Anbefaling Klær Hår Kjendis sladder Outfit Sminke

Hårprodukter fra Tresemmè

Publisert: 13.apr.2011 @ 23:03 Kategori: Anbefaling Kommentarer: 2

Dette sier jeg dere folkens, tror jeg aldri har vært borti bedre hårprodukter en de jeg har fra tresemmè, det er helt sykt.
da jeg var hos frisør sist, som blir 3 juledag, klippet jeg bort det slitte, etter dette begynte jeg å kure håret en gang i uken og merket at håret ikke ble slitt så fort. nå har jeg enda ikke klipt meg, og da vi kjente på hverandres hår på skolen en dag merket vi at mitt hår var superglatt og ikke slitt, mens andres var veldig slitt, dette kan ha noe med at de også farger håret sitt, men de bruker også hårkur og balsam.selv vil jeg si at håret  ikke blir like fort slitt om man bruker produkter fra Tresemmè, sånn er det hvertfall med mitt hår. på mandag skal jeg klippe håret, ikke fordi det trengs men fordi jeg skal ta permanent, da blir kanskje håret mitt litt fortere slitt, siden en permanent tar på håret, men da håper jeg produktene hjelper til slik at det alikevell blir mykt og friskt.

 

som jeg også har sagt før, produktene lukter helt fantastisk, minner meg litt om sommer, så den hjelper på nå som det er så fint ute.

-har du prøvd produkter fra tresemmè?

2 kommentarer

Postet av: Maiken

jeg finner ikke hårkuren dems ! hvor har du kjøpt den ? : D
Dato: 14.apr.2011 Tid: 13:32 URL:

Postet av: Skjønnhetsbloggen

Maiken: jeg har blitt sponset med produktene. men har du sett på vita eller coop? mener å ha sett tresemmè produkter der :)
Dato: 15.apr.2011 Tid: 14:57 URL: http://skjonnhets.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits