Anbefaling Klær Hår Kjendis sladder Outfit Sminke

Back..

Publisert: 24.aug.2011 @ 16:20 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1
Mye som har skjedd denne sommeren, nå er jeg vel tilbake på skolebenken, hau a meg! Dette kan bli et interessant skoleår. Men skalnok klare å holde ut dette også.
Etter mye om og men ble det til at jeg ikke flyttet(noe jeg egentlig skulle) jeg begynte ikke på medier og kommunikasjon(noe jeg egentlig skulle) isteden slo jeg vist til å tok et år til på design og håndverk, vg2, interiør og utstillingsdesign. Lærerne er jo greie, så får håpe dette går fort og at jeg kommer meg av gårde ut i verden, hehe.

etter alt som har skjedd denne sommeren ville jeg ha en pause, føltes ikke riktig å sette seg ned å skrive masse rart om være og vind, og helt gjemme bort alt som skjedde i Oslo og på utøya, det er noe som har boret seg fast i meg, og kommer til å sitte i lenge, Hedmark AUF mistet 2 gutter, noe som er 2 for mye! Det kan ikke beskrives, det var en rar følelse å se vennene gå rundt på skolen mandag morgen uten Andreas, det var også utrolig trist å se Mo uten Isma da jeg var på maxi for litt siden. Mo og Isma gør Hamar til Hamar på en måte, de er med på det som skjer, de sprudlet alltid, sang og danset over alt!
Og andreas, tror jeg aldri har opplevd en gutt som var seg selv hele tiden, som alltid smilte, sa hei til de som gikk forbi og fikk deg til å smile, selv om du ikke kjente han.

Jeg kjente ikke noen av de personlig, men viste godt hvem begge var, dere er dypt savnet gutter! Alltid kommer dere til å bli husket for den gleden dere spredde!

Dette ble veldig mye om utøya tragedien, blir nok det eneste jeg skriver om det, man må på et tidspunkt komme seg videre, men man må ta det i sitt eget tempo. Hold sammen!

Én kommentar

Postet av: Grete!

kjempebra blogg!!

elsker det du skriver :))
Dato: 24.aug.2011 Tid: 16:26 URL: http://gretehm.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits