Anbefaling Klær Hår Kjendis sladder Outfit Sminke

I morgen kommer atter en dag!

Publisert: 07.feb.2012 @ 00:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Jeg kommer sterkere tilbake i morgen, har masse å skrive om, og er veldig motivert! Kommer noe sånn som vår/sommer, farger, trender, inspirasjon og helt sikkert masse motiverende ord.. har vært i tenkeboksen et par dager nå, og er ferdig med det, klar med blanke ark, kanskje jeg skal måle et nytt bilde en dag, for å vise for meg selv at jeg er min egen lykkesmed! Bortsett fra at det bare gjelder visse ting og ikke ting som omhandler Norge/ verden( har vært på politisk møte i dag, Jeg syns det er viktig å vite noe om politikk, Skal jo snart stemme selv, og alt fikk mer mening etter sommeren'11, vil ikke skrive så mye om det her på bloggen da jeg mener dette er noe som skal minnes som venner og kjente ikke som ord på en random blogg, det er for upersonlig for meg å legge ut om noe sånn..)
I kveld har jeg også blitt revet med av mamma til å fylle ut mer på et slektstre jeg begynte på for noen år siden, Jeg fant en side hvor jeg la inn de jeg viste så har det etterpå kommet på mange, er oppe i et par hindre nå, pluss at pappa skulle finne noen fra hans slekt. Syns det er litt morsomt å vite hva de forskjellige het, og kanskje finne svar på hvorfor folk heter det de heter.

Nå kvelder jeg, voksesmerter i begge beina men jeg skal vel egentlig ikke klage etter å ha sett gårsdagens episode av "ingen grenser" fysøren for en gjeng! Jeg blir stolt hver gang jeg ser Kari i Hamar, neste gang jeg ser hun skal jeg gå bort å hilse på henne og fortelle henne hvor flink hin har vært og at hun virkelig må være stolt over seg selv. Jeg tror ikke jeg hadde hatt sjans på den turen, i alle fall hadde ikke humøret vært på den positive siden, Hehe..

Nei nå har det gått noen minutter til.. søren! Bildet er laget til tante, ga henne det på lørdag da jeg var der, hva syns du? Liker du abstrakte ting/bilder?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits