Anbefaling Klær Hår Kjendis sladder Outfit Sminke

Liten update

Publisert: 06.okt.2011 @ 15:11 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

For en travel uke, hvorfor skal alt skje på en uke, og det er uken før høstferien. jaja, da kjenner man vel at man har godt av ferien da helga kommer. 

På tirsdag var jeg på Lillehammer tur med klassen, vi var en time på Maihaugen hvor vi så på hus fra 1900 tallet og opp til idag, det var ganske spennede å se at vi idag har masse fra de forskjellige tidene. og hvor mye som er blitt tatt med til re-design. Etter å ha slitt oss ut opp alle bakkene og gått ned igjen samlet vi oss på peppes, hvor vi spiste før vi tog toget hjem. kort og grei skoledag. 

Jeg dro opp en time før resten av klassen, slik at jeg fikk shoppet litt, kjøpte meg ny levis bukse og en genser fra bikbok. Elsker buksa, kunne gått med den for evig! hehe

I går(onsdag) hadde vi først 3000 i gymmen, slitsomt! så kom vi til norsken hvor det var skriveøkt, som vi ikke hadde fått beskjed om, men det gikk da det også. og i siste timen hadde vi stor samf. prøve. som jeg håper gikk bra. skal kanskje ikke klage da det er årets første prøve. 

Og i dag har vi hatt hjemmearbeids dag, har laget en logo, og jeg kan vel si at det tok jammen meg lang tid!! men litt morsomt selv om jeg ble veldig sint på photoshop etter en stund, he-he!

Dagens ukes update, kommer snart et innlegg om TRESemmè produktene jeg fikk i posten her en dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits