Anbefaling Klær Hår Kjendis sladder Outfit Sminke

Clothing from Moods of Norway

Publisert: 04.apr.2011 @ 11:01 Kategori: Klær Kommentarer: 4

Begynner med litt fra Herreavdelingen, ikke bare fordi det er her det er størst utvalg av tøffe produkter, men også fordi det er lenge siden jeg har skrevet noe om herreklær, sko og div.

syns det passer å blogge om Moods og norway, de er for det første fra Norge, for det andre har de masse kult å tilby, og for det tredje jeg digger klærne fra moods! virkelig herligherlig!

idag har jeg ikke tatt hensyn til fargevalg egentlig, bare tok det jeg syns var tøft. og som dere ser, og sikkert vet, moods of norway har masse kult, men man trenger kanskje guts til å gå med noen av de "villeste" dressene de har å tilby, selv vil jeg bare si at de er skikkelig tøffe, og hadde jeg vært gutt, hehe, hadde jeg kasnkje gått for en slik dress!

-Hva syns du om klær fra Moods of Norway?
-Hadde du gått med en slik dress?

4 kommentarer

Postet av: Emma Lien

Drit kult!! Jeg var i Stryn i fjord, der det opprinnelig er fra. Var på den opprinnelige butikken demmes. Drit kule ting!! Og når vi var der så var guttene der pga photo shoot så vi så limousinen kjøre forbi! litt moro å oppleve :-)
Dato: 04.apr.2011 Tid: 11:05 URL: http://emmalk.blogg.no

Postet av: Ida // FotoIda

Jeg elsker dem! Så orginale og nytenkende! :-)
Dato: 04.apr.2011 Tid: 11:09 URL: http://fotoida.moo.no

Postet av: Espen Skovdal

Personlig liker jeg ikke Mood of Norway, verken deres design eller brand. Når de først kom på markedet eller så og si brøyt igjennom var merket nytenkende, nå til dags gjentar de seg selv i designet konstant. Dessuten har gule t-skjorter med lilla kuer på aldri vært noe særlig fint om jeg skal være ærlig. De skviser bare mer og mer penger ut av kundene sine, man betaler 499,- for et design man egentlig har fra før av på ti andre t-skjorter.

Utvalget av dressene er slettes ikke noe å skryte av heller, kvaliteten er dårlig i likhet med passformen. Kun én av ti dresser er fine uansett. Alt for lite! Problemet er at Moods er blitt noe alle bruker og har mistet det lille spesielle ved seg. Alle gutter mellom 12-23 år bruker Moods og det samme gjør alle menn i alderen 38-55 år også. De tror at dette er stilfullt, noe det aldri har vært. Man kan aldri matche et Moods-plagg, det går rett og slett ikke med de tusen fargene plagget har på seg.

Sjekk de virkelige moteikonene i verden, ingen av dem ville aldri brukt et merke som Moods.

Hehe, men dette er bare min mening. Man har jo hver sin smak. ;-)

Forresten, var ikke meningen å virke så negativ... :-)
Dato: 04.apr.2011 Tid: 11:15 URL: http://skovdals.blogg.no/

Postet av: Mr. Alnæs

Mye av det er jo kult, men mye av det er og kanskje litt for vågalt, ihvertfall for min del.
Dato: 04.apr.2011 Tid: 11:25 URL: http://biancoalnaes.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits