Anbefaling Klær Hår Kjendis sladder Outfit Sminke

Jul er stress..

Publisert: 19.des.2011 @ 23:05 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Dagen idag har vært noe av det kjedeligste på lenge, selv om det var ganske godt å få gå hjem noen timer før idag.

Starta jo dagen med å forsove meg, glemme skoene som jeg skulle ha på jobben, så jeg måtte løpe hjem igjen før jeg spurta til bussen(rakk den akkurat) fikk ikke sove på bussen, så var trøtt da jeg kom på skolen, der vi hadde en litt kjedelig time, hvor jeg ikke gjorde noe. 

Så var det lunsj, kjøpte pizza og hør PIZZAEN VAR IKKE NOE GOD IDAG, var såå skuffa, kantinedamene på katta hadde på for mye løk.. så stressa jeg videre til timen som begynner fem på 12 på mandag og ikke fem over, så film om arkitekter og design.. sånn typisk minimalistist og barokk, var litt kjedelig det også gitt, så øya gled igjen, våkan av at læreren snakka, og det var litt flaut! FML

Etter dette skulle klassen spraye noen stjerner, som det endte med at jeg og Toto gjorde.. før jeg gikk på jobb. 

Beste med den dagen her er vel at vi fikk ut mange leveringer og at jeg fikk dra hjem før, spise noe annet en pizza til middag og fått meldt meg på 4 dags fest på Hvam. Nå blir det jul dere! 

Skal prøve å komme opp til mer riktig til i morgen, huske alt og jobbe noen timer lenger.. penger i kassa, jeg blir glad, alle rundt meg blir glade, livet smiler! (Eller noe sånn)


Er morsom om dagen.. Le litt da!

Én kommentar

Postet av: Hannah Brun - I Oslo

haha bra bilde ;)
Dato: 31.jan.2012 Tid: 20:28 URL: http://brunhannah.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits