Anbefaling Klær Hår Kjendis sladder Outfit Sminke

Ka ska me bli når me blir stor?

Publisert: 14.01.2013 @ 14:43 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Hei dere, lenge siden sist!

Jeg husker faktisk ikke sist gang jeg blogget, noe som må bety at det begynner å bli en stund siden. Fortiden går jeg siste året på VGS som er veldig mye jobbing og veldig lite fritid. Det skal bli utrolig godt når juni kommer og jeg endelig kan si meg ferdig med 13 års skole. Når jeg er ferdig med russetid, presidentskap og elevråd. For ikke å snakke om all jobbingen med skolearbeid. Påbygg ble mye hardere en det jeg hadde trodd, selv om man selvfølgelig kan prioritere ting på en litt annen måte en det jeg har gjort til tider, men et utrykk jeg har brukt mye i det siste, YOLO. Man lever faktisk bare en gang så det er nå man kan leve og ha det gøy, bli kjent med nye mennesker og gjøre ting man kan le av når man blir gammel. Man vet aldri når mans siste dag blir og jeg vil sitte i himmelen og tenke tilbake på et liv nede på jorden som ble bedre en det jeg hadde sett for meg.

Det går med stormskritt mot sommer, sol og ikke minst porten til voksenlivet, jeg skal flytte hjemme fra, begynne å studere og klare meg selv. Det vil bli et stort skritt å skulle pakke ned tingene sine og ikke se mamma og pappa hver dag, å måtte lage middagen selv og handle inn alt av mat. holde orden på det økonomiske, ja det blir mye å holde styr på men jeg vedder på at det blir mange gode stunder fremover hvor jeg vokser mye som person. Jeg gleder meg uansett hvor jeg ender opp med å studere. 

Så, hvor vil jeg studere til høsten lurer du kanskje på, hva skal det bli av et menneske som meg? Jeg er usikker selv, men en ting er sikkert og det er at jeg skal bli noe kreativt. Det kribler i fingrene når jeg ser på innredningsprogrammer på TV. Jeg er nok over gjennomsnittet intressert i design, interiør, moter og alt som hører til. Vi får se hva det blir men jeg ser på noen skoler i England og i Oslo. Jeg får bare søke og se hvem jeg ender opp på, kanskje jeg ikke kommer inn en gang. Da vet jeg ikke hva jeg ender opp med å gjøre, Mexico kanskje eller Bali. Det er virkelig vanskelig å bestemme seg for hva man skal bli når man setter store forhåpninger til seg selv. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits