Anbefaling Klær Hår Kjendis sladder Outfit Sminke

2012

Publisert: 05.jan.2012 @ 22:09 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Godt nytt år! Inne i 2012, som skal bli et bra år, jeg har alt vært to ganger i stangehallen denne uka, så nå skal det bygges muskler! Vet ikke helt hvor ladd jeg er etter at gårsdagens stølhet har preget meg i hele dag, men skal nok få opp litt motivasjon da Anette også kommer i gang. 

Men å skirve om trening er ikke så kult, siden det faktisk ikke er det morsomste jeg vet.. vet vel egentlig ikke hva det morsomste jeg vet er, uten om å sove og sitte stille. 

Jeg ser egentlig frem til 2012, skal ut på så masse morsomt, og jeg har jo nevnt egentlig det meste, Italia, Morten Ramm, Maria Mena, Operaen og oppsparing til en fet russefeiring.. Det sier seg jo selv at det blir en del jobbing på meg dette året, men jeg skal nok klare meg helt fint, kjekt å ha noe å gjøre. Begynner jo også i 3 klasse til høsten, blir skummelt! Da er jeg plutselig ferdig med VGS også snart. Lurer på hva det skal bli av meg..Lyst til så mye, det eneste jeg vet er at det må være noe kreativt, som ikke er å gjøre det samme hver dag, ingen dag skal være lik.

Håper 2012 blir et bra år, bedre en 2011, og at jorda ikke går under! Kommer sterkere tilbake da jeg er mindre støl! 

25 uker igjen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits