Anbefaling Klær Hår Kjendis sladder Outfit Sminke

Oslove

Publisert: 16.feb.2012 @ 22:11 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

I dag har jeg vært på utdanningsmesse i spektrum, og før turen var jeg egentlig ikke såå gira på å dra på den, siden de jeg har vært på før liksom ikke har vært så mye å skryte av. Men det ville jo også vært fint å vært der, siden jeg ikke er helt sikker på hva jeg vil etter VGS, og siden jeg bare har igjen neste år, så er det jo lurt å begynne å tenke ut hva jeg vil inn på. For hva skal jeg bli liksom, hva er det jeg skal jobbe med da jeg blir "stor" 

Sånn jeg ser for meg livet mitt nå havner jeg nok i utlandet et sted, og etter turen i spektrum idag er det New York som frister mest. Men selvfølgelig, det er mye som skal fikses og mye som skal tenkes ut før jeg eventuelt setter meg på flyet for å studere i USA. Er jo ganske mye penger som skal brukes, og det er jo viktig at man trives med det man går på. Det blir helt sikkert hardt også, men det er jo det som er morsomt, right? Å ha noe å gjøre er jo mye morsomere en å ikke gjøre noe, man lærer jo ikke noe av å ikke ha noe å gjøre.. 

Det blir nok mye lesing og undersøking om forskjellige studier fremover, må jo ha et mål å jobbe mot neste år, trenger motivasjon!

 

Tilbake til pakking, københavn i morgen! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits