Link Link Link Link Link Link

Kategori: Anbefaling

Elsk, drikk, lev <3

Publisert: 18.feb.2012 @ 18:22 Kategori: Anbefaling Kommentarer: 0

Tror ikke det finnes bedre forklaring! Skal si dere jeg ble glad over Starbucks i køben, siden jeg ikke rakk innom på gardermoen. Nå ligger jeg på hotellrommet, utslitt etter x-antall timer med shopping, mer i morgen, det blir bra!

En liten anbefaling

Publisert: 09.des.2011 @ 16:57 Kategori: Anbefaling Kommentarer: 0

Etter en bra bursdag og et par gaver rikere har jeg testet en ny shampoo og conditoner, og volum pudder.

Kan begynne med shampooen og conditoneren som kommer fra Bed head Tigi. Den gir håret beskyttelse og ny "energi" Håret blir mykt og lukten av kokos er med deg hele dagen. Vet ikke helt hva det er med at kokos er blitt så poppis.. er ikke helt der selv, men det er ikke sånn at jeg er helt mot det, den roer seg jo ned etter at håret har blitt tørt, og andre hjelpende produkter er tilført håret, slik at håret ikke ser ut som et uvær(noe det egentlig gjør uansett hva jeg gjør) 

Det jeg syns er bra med shampooen og conitoneren er at den ikke gjør håret så silkemykt at hårspray og annen styling ikke sitter, håret mitt er glatt fra før, derfor jeg foresten har permanent, slik at jeg kan få litt volum og stylingmuligheter. 


Så ved hjelp av volum pudderet fra Osis+ og litt ekstra blir det da sånn nogenlunde ut. Det blir i alle fall volum, og produktene gjør jobbene sine, som de skal. 
Vil nok anbefale Osis+ til de som ønsker mer volum på kort tid, det er heller ikke så vanskelig å påføre eller style med. Det man skal være obs på er å ikke ta i masse, da blir det bare ekkelt. Men veldig morsomt å se at det faktisk funker! 

(skrev dette innlegget for to uker siden, men har ikke hatt tid til å skrive det ferdig..)

Nyheter fra TRESemmè

Publisert: 16.mai.2011 @ 21:04 Kategori: Anbefaling Kommentarer: 0

TRESemmè har kommet med en ny serie shampoo og balsam, denne gangen enda bedre en det var fra før. Det er fortsatt den deilige lukten av TRESemmè, bare at nå får du et bedre hold.

Jeg har testet Luxurious Moisture, den er rik på E-vitamin, akkurat det håret mitt trenger. Etter at jeg tok permanent sist har håret sett bedre ut, det ble mye bedre en første gangen jeg prøvde permanent, og det er nok mye med frisøren, men også hvilke hårprodukter man bruker.

Jeg er fortsatt superfornøyd med TRESemmè, så løp å kjøp! TRESemmè kan du kjøpe på ica, icamaxi.Hårprodukter fra Tresemmè

Publisert: 13.apr.2011 @ 23:03 Kategori: Anbefaling Kommentarer: 2

Dette sier jeg dere folkens, tror jeg aldri har vært borti bedre hårprodukter en de jeg har fra tresemmè, det er helt sykt.
da jeg var hos frisør sist, som blir 3 juledag, klippet jeg bort det slitte, etter dette begynte jeg å kure håret en gang i uken og merket at håret ikke ble slitt så fort. nå har jeg enda ikke klipt meg, og da vi kjente på hverandres hår på skolen en dag merket vi at mitt hår var superglatt og ikke slitt, mens andres var veldig slitt, dette kan ha noe med at de også farger håret sitt, men de bruker også hårkur og balsam.selv vil jeg si at håret  ikke blir like fort slitt om man bruker produkter fra Tresemmè, sånn er det hvertfall med mitt hår. på mandag skal jeg klippe håret, ikke fordi det trengs men fordi jeg skal ta permanent, da blir kanskje håret mitt litt fortere slitt, siden en permanent tar på håret, men da håper jeg produktene hjelper til slik at det alikevell blir mykt og friskt.

 

som jeg også har sagt før, produktene lukter helt fantastisk, minner meg litt om sommer, så den hjelper på nå som det er så fint ute.

-har du prøvd produkter fra tresemmè?

I love London

Publisert: 20.feb.2011 @ 21:16 Kategori: Anbefaling Kommentarer: 0

Om ikke mange timene reiser jeg til London, kofferten skal pakkes og lister skal skrives. nemlig alt formye som må huskes av hva som skal kjøpes hvor. Men gud som jeg gleder meg!

Jeg har blitt sponset igjen, og denne gangen var det TRESemmè shampoo og balsam som kom i posten, som alle andre produkter fra TRESemmè lukter også disse helt fantastinsk! og som de andre TRESemmè produktene jeg har testet, kan jeg ikke si at disse sviktet heller! Gud som jeg digger TRESemmè, noe av det beste jeg har prøvd noen gang. Det er et merke jeg kommer til å bruke i veldig lang tid fremover.


My new love! hihi, anbefaler dere å prøve de altså, og de koster heller ikke all verden!

Viste du forresten dette: "TRESemmé ble lansert allerede for 50 år siden, men da som et varemerke for salonger. Produktene ble brukt av profesjonelle og har blitt kjent blant hårfrisører verden over takket være deres ingredienser og suverene resultat. Tidlig på 90-tallet ble TRESemmé lansert på det brede konsumentmarkedet i USA som en revolusjonerende hårpleiekategori ved å skape et nytt segment med prisvennlige produkter av salongkvalitet. ''

Nå er siste finpuss på pakkinga, så noen timer med søvn før jeg reiser til London, vet ikke om jeg får blogget noe når jeg er i London, men blogger så fort jeg kommer hjem!

Anbefaling: Let's shave!

Publisert: 11.feb.2011 @ 21:59 Kategori: Anbefaling Kommentarer: 0

Det stemmer, det går mot lysere tider, og da mot sommeren. noe man kanskje ikke er så morsomt å sprade rundt i er bikini og badedrakt om man har glemt av en viktig del av prosessen før man kan legge seg ned på stranden.

Den nye bikini trimmeren fra Gillette "Venus bikini trimmer" gjør det slutt på neglesaks(?) og andre vidundermidler. du slipper kutt og sår, da Gillette har funnet en enkel måte å slippe unna dette på! ved å ha en kam mellom huden og barberbladet, dette gjør at du kan oppnå ønsket lengde og stil.

Denne smarte shaveren finnes i butikkene fra Februar -11 og prisen er på ca 50 kr.

løp å kjøp jinter!!

Anbefaling: Produkter fra TRESemmè

Publisert: 09.feb.2011 @ 21:34 Kategori: Anbefaling Kommentarer: 2

Grunnen til at dette innlegget kommer litt lenge etter hårkuren er fordi at jeg har brukt god tid på å teste produktene, men her er det altså!

Volum mousse:
Denne moussen er veldig bra, den lukter godt! når man føner håret blir det jo best effekt av den. men også da man lar håret lufttørke får det en bra nok volum til å se bra ut. virkelig et produkt jeg skal satse videre på!

Varmespray:
Aaah, for en god lukt! det er et skikkelig pluss ved disse produktene. de lukter helt fantastisk! varmesprayen funker helt utrolig bra, virkelig fornøyd med den også! merker det godt på håret at den funker, jeg bruker for det meste føner, men i helgene blir det litt krølling eller bølging og da merker jeg ekstra godt hvor  bra den er!

begge produktene har en pris på 89,90.--Har du prøvd noen av TRESemmè produktene, og evt, hva syns du?

Anbefaling: AXA Great blåbær

Publisert: 17.jan.2011 @ 21:08 Kategori: Anbefaling Kommentarer: 2

I dag ble den siste prøveboksen spist opp, denne gangen med blåbær smak, dette var helt klart den beste! Og blåbærene var faktisk blåbær, det kjentes ut som om det var ferske blåbær jeg spiste, ikke sånne inntørka vonde som man alltid får i blåbær mat. Jeg er veldig fornøyd med AXA grøtene, de var kjempe gode og jeg gleder meg masse til de kommer i butikkene, har et lite håp om at de skal ta den inn på skolen også, for da hadde jeg blitt veldig glad!

Lover dere folkens, den er kjempe god, jeg er egentlig ikke så glad i havregrøt, men denne var virkelig god! Den får en annen smak enn det vanlig grøt gjør, som gjør at den både ser bedre ut og smaker bedre.

Gled dere til 1.februar, da kommer dette fantastiske produktet i butikkene.

15 kr. og du finner de i butikkene fra 1.Februar!

Anbefaling: TRESemmè hårkur

Publisert: 13.jan.2011 @ 20:28 Kategori: Anbefaling Kommentarer: 0

Når hårkuren sitter i håret kan man ta en ansiktsmaske mens man venter. To fluer i en smekk!
I går kveld testet jeg ut hårkuren som jeg har fått. Og aller først må jeg bare få si at, lukta, den er helt fantastisk!! Går å lukter på håret mitt hele tiden, haha!

Hårkuren er veldig bra, håret blir helt fantastisk mykt og glansen som jeg fikk var bare helt nydelig! Det er ikke overdriving dette jeg skriver, jeg er skikkelig fornøyd, det er rett og slett den beste hårkuren jeg noen gang har prøvd! Elsker den!

Den koster heller ikke all verden, ca 89,90 for en så bra kur er virkelig noe som er verdt det! Så denne anbefales på det aller sterkeste.

Bilde kommer: får ikke lastet opp..

Anbefaling: AXA havregrøt

Publisert: 13.jan.2011 @ 17:27 Kategori: Anbefaling Kommentarer: 2

Hvor mange ganger har vi ikke hørt ?Frokost er dagens viktigste måltid. Og det skal jeg si dere, det er ikke bare bullshit, for de gangene jeg har fått det for travelt så jeg ikke har fått spist har jeg vært kjempe slapp og ikke fått med meg noen ting av det læreren sier på skolen.
men derimot om jeg spiser en god frokost, kan jeg holde ut i mange timer, og lærer dessuten veldig mye mer på kortere tid. Skal ikke legge ut om hvor viktig fem om dagen er, for jeg er nok ikke av de flinkeste til å få i meg nok frukt og grønt. men med AXA havregrøt får du en god start på dagen, jeg har prøvd ut den med tranebær i dag. Og den er kjempe god. Jeg ble kjempe mett og holdt i mange timer før jeg ble sulten. Noe som er nytt til å være meg, så dette er virkelig et produkt jeg gleder meg til å spise mer av!

Pakningene koster 15 kr. og er snart å se i butikkene!


På bildene under ser dere hvordan man enkelt og kjapt lager seg en porsjon med god og sunn frokost:


Denne er kjempe god!

1: kok opp vann2: Hell vannet opp i begeret til merket. "Water up to here", vent 1 minutt

3. Etter 1 minutt er grøten klar til å bli spist, Enjoy!

I morgen kommer det en ny anbefaling av havregrøtene.

hits