Anbefaling Klær Hår Kjendis sladder Outfit Sminke

Drømmer for kjøkkenet

Publisert: 26.jan.2012 @ 14:51 Kategori: Interiør Kommentarer: 1

Hei dere, som jeg har fortalt dere før går jeg på interiør, og nå har vi akkurat levert en oppgave om kjøkken, og kjøkken var faktisk ganske morsomt å arbeide med. Ikke bare får du se rundt på nette etter ting til oppgaven men du finner også ting du kanskje vil ha i ditt egent hus, når du blir stor nok til å flytte hjemme fra. 

Og i helga var jeg på brudemesse på Hamar, mamma hadde med brudebuketter som ble brukt oppe på catwalken og det var en rekke utstillere der. blant annet noen fra Elverum som hadde med seg produkter fra KitchenAid. 

Jeg vet ikke om du har hørt om det før, men det er produkter som bærer preg av å være retro, og de har designet sine produkter etter hvordan de så ut i 1919. Kjempe tøft synes jeg, men så liker jeg det når det er litt retro også da. 

Produktene er av god kvalitet, som er viktig! man kjøper jo ikke kjøkkenutstyr som ikke funker slik det skal. De finnes i mange farger og det er jo morsomt å kunne ha noen detaljer i et rom som frisker opp. Kjempe kult!

Jeg har fått så lyst til å bake cupcakes i det siste, og for en stund siden fikk jeg en bok av mamma med masse oppskrifter på forskjellige cupcakes, så nå venter jeg bare på rette anledningen til å lage en haug med små søte, for å dekorere de med masse frosting og pynt. Grunnen til at jeg skriver om KitchenAid er fordi at jeg ønsker meg det på mitt kjøkken den dagen jeg flytter for meg selv. men det er vanskelig å vite hvilke farge man vil ha når det er så mange å velge mellom. 


Er ikke de kule så vet ikke jeg! du kan også få like i foreksempel foodprosessor, kaffekvern, espressomaskin, belgiskvaffeljern, brødrister. ganske så kult, ikke sant?! 

 

Én kommentar

Postet av: Camilla

De er superfine :)
Dato: 26.jan.2012 Tid: 17:47 URL: http://camillainterior.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits