Anbefaling Klær Hår Kjendis sladder Outfit Sminke

Kjører catstyle!

Publisert: 06.mar.2012 @ 15:16 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Ok, skjerpings, seriøst! Men jeg har på en måte gyldig fravær, fra torsdag til i dag har sofaen vært mitt tilholdsted, når feberen og alt det der slipper til er det jo ikke så mye mer man orker. Jeg tvang meg selv på skolen på fredag og sov fra jeg kom hjem til jeg skulle videre på jentekveld, for å levere julegaver, vet jeg er rask! 

På lørdag skulle jeg egentlig på fest, men da jeg bare ble værre og værre utover dagen måtte jeg melde pass, søren, hadde gleda meg.. men hørte på søndag at det ikke hadde vært det helt store, bra jeg ble hjemme! Søndag ble også en sofadag, tror jeg så på tv hele dagen, det er utrolig at det kan være så mye dårlig på TV på en søndag, trodde det var "tv dagen" og siden jeg brukte  hele dagen på sofaen i går også har jeg bare kunne se ut av vinduet på snøen som sakte men sikkert smelter. Det bare gleder meg, kjenne lukta av vår når man kommer ut, fuglene som kviter( selv om det bare er fint den første dagen, når man blir vekket på en fridag av den lyden vil man helst gjøre noe drastisk med de)  også finne frem scootern, det er liksom årets høydepunkt, hehe! Nå kan jeg snart ta den frem, må jo bare bli frisk først. 

Idag har jeg også vært hjemme, jeg har brukt dagen til noe annet en å ligge på sofaen, er rett og slett drit lei! Så idag har jeg malt igjen, endelig fant jeg på noe å male. Lenge lurt på hvordan jeg skulle begynne, og nå har jeg et skikkelig vår/sommer bilde på gang. eller, det er kanskje litt påske, siden det er veldig gult, hehe! 

kjørt samme stil som katten de siste dagene

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits