Anbefaling Klær Hår Kjendis sladder Outfit Sminke

Testing av Wen

Publisert: 11.05.2012 @ 11:00 Kategori: Hår Kommentarer: 0

Jeg har over en lengre periode teste ut produkter fra Wen, dette er en serie med produkter uten silikon og parabener som sliter veldig på håret. Dette er heller ikke shampo og balsam hver for seg men altså bare balsamen alene. Ja, det er faktisk nok! Så lenge du har et produkt uten silikon slipper du tanken på å måtte bruke shampo. 
Selv er jeg veldig fornøyd med Wen, jeg har fått tykkere og mer glansfult hår alerede etter første vask. jeg sto faktisk å måpte da jeg så hvordan håret mitt ble etter første vask, virkelig verdt å teste ut. 

I pakken følger det med Cleansing Conditoner, Texture Balm, Styling Crème og Moist Intensive Treatment. ved bruk av Styling Crème og Texture balm blir håret lettere å ha med å gjøre. jeg har permanent og ved bruk av Styling Crème holder krøllene gjennom dagen, håret holder seg også på plass, og det liker vi jo. 

Jeg leste for noen dager siden om forskjellige måter å vaske håret på, noen bruker faktisk bare vann, men så langt vil jeg nok ikke gå selv. Det er jo en god følelse du får da du er ferdig med å vaske håret og den gode duften svimler rundt halsen din, om denne lukten ikke skulle vært der ville hvert fall jeg følt meg møkkete og ekkel, og det vil jeg vel ikke si er et sjakk trekk!  http://www.klikk.no/mote/detnye/skjonnhet/article750794.ece  

Wen er verdt pengene, jeg er super fornøyd! 

//Sponset produkt

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits