Anbefaling Klær Hår Kjendis sladder Outfit Sminke

Inspiration summer`12

Publisert: 20.06.2012 @ 23:20 Kategori: Klær Kommentarer: 0

Hei dere, de siste dagene har jeg vært opptatt med noe veldig morsomt! Jeg har sydd meg en shorts, skjørt og er nå på utkikk etter inspirasjon som jeg kan bruke da jeg skal sy om et par skjorter jeg har fått av pappa. hehe, de er ikke så små i str, så det er masse stoff, eller, ikke så mye at jeg trolig får meg en kjole, MEN jeg kommer garantert til å få meg et nytt plagg, som jeg kan ha med meg på ferie. 

Det er ikke mindre en 9 dager til jeg er i mitt paradis, så det er mye å henge fingrene i. Her er inspirasjon både til meg selv og til dere! Håper dere liker det. 

 
Alt er hentet fra www.mytheresa.com Det er stortsett der jeg henter inspirasjon sammen med Net-a-prter sin app, der lager jeg ønskelister! 

Jeg har kommet igang med grublingen over hva jeg skal gjøre, og tror jeg har funnet ut 2 av 3 skjerter. Ingen av de er like på noen slaks måte, så jeg vil ikke blande de sammen. tror det blir en topp og en jumpsuit, begge deler får nok beholde kragene sine, siden jeg liker skjortekrager. 

Kommer bilder så fort jeg er ferdig, eller så kan dere følge meg på instagram, der legger jeg nok bildene først: isvergja

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits