Anbefaling Klær Hår Kjendis sladder Outfit Sminke

Snart sommer

Publisert: 07.06.2012 @ 11:25 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Hei dere, lenge siden jeg har fått blogget nå, det nermer seg sommer og ferie så nå er det siste innspurt på alt. Jeg var i Oslo for et par uker siden, da ble det mye shopping på meg og det fikk svi litt i lommeboka. Så nå er det bare å spare alt som kommer inn. 

I neste uke har jeg eksamen, tror det skal gå bra, bare det er et lett rom vi skal innrede. Jeg går på interiør, så min praktiske eksamen går ut på å tegne plan, oppriss og perspektiv av et oppgitt rom, i riktig målestokk selvfølgelig. Så må jeg finne møbler og veggdekor, som jeg skal sette sammen til et materialkart. Så det er mye som skal gjøres på de 5 timene vi har til rådighet. Det er også to dager med forberedelse som jeg må bruke på å finne møbler og slikt. Det skal bli godt å bli ferdig nå kjenner jeg, og gud som jeg gleder meg til Italia. 

I år som i fjor reiser jeg ned til Italia, det er virkelig så flott der at jeg må si det er mitt paradis. Det er noe med sjarmen disse små byene har, trange gater med masse folkeliv. Det er virkelig noe annet en her hjemme hvor du om du er heldig ser en og annen gå gjennom gågata. Maten er jo også fantastisk, pizza og pasta hver dag klager jeg ikke over! hehe

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits