Anbefaling Klær Hår Kjendis sladder Outfit Sminke

Nå er det heite meg hælj!

Publisert: 27.jan.2012 @ 21:20 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Nå er det heide meg hæælj! Eller noe sånn, det smaker godt hvertfall! Denne helgen er proppet full med morsomheter, jeg begynte med å ta meg en løpetur på mølla, slitsomt, men hva gjør man ikke for bikini sessongen? I morgen er det jobbings, konsert og jentekveld, kjempe kos! og på søndag er det opp på messe i Lillestrøm, det gleder jeg meg skikkelig til! Hilse på Mokki og se hva de nye trendene er, masse fint som skal bestilles også, selv om mamma var der en tur i går. 

Ellers så har denne fredagen vært så som så, jeg har sett ferdig pretty little liars, stått ute i masse snøvær pga. brannalarm på skolen, hørt masse babbel fra læreren, og skrevet alfabetet X-antall ganger, tror jeg kan det nå.. som om jeg ikke kunne det fra før. Du vet håndskriftsbøkene man fikk på barneskolen? slike ark har jeg brukt dagen min på, fordi det er noe med at vi må skrive etter ISO-standar. Skjønner jo det, men det skulle da være mulig å gjøre noe annet også, en bare å skrive hele dagen. 

Nå sitter jeg i sofaen, skal bake en kake jeg skal ha med meg i morgen, musikken er på, og jeg er ganske sliten etter trening.. Folk sier man får energi, jeg tror jeg sover mer nå en jeg noen gang har gjort! 


Pretty little liars er så spennede og jeg må ha med meg alt, derfor det tipptopptommelopp headsettet! U like? 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits