Anbefaling Klær Hår Kjendis sladder Outfit Sminke

Hello

Publisert: 15.jan.2012 @ 21:48 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Var ikke mye blogging her de første ukene av 2012 nei, men nå, denne søndags kvelden skal jeg få ned noen ord her.. motivasjonen er ikke Møkkamann på øret, eller skal jeg si "mokkamann"? LOL, jeg blir oppgitt over at madcon kan rase så mye mot Plumbo, som med en gang sa at det var tull!! Madcon som til vanlig tuller hele tiden, burde ta dette som en spøk og det burde alle andre også, dette er tross alt 2012!! 

over til noe annet, 2012 har med seg snø, latter og sene kvelder.. Skole, trening og ellers ikke stort er det som skjer om dagen for meg. Tenk at jeg har begynt å trene, og det er heller ikke så ille som jeg hadde trodd det ville bli, kanskje noe med at når man går i følge er det litt lettere?! I allefall, sommeren kan bare komme til meg! 

om et par uker, det vil si, mange.. reiser jeg en kjapp tur ned til København, for å fa en liten avlasting fra denne "travle" hverdagen, shoppe litt til sommeren og bruke siste rest av penger før jeg setter alt som heter lønn inn på konto, spare til russetiden.. 

Denne helgen har jeg brukt på jobb, ta bilder, være med gode venner og egentlig bare slappe av. Nu trenger jeg et innlegg med litt stiletter, kjoler og glææm! Snart tilbake med det! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits