Anbefaling Klær Hår Kjendis sladder Outfit Sminke

Høstmoten

Publisert: 02.sep.2010 @ 21:12 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0
Denne høsten er det så mye fine og ikke minst vakre klær! jeg blir helt forelsket i så mange plagg, men jeg må nok si at mine favorietter er buksene, dressjakkene og skone.
nå skal vi titte litt på det som er moderne denne høsten og jeg velger å begynne med overdeler, deretter nedover til bukser og sko.

Jakker, gensere og bluser:
Som alle andre høster er skinnjakken pakket ut av skapet igjen, den kan denne høsten sprites opp med belter og skinnprints på buksene, eller kanskje et par med skinnstøvletter. uansett hvordan du setter sammen et antrekk burde nok skinnjakken fremheves, den er jo bare vakker i seg selv.. det kan nok være vanskelig å finne den rette jakken, selv sliter jeg veldig med å finne den rette. derfor setter jeg mitt fokus på noe annet, som bluser eller gensere. For det er også hot denne høsten, store gensere, rene og enkle eller med puffermer. store kreger er også noe å tenke på.

a

Buksene i høst er som mange av dere sikkert har fått med dere, høye og ligner på dressbukser.
jeg har kjøpt meg en bukse fra volcom, dressbukse med leg. den er nok kanskje vanskelig å finne tilbehør til. selv om den er svart. med disse buksene er det viktig å holde fokus på buksen, og ikke la overdelen ta hederen.
andre bukser som også er inn nå er haremsbuksen.. den er fortsatt med oss, bare i en annen variant. nå er det heller ettersittende bein og et stort skritt. men de er også i mere abstrakte mønstre.

Det finnes så mye forskjellige sko, og hva man skal velge denne høsten må man nesten velge litt ut ifra smak og behag, for det er ikke alle som klarer å gå i skyhøye heler. Selv har jeg investert i både støvletter med og uten hel, av den grunnen at da er det fritt frem for meg selv, lettere å velge hva jeg skal bruke. dere kan få bilder av de senere, finner de ikke på nett. og kameraet er ikke her akkurat nå.

Det er også viktig å huske på det lille ekstra, smykker,armbånd og ørepynt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits