å blogge nok ganger.. blir flinkere snart!

Bursdagsbarn

Publisert: 25.11.2011 @ 16:15 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Endelig kom dagen jeg har venta på litt for lenge nå, hehe! bursdagen min er den dagen i året jeg spiser mest kake, og jeg er et kakemonstrer..til tider ikke bra, men på dager som dette gjør det ikke noe! 

På skolen idag fikk vi kake,siden vi har sånne kakevenner så Hindel skulle bake til oss i klassa, juhu! Nå reiser jeg snart på konsert også blir det fult hus når jeg kommer hjem igjen,

Dagen kunne nok ikke blitt bedre en den er! og i tillegg ble oreokaka jeg lagde i går heller ikke så ille, i utseende hvertfall. 


Dette er en tipp topp tommel opp dag! :D

Ha en fin dag videre! 

Babor hudpleie

Publisert: 13.10.2011 @ 20:53 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Denne uken har jeg høstferie, og det er jo kjempe godt. Begynte den med et par dager på Savalen, og der er det jo spa avdeling, som jeg benyttet meg av. På mandag var jeg på krystallmassasje noe som var kjempe godt, selv om jeg ble støl dagen etter..(?) 

Vi hadde leid en hytte med plass til 14, og den passet oss ganske så bra, greit med vann og strøm egentlig, så man slipper å føle seg så udigg, selv om litt av hyttekosen blir borte.

Hvertfall, på Savalen bruker de en serie med navn Babor, og mormor hadde kjøpt med noen produkter da hun var ferdig med den siste bahandlingen sin, jeg fikk en peeling som jeg testet ut i dag. Den gir huden ny glans og tar bort urenheter i huden. huden min ble flrisk og fin etter at jeg hadde prøvd den, også lukter den godt. Det er noe jeg syns er viktig med et produkt, at det gjør det det skal og at det ikke lukter vondt. 


Har du vært på savalen før, eller kanskje spa?

Liten update

Publisert: 06.10.2011 @ 15:11 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

For en travel uke, hvorfor skal alt skje på en uke, og det er uken før høstferien. jaja, da kjenner man vel at man har godt av ferien da helga kommer. 

På tirsdag var jeg på Lillehammer tur med klassen, vi var en time på Maihaugen hvor vi så på hus fra 1900 tallet og opp til idag, det var ganske spennede å se at vi idag har masse fra de forskjellige tidene. og hvor mye som er blitt tatt med til re-design. Etter å ha slitt oss ut opp alle bakkene og gått ned igjen samlet vi oss på peppes, hvor vi spiste før vi tog toget hjem. kort og grei skoledag. 

Jeg dro opp en time før resten av klassen, slik at jeg fikk shoppet litt, kjøpte meg ny levis bukse og en genser fra bikbok. Elsker buksa, kunne gått med den for evig! hehe

I går(onsdag) hadde vi først 3000 i gymmen, slitsomt! så kom vi til norsken hvor det var skriveøkt, som vi ikke hadde fått beskjed om, men det gikk da det også. og i siste timen hadde vi stor samf. prøve. som jeg håper gikk bra. skal kanskje ikke klage da det er årets første prøve. 

Og i dag har vi hatt hjemmearbeids dag, har laget en logo, og jeg kan vel si at det tok jammen meg lang tid!! men litt morsomt selv om jeg ble veldig sint på photoshop etter en stund, he-he!

Dagens ukes update, kommer snart et innlegg om TRESemmè produktene jeg fikk i posten her en dag!

Interiør

Publisert: 24.08.2011 @ 16:45 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0
Siden jeg nå har begynt på interiør blir det nok litt mer om det fremover, men også mote og slikt som før. Har mye bedre tid til å blogge nå, får faktisk satt av 2 timer i uka som skal brukes til blogg på skolen, så det blir morsomt. Skal også ha om design, Photoshop og dataprogram er utover året, så da blir det kanskje et annet design en gang jeg får fikset på det.

Akkurat nå driver vi med noe som kalles for Montana hyllesystem, ganske morsomme måter denne danske designeren har laget dette på. Google it!

Siden blogg.no ikke har kommet med noen android app enda, noe som er litt synd, får jeg nøye meg med iPad eller pc. Men går vel det også;)

Back..

Publisert: 24.08.2011 @ 16:20 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1
Mye som har skjedd denne sommeren, nå er jeg vel tilbake på skolebenken, hau a meg! Dette kan bli et interessant skoleår. Men skalnok klare å holde ut dette også.
Etter mye om og men ble det til at jeg ikke flyttet(noe jeg egentlig skulle) jeg begynte ikke på medier og kommunikasjon(noe jeg egentlig skulle) isteden slo jeg vist til å tok et år til på design og håndverk, vg2, interiør og utstillingsdesign. Lærerne er jo greie, så får håpe dette går fort og at jeg kommer meg av gårde ut i verden, hehe.

etter alt som har skjedd denne sommeren ville jeg ha en pause, føltes ikke riktig å sette seg ned å skrive masse rart om være og vind, og helt gjemme bort alt som skjedde i Oslo og på utøya, det er noe som har boret seg fast i meg, og kommer til å sitte i lenge, Hedmark AUF mistet 2 gutter, noe som er 2 for mye! Det kan ikke beskrives, det var en rar følelse å se vennene gå rundt på skolen mandag morgen uten Andreas, det var også utrolig trist å se Mo uten Isma da jeg var på maxi for litt siden. Mo og Isma gør Hamar til Hamar på en måte, de er med på det som skjer, de sprudlet alltid, sang og danset over alt!
Og andreas, tror jeg aldri har opplevd en gutt som var seg selv hele tiden, som alltid smilte, sa hei til de som gikk forbi og fikk deg til å smile, selv om du ikke kjente han.

Jeg kjente ikke noen av de personlig, men viste godt hvem begge var, dere er dypt savnet gutter! Alltid kommer dere til å bli husket for den gleden dere spredde!

Dette ble veldig mye om utøya tragedien, blir nok det eneste jeg skriver om det, man må på et tidspunkt komme seg videre, men man må ta det i sitt eget tempo. Hold sammen!

Bli med i en konkurranse

Publisert: 23.06.2011 @ 22:51 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

mens jeg nyter late dager i Italia kan dere klikke dere inn på bildet under, der finner dere en liten undersøkelse/konkurranse som dere kan vinne flotte premier, iPad2,speilrefleks og andre flotte premier.

det hadde vel vært morsomt med et nytt leketøy i sommer, så man kan huske sommeren 2011 som den beste, selv om den er til tider full av regn.

vet ikke om jeg kommer innen for internett mens jeg er borte. så snakkes om 2 uker!!

 

Ljus

Publisert: 18.06.2011 @ 14:40 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0
Sommer!

Publisert: 17.06.2011 @ 20:00 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Endelig kom sommerferien jeg har ventet på i mange uker  nå, tiden for å bli litt brun på beina, kan ikke akkurat skryte av været de siste ukene, regn regn og atter regn. skal bli godt med to ukers ferie i Italia, med shopping i Napoli, hus med stor hage og basseng, jeg gleder meg!

håper på å få tatt masse bilder når jeg er på tur, og at det ikke blir noe mafia opprør mens vi er der, det klarer jeg meg helt fint uten.

har tatt bilder, litt inspirasjon til sommeren. kommer litt senere!

Sketch up

Publisert: 08.06.2011 @ 08:38 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Sitter på skolen, på interiør og vi driver med et program som heter Sketch up, google program som det visnok er mange arkitekter som bruker når de skal lage modeller av hus, møbler og egentlig alt mulig. helt utrolig at man kan lage hva som helst, med hvilken som helst form. superkult! selv om det er litt vankelig da, siden det er mye som man skal lære, hvertfall hvordan de forskjellige elementene skal brukes for at det skal bli riktig.

på bildet under ser du et hus jeg fant på google, dette er laget i sketch up, og under ser du det jeg driver med. ikke kommet så alverdens langt med det enda, skal sette inn litt møbler, fikse tak og hage, så nå begynner moroa, blir spennede å se om jeg i det hele tatt klarer å få det til å se bra ut.

har du prøvd sketch up før?

Lenge siden

Publisert: 29.05.2011 @ 12:15 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

hei dere, nå er det lenge siden jeg har fått blogget noe. har som sagt under her hatt eksamen, som gikk helt greit.. så håper på at karakteren blir bra. nå ser jeg virkelig frem til sommeren, skal bli godt med litt fri fra skolen, slippe å stå opp grytidlig hver morgen og komme hjem da sola går ned. men høsten kommer fortere en vi aner, og da er det på'n igjen.

hvertfall skal jeg få blogget litt, jeg har fått dilla på ringer, ikke fått så mange enda, men så fort jeg kommer meg til Italia skal jeg nok finne meg noen ringer, som ikke alle andre har. og det liker jeg. Ser jo på skolen, alle går rundt med HH jakke, de gule hettene lyser opp. var en som spurte meg på fredag-fått dere klasse jakker. og det sier jo litt om hva som synes. hadde ikke fått kommentaren om vi hadde brukt samme bukser.

Gardin fra Designers Guild

Publisert: 17.05.2011 @ 00:28 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Denne uken fikk jeg gardinen min fra Designers Guild, pappa var så snill å hengte den opp for meg, så nå kan jeg sove lenge om morgenen, uten at sola skal forstyrre søvnen min, selv om jeg er ganske så vant med å sove uten gardin nå var det godt med litt mørkere rom.

Dette er en en lift gardin, det vil si at den er sydd så den dras opp i den ene enden og den legger seg i foller/trinn etter som den blir dratt opp.


Stoffet heter monticello-raspberry.
Det er ikke mange i Norge som selger varer fra Designers Guild, men vi var innom ei som har laget seg verksted og butikk med skolen, så det er der jeg fant henne.

hva syns du?

Matte eksamen

Publisert: 16.05.2011 @ 21:28 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Bekalger dårlig med blogging den siste uken, men våren betyr mye å gjøre på skolen, for en gangs skyld. hvertfall, det har vært masse å gjøre, og i tillegg kom jeg opp i matte skriftlig på fredag. huff, det var virkelig det jeg trengte. men se det fra den positive siden, jeg kan få en bra karakter, lære matte og kanksje jeg får en belønning!

Derfor skal jeg prøve å få inn noen innlegg denne uken, mellom lesing, Oslo tur og 17. mai.
Mangler forjeukes designer, så det kommer to denne uken.

Prøver på å komme sterkere tilbake. kommer jo mange fridager fremover, så da blir det bloggings!

Finale i Topmodel-11

Publisert: 02.05.2011 @ 19:54 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

I kveld er det finale i top model, hvem tror du stikker av med seieren? selv tror jeg det er Claudia som stikker av med seieren, men selvfølgelig så er Charlotte flink hun også, men har en liten finger på Claudia.

Hvem håper du vinner årets Top model?

Påska er over

Publisert: 26.04.2011 @ 23:02 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Påsken er over, og nå er det tilbake til å blogge litt oftere igjen, det ble mye jobbing på meg, og ellers også mye å henge med på, så ikke mange late dager denne ferien heller.

viser dere noen bilder jeg har tatt idag, for mamma, siden hu skal være med i et magasin som kommer ut på fredag. for oss som bor rundt Hamar.


Alt fra Bodèn blomster.

Litt fiksing

Publisert: 15.04.2011 @ 17:23 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4Jeg har funnet en stol på loftet som jeg fikset litt på, nå er den ikke mørkeblå lenger, men omgjort til noe som passer mitt rom.

Jeg brukte sengeteppet og putene fra miljøgaarden.

Bloggen er 1 år idag!

Publisert: 04.04.2011 @ 17:17 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Å gud a meg, det viste jeg jo forje mandag at i dag måtte jeg huske på å skrive et innlegg om at bloggen er ett år idag.
har jo gått gjennom mye opp og ned, og tror at jeg nå begynner å komme inn i en "rutine" med å blogge ganske jevnlig.

i løpet av dette året har jeg skevet om masse, gått gjennom masse og lært masse, så tilbake på noen innlegg fra begynnelsen, hehe, kan si jeg har forandret litt på stilen min ja. men det er jo bare morsomt å ha noe å se tilbake på.
i disse dager er det heller ikke lenge til jeg skal til frisøren, denne gangen blir det klipping og krøllings, så jeg håper det blir bedre denne gangen en sist.

nok babbel, tid for å feire!
HURRA!
---------------
litt i overkant av ivrig når det kommer til bursdager, og bloggen er inget unntak!
ha en strålendes dag i solen!

Nytt design

Publisert: 29.03.2011 @ 20:00 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Som dere ser, har det idag blitt nytt design, og da må jeg gi en stor takk til Emma, som er supersnill å fiksa for meg! hehe, som den verdensmesteren jeg er, er jeg jo supergod på design fiksing, jaja, lærer det vel en dag! men som klapp på skulderen, jeg har blitt litt bedre da!
Ta en titt innom Emma sin blogg!

Ja, jeg lever!

Publisert: 23.03.2011 @ 12:34 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Ohoy, dårlig med blogging om dagen, hadde litt dårlig med tid og lyst i forje uke.. skjer mye drama på bygden om dagen. men nå skal jeg prøve å få litt motivasjon i at snøen går superfort bort om dagen! Og det skal jeg si dere, jeg jubler for det! Om ikke mange dagene skal Vespan frem, vaskes og fikses, så skal jeg kjøre rundt, ta masse bilder, og leve livet for dette skal bli den beste sommeren ever!

Jeg driver med et innlegg om en sponsorgave jeg har fått, men ikke helt ferdig med det enda. satser på å bli ferdig i kveld, senest i morgen. så da krysser vi fingerne for det.

Nå sitter jeg på skolen, har interiør. dette har jeg kanskje ikke fortalt dere før, men jeg går design og håndverk vg1. Det er sånn helt greit, ikke helt min greie til ut i fingerspissene, men jeg lærer da litt av det. kanskje jeg får bruk for det en gang i tidens løp, eller så får jeg i det minste ta  med meg erfaringene fra dette året videre.

Gleder meg til å få tatt litt bilder utover, vurderer å ha med meg kamera over alt! for 2011, skal bli et heidundranes år! selvfølgelig med blogging også, hvertfall prøve på det.

men nå er det på tide å finne på noe som skal plasseres inne i rommet jeg skal lage, får se om jeg finner på noe.

Shopping i London = tom lommebok!

Publisert: 25.02.2011 @ 21:37 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

Hallo Norge, jeg er hjemme igjen etter 4 dager i varme London, kan vel si som så at det var skuffende å komme hjem til alt for mye snø og alt for mange minuser i natt!
Så jeg skjønner hva folk mener med at vinteren gjør at man blir deprimert, brr!

Men selv om det er vinter, kaldt og vi fortsatt må ha boblejakka og giga skone på er det masse som har kommet inn i skapet mitt, sommerklær! gleder meg til jeg kan begynne å bruke alt sammen, siden noe av det må vente noen mnd, desverre..

slutt på babbel, over til innkjøpene! :
dårlig bilde..

elsker de, hihi! tenk at jeg i det hele tatt fant sko som passer! ^^skjorter, en lys og en mørk.. men de er like, hehe!
skal prøve å få tatt outfitbilder de dagene jeg har på meg noe av det :) kjøpte også 3 olabukser, tar bilder av de senere, siden de måtte slenges på vask, pga at de farger av på andre klær..

Putekrig

Publisert: 16.02.2011 @ 21:58 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Jeg har fått putene mine, og vil derfor dele de med dere, slenger også med bilder av de andre putene mine, nå mangler jeg bare en sofa som putene kan oppbevares i, istede for klesskapet-hehe!


Puter fra MiljøgårdenPuter fra IKEA (gamle, vet ikke om de er der enda)


Puter fra KID(kjøpt for en stund siden)

Snart tid for London

Publisert: 11.02.2011 @ 22:30 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Om 9 dager sitter jeg på flyet til London, der jeg skal tilbringe noen dager sammen med pappa. grunnen til at det bare er jeg og pappa er fordi vi hadde et veddemål som gikk på skole og snittet mitt, jeg klarte det og her er jeg, på vei til London. glder meg som et barn på julaften! virkelig, etter de siste dagene på leting etter butikker i Oxfors street og rundt om i London har jeg funnet masse god saker, og sliter litt med å finne ut hvordan jeg skal få med meg klær for oppholdet og hvordan i alle dager skal jeg få med meg alt hjem? derfor har jeg funnet ut at jeg kan legge toalettsaker i kofferten,siden jeg ikke kan ha det med inn på flyet. og har klærne i håndbagarsjen. på veien hjem kan jeg jo bare ha lag på lag om det skulle bli overvekt!

Her er noen av butikkene jeg har tenkt meg inn i:
- Nike town
- John Lewis
- Top shop
- Aldo (skobutikk)
- Urban outfitters (siden vi bare har det i Oslo og ikke Hamar..)
- River island
- New look
- Gap
- Primark
- Lillywhites
m.m!

Noen viktige jeg har glemt? kom med det! tar alle forslag med strak arm og stor takk! skal selvfølgelig til nermeste nabo ved hotellet, appstore! hehe!

Velkommen februar, jeg har nye sko!

Publisert: 01.02.2011 @ 14:34 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

For ikke mange dagene siden kom det en hyggelig telefon til meg, mens jeg satt på cafè i Hamar og ventet på at tiden skulle gå. senere på kvelden ringte det på døren og der sto en mann med en pakke i hånden, så hyggelig!

jeg har nå fått et av de to par skone jeg har bestilt meg, hvite converse i skinn. elsker de, jeg brukte de på fredag,  men siden jeg kom hjem 15 min før gjenstene mine skulle komme rakk jeg ikke annet en å begynne å lage maten før jentene kom en etter en inn døren.

skal vise dere den nye kjolen min så fort jeg får tatt bilder av den. jeg liker den, siden den er uten om det vanlige.
jeg fikk meg også nye sko til ballet jeg var på på lørdag, de er så søte.

skal også legge ut de siste anbefalingene idag, nå har jeg fått testet de mange ganger på forskjellige måter.

-har du fått en fin start på den andre måneden i dette året?

Shoppingferie i uke 8!

Publisert: 13.01.2011 @ 21:39 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

I vinterferien reiser jeg på shopping i London, noe jeg gleder meg masse til. Derfor kommer jeg til å se en del på hvilke butikker som finnes i byen. Jeg har aldri vært i London før, så dette kommer til å bli spennende. Og jeg er veldig klar på å få masse nytt i klesskapet.

Selv om jeg for ikke lenge siden bestilte meg masse klær og sko, kan jeg virkelig ikke la være å åpne lommeboka da jeg besøker selveste London!

De nærmeste dagene kommer det innlegg om butikker og div. som kan være kjekt å titte innom da man skal til London, og som jeg skal innom tiden jeg skal være der borte. Det er forresten igjen 38 dager til jeg reiser! Gleder meg masse!

Har du noen gang hvert i London, noen butikker du anbefaler å titte innom?

Pakke i posten!

Publisert: 12.01.2011 @ 16:06 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Idag har jeg fått pakker i posten, hurra!
Jeg har nemlig blitt sponset med både AXA frokostblanding (ikke landsert enda)  og hårprodukter fra TRESemmè.
I løpet av de nermeste dagene skal jeg teste produktene og skrive andmeldelse på de. Så det er bare å følge med.
Klar for en ny start

Publisert: 10.01.2011 @ 12:41 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Hei dere, om et par dager kommer det en liten overraskelse hjem til meg. jeg kommer til å fortelle dere nermere hva dette er. men jeg kan love dere at dette kommer til å bli gøy, hvertfall syns jeg det er det.

I mens jeg venter på alle pakkene jeg skal få, kan dere tenke litt på hva dere har lyst til å lese om. bare sleng igjen en kommentar så skal jeg blogge i vei.

det kommer altså til å bli mer aktiv blogging frem over. om mote, skjønnhetsprodukter og kanskje litt om kosthold, det er bare å følge med om du syns dette høres bra ut!

Back on track

Publisert: 07.01.2011 @ 16:21 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Jula er over og det er tid for å få bort det som kom på i løpet av høytiden, ja, jeg snakker om juleribba og all den gode maten man stapper i seg dag etter dag.
vi har jo også kommet inn i et nytt år, 2011, året jeg skal nyte som bare det, dette skal bli enda bedre en det 2010 var, og jeg kan ikke si det var et dårlig år for meg. selv om det funket litt dårlig med bloggingen til tider så hadde jeg det veldig morsomt. og så mange bekjentskaper jeg har fått meg, er nesten utrolig!

men det er jo ikke om meg og hva som har skjedd jeg skal skrive om på denne bloggen. det er tid for å begynne å blogge for fult, om det bloggen handler om mote, sminke og alt du kan finne på innen for dette.

har du hatt en bra start på 2011?

Dårlig med blogging om dagen

Publisert: 16.12.2010 @ 14:27 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Beklager dårlig med blogging for tiden.. men det er en del skolearbeid, og nå er det jo snart jul. skal prøve å få til noen innlegg i romjulen, da det blir litt mye jobbing nå frem mot jul. etter nyttår skal jeg bli mye flinkere til å blogge, det bare må jeg få til! og da er det supert om dere leser og kommenterer, si gjerne ifra om det er noe dere vil lese om!

ha en god jul alle sammen!

Sko fra Spania/Barcelona

Publisert: 15.09.2010 @ 21:10 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Hei igjen dere, denne gangen skal jeg skrive litt om sko. og denne gangen er det litt om spanske merker ; hispanitas, looky og  fordi mamma har inportert litt sko fra spania, og da er det disse merkene hun har fått opp til kalde Norge. men er de ikke bare vakre? jeg liker hvertfall de jeg har kjempe godt, de er kjempe behagelige å ha på seg! de er kanskje litt dyre, men det er designer sko, så hva skal man forlange?

 

skone er fra hispanitas (de over) de som er under er hentet fra looky sin koleksjon.


skone under er fra muxart
syns du det var noen av disse som falt i smak? utover kommer det flere spanske designere på både klær, sko og vesker. noen spessielle land du vil skal komme frem i lyset? eller noen spessielle merker?

Hva jeg syns: Artdeco

Publisert: 09.09.2010 @ 21:31 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0
Jeg har nå testet ut Artdeco i en uke, og det jeg har å si om den er bare - FANTASTISK!
den er super lett og påføre, den sitter utrolig godt, den er lett og få av med sminkefjerner og man får ikke skiller om man her det litt travelt om morgenen..

Den er virkelig vært det den koster! og man bruker under at halvt pump av den om dagen, noe som også gjør at den holder utrolig lenge! jeg elsker den!

for å få mere flyt i ansiktet og mere glans bruker jeg litt av sheer cover sminken over igjen, egentlig bare for å få brukt den, men jeg syns også den fyller godt ut artdeco sminken godt, så ansiktet får et bedre uttrykk! rett og slett vidunder middel!i morgen kommer det litt bilder med sminken på, og litt outfit bilder!  håper det blir fint vær så det går an å ta bilder ute!

Høstmoten

Publisert: 02.09.2010 @ 21:12 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0
Denne høsten er det så mye fine og ikke minst vakre klær! jeg blir helt forelsket i så mange plagg, men jeg må nok si at mine favorietter er buksene, dressjakkene og skone.
nå skal vi titte litt på det som er moderne denne høsten og jeg velger å begynne med overdeler, deretter nedover til bukser og sko.

Jakker, gensere og bluser:
Som alle andre høster er skinnjakken pakket ut av skapet igjen, den kan denne høsten sprites opp med belter og skinnprints på buksene, eller kanskje et par med skinnstøvletter. uansett hvordan du setter sammen et antrekk burde nok skinnjakken fremheves, den er jo bare vakker i seg selv.. det kan nok være vanskelig å finne den rette jakken, selv sliter jeg veldig med å finne den rette. derfor setter jeg mitt fokus på noe annet, som bluser eller gensere. For det er også hot denne høsten, store gensere, rene og enkle eller med puffermer. store kreger er også noe å tenke på.

a

Buksene i høst er som mange av dere sikkert har fått med dere, høye og ligner på dressbukser.
jeg har kjøpt meg en bukse fra volcom, dressbukse med leg. den er nok kanskje vanskelig å finne tilbehør til. selv om den er svart. med disse buksene er det viktig å holde fokus på buksen, og ikke la overdelen ta hederen.
andre bukser som også er inn nå er haremsbuksen.. den er fortsatt med oss, bare i en annen variant. nå er det heller ettersittende bein og et stort skritt. men de er også i mere abstrakte mønstre.

Det finnes så mye forskjellige sko, og hva man skal velge denne høsten må man nesten velge litt ut ifra smak og behag, for det er ikke alle som klarer å gå i skyhøye heler. Selv har jeg investert i både støvletter med og uten hel, av den grunnen at da er det fritt frem for meg selv, lettere å velge hva jeg skal bruke. dere kan få bilder av de senere, finner de ikke på nett. og kameraet er ikke her akkurat nå.

Det er også viktig å huske på det lille ekstra, smykker,armbånd og ørepynt!

I back!

Publisert: 02.09.2010 @ 19:26 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0
Jeg er tilbake, beklager så mye at dette ikke har gått som jeg hadde tengt, men nå er jeg motivert og tilbake for fult!
det er mye som har skjedd denne sommeren og nå som jeg er over den verste kneika med tanke på skolestart, skal dette gå bra.

fått masse inspirasjon, så uttover kvelden kan dere vente dere masse innlegg!! stay tuned

Sheer cover,funker ikke på meg

Publisert: 19.05.2010 @ 22:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1
det er en stund siden jeg skrev om Sheer cover sminken jeg hadde fått i posten.
de første dagene var jeg kjempe fornøyd, men etter litt bruk ble huden min tørr, det hjelper ikke med rens,skrubb og aniktskremer. så jeg har bestemt meg for å slutte å bruke den hver dag, det tar også litt lang til å påføre sminken, siden jeg har noen tegn til rødhet i ansiktet, dette sier det seg selv at jeg vil fjerne, men ved bruk av Sheer cover må an bruke mye av concileren, risikoen for flekker i ansiktet er da ganske stor.
det er synd å si det, men reklamen løy til meg, er ikke sikkert den lyver til deg. men min hud er desverre ikke skapt for Sheer cover!men jeg har enda ikke bestemt meg for hvilke merke jeg skal velge. jeg var å så på No7 idag, men der er det pudder foundation, noe jeg ikke er så fan av.  jeg vil heller ikke ha tube foundation, siden da er det fort gjort å få skjolder.
derfor vil jeg ha en bløt foundation i fast form, om dere skjønner.

har du noen tips om merke, eller annet er det bare å komme med det.
så fort jeg får funnet meg en skal jeg selfølgelig si ifra til dere. men i mens er det bare å komme med forslag!

hva slags sminke bruker du? merke og format..

Oppdatering:permanent

Publisert: 01.05.2010 @ 01:02 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0
Det er lenge siden jeg har blogget her nå, men mye som har vært viktigere en bloggen. skole kommer jo selvfølgelig forran og i dette tilfellet så har det vært tentamen og prøvemuntlig. vi hadde prøvemuntlig i går og jeg kom opp i matte, jeg fikk 5'er og det kjennes på kroppen at jeg har jobbet for den. men denne bloggen er jo om mote og skjønnhet/velvære. ikke om mitt private liv. men siden jeg alikevell er inne på noe om meg kan jeg jo ta med at jeg forje lørdag tok permanent, så derfor kan jeg blogge litt om det.


Altså permanent er krøller i håret, og størrelsen er forskjellig på hvor store ruller man bruker.
så tar man i permanent veske som sitter i en stund. den skyldes ut og man tar i et skum(er egentlig ikke sikker på hva det var) som også skyldes ut og man tar ut rullene, deretter tørker man håret og du har nå fått krøller.her ser dere før og etter bilde, ja, jeg har så rett hår uten å bruke rette tang eller annen form for retting av håret.

hva vil du lese om? så kanskje det kommer noen innlegg i dag.

Solbrille moten

Publisert: 04.04.2010 @ 20:20 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4
Denne våren og sommeren er det hot med solbriller, store-pilot og barbie aktige briller.

Velkommen til min blogg!

Publisert: 04.04.2010 @ 15:48 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

design og div. kommer.. jeg skal bare ordne noen ting først.
jeg lover dere at dette kommer til å bli bra!

hits