Anbefaling Klær Hår Kjendis sladder Outfit Sminke

Vått vårvær

Publisert: 26.04.2012 @ 22:33 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Jeg er fornøyd for tiden, støvler er blitt kjøpt, jeg har kommet godt i gang med vesten jeg skal sy meg og jeg har fått fikset en del andre ting. Blant annet klippet en shorts, som jeg tror jeg skal feste på nagler på.

Hunterstøvler i svart var det jeg endte opp med, faktisk eneste de hadde som passet meg, hurra for store bein. Og som dere vet, det er jo ikke akkurat sol og sommer for tiden, mer regn og enda mer regn! Eneste som er fint med dette været er at jeg føler jeg gjorde et godt kjøp ved å kjøpe støvlene til full pris istede for på tilbud som de er denne uken hos Coop.. just my luck! 

Kaffe latte og chai latte er det jeg drikker på slike dager, noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne hatt en kaffemaskin på skolen, som laget like god kaffe som den jeg har hjemme. Peiskos er også koselig på kalde og veldig våte vårdager, det er ganske koselig, om man har tid til å sitte nede en stund å bare nye dagene.

Jeg har vært på siste utplasseringsdag i dag, hos Hege Wølner, det har vært utrolig morsomt og jeg har kost meg skikkelig, idag kom det inn regntøy, og på hvilke annen dag hadde det passet bedre? Det høljet jo ned, og jeg angret til tider på at jeg ikke hadde på meg støvlene idag, hehe! 

Hadde jeg ikke vært på utplassering idag er det klart jeg ville vært i Hamar, uten for tinghuset og sunget for full hals, jeg er så stolt av å være norsk på dager som dette, og jeg husker uken etter 22.juli som om det skulle vært i går, jeg har ikke skrevet noe som 22.juli her på bloggen fordi jeg ikke øsnker å gi personer så mye oppmerksomhet, men når folk stiller opp for landet sitt og viser at sammen er vi streke og fulle av kjærlighet er det virkelig verdt å skrive noen ord om det! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits