Anbefaling Klær Hår Kjendis sladder Outfit Sminke

Ja, jeg lever!

Publisert: 23.mar.2011 @ 12:34 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Ohoy, dårlig med blogging om dagen, hadde litt dårlig med tid og lyst i forje uke.. skjer mye drama på bygden om dagen. men nå skal jeg prøve å få litt motivasjon i at snøen går superfort bort om dagen! Og det skal jeg si dere, jeg jubler for det! Om ikke mange dagene skal Vespan frem, vaskes og fikses, så skal jeg kjøre rundt, ta masse bilder, og leve livet for dette skal bli den beste sommeren ever!

Jeg driver med et innlegg om en sponsorgave jeg har fått, men ikke helt ferdig med det enda. satser på å bli ferdig i kveld, senest i morgen. så da krysser vi fingerne for det.

Nå sitter jeg på skolen, har interiør. dette har jeg kanskje ikke fortalt dere før, men jeg går design og håndverk vg1. Det er sånn helt greit, ikke helt min greie til ut i fingerspissene, men jeg lærer da litt av det. kanskje jeg får bruk for det en gang i tidens løp, eller så får jeg i det minste ta  med meg erfaringene fra dette året videre.

Gleder meg til å få tatt litt bilder utover, vurderer å ha med meg kamera over alt! for 2011, skal bli et heidundranes år! selvfølgelig med blogging også, hvertfall prøve på det.

men nå er det på tide å finne på noe som skal plasseres inne i rommet jeg skal lage, får se om jeg finner på noe.

Én kommentar

Postet av: Mr. Alnæs

Høres bra ut! :) Drit digg at det går mot sommer!
Dato: 23.mar.2011 Tid: 17:08 URL: http://biancoalnaes.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits