Anbefaling Klær Hår Kjendis sladder Outfit Sminke

En liten anbefaling

Publisert: 09.des.2011 @ 16:57 Kategori: Anbefaling Kommentarer: 0

Etter en bra bursdag og et par gaver rikere har jeg testet en ny shampoo og conditoner, og volum pudder.

Kan begynne med shampooen og conditoneren som kommer fra Bed head Tigi. Den gir håret beskyttelse og ny "energi" Håret blir mykt og lukten av kokos er med deg hele dagen. Vet ikke helt hva det er med at kokos er blitt så poppis.. er ikke helt der selv, men det er ikke sånn at jeg er helt mot det, den roer seg jo ned etter at håret har blitt tørt, og andre hjelpende produkter er tilført håret, slik at håret ikke ser ut som et uvær(noe det egentlig gjør uansett hva jeg gjør) 

Det jeg syns er bra med shampooen og conitoneren er at den ikke gjør håret så silkemykt at hårspray og annen styling ikke sitter, håret mitt er glatt fra før, derfor jeg foresten har permanent, slik at jeg kan få litt volum og stylingmuligheter. 


Så ved hjelp av volum pudderet fra Osis+ og litt ekstra blir det da sånn nogenlunde ut. Det blir i alle fall volum, og produktene gjør jobbene sine, som de skal. 
Vil nok anbefale Osis+ til de som ønsker mer volum på kort tid, det er heller ikke så vanskelig å påføre eller style med. Det man skal være obs på er å ikke ta i masse, da blir det bare ekkelt. Men veldig morsomt å se at det faktisk funker! 

(skrev dette innlegget for to uker siden, men har ikke hatt tid til å skrive det ferdig..)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits